Mamici de noiembrie-decembrie2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

maria_k, vezi ca ti-am trimis PM cu userul comun si parola, poate ne mai ajuti tu cu listuta cand nu putem eu sau mav.

maryb 10+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Multumesc fetele si voua va doresc acelasi lucru, sa fie totul bine.
Doamne ajuta.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

quote:
Originally posted by maryb

maria_k, vezi ca ti-am trimis PM cu userul comun si parola, poate ne mai ajuti tu cu listuta cand nu putem eu sau mav.

maryb 10+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

receptionat!
va ajut cu placere!

Maria, mamica 7+

bebitzul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

sunt extrem de fericita!!!

Am reusit sa vad si eu bobita mea. Totul este foarte bine (asa zice dr), are 0,42cm si ii bate si inimioara, din pacate nu am auzit-o.

Nu am reusit sa citesc tot ce aiti scris dar am vazut ca ati vorbit si de concedii. Sincera sa fiu si pe mine ma cam bate gangul sa imi iau concediu medical, dar mai rame de vazut de ce parere e si dr.

Sapt viitoare sper sa va pot da vestin noi in legatura cu nasterea in apa.
Eu am sunat la active center http://www.activecenter.ro/index.php si de la ei am aflat despre acest proiect. Saptama viitoare merg la ei la sediu sa cer mai multe detalii (mai vrea sa vina cineva )

va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 6+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Burticile mele dragi, eu nu apuc sa scriu prea mult pentru ca la munca au fost zilele mai incarcate, iar acasa, sunt asa de satula de computer, ca nu mai imi trebuie nimic, si oricum nu as avea loc de soata, asa ca ii las lui privilegiul asta. Dar de citit, citesc tot. Eu cred ca am facut o obsesie pentru supita de pui a la grec...ca manc in fiecare zi cu asa placere la pranz, de zici ca acum gust prima data. Mananc tot putin, ca atat intra, nu m-am ingrasat (dea Doamne Doamne nici sa nu pun prea mult, pentru ca eu am plecat cu un surplus maricel datorat SPCOS)la mirosuri sunt la fel de rea, sanii s-au mai potolit, si eu zic ca ce se vede crescuta de sub ombilic e burtica. Pe 22 de abia ajung la eco, chiar azi dimineata ii spuneam soatei ca as da o fuga la o particulara sa mai vad bobita, si mi-a zis sa ma mai potolesc, ca primele trei saptamani au tot fost cu eco, sa las "baiatul" in pace, ca sta bine acolo (e asa de sigur ca e baiat desi eu i-am spus ca el cu mine face fete). Voi ce ziceti, are dreptate???

Va pup pe toate cele ce ati reusit sa va vedeti minunile de bobite sau sunteti pe cale sa le vedeti, si pe toate toate toate...

Leeloo
7 +

http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Pai cred ca am scapat deja de moderarea mesajelor, ca ultimul mesaj a aparut in timp real.
Am uitat sa specific DN 30.07.1984

Va pupic dulce si mersi de raspunsuri.

Babyzapi fericita 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri.
MAV, am sunat la Victor Babes si rezultatul e gata in 15 zile...asa ca mai bine astept, daca perioada de incubatie e de 2 saptamani...mama spune totusi ca isi aduce aminte ca am facut, asa ca sper sa aibe o memorie buna.
Luni o sa merg la medic sa vad buburuza si o sa discut si cu medicul despre acest lucru.
Felicitari fetelor care si-au vazut puiutii

Ramo 4+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

Buna,
Am promis ca trimit pe adresa comuna de mail o carte si nu am reusit... Am cautat in capitolele precedente adresa dar nu mai stiu nici cine si nici cind a creat-o. Daca poate cineva sa mi-o dea sau sa o puna pe prima pagina ar fi super!

Am fost si eu azi la dr si mi-am vazut bulinutza! E mica si dulce - si am vazut si bataile inimii. O minune! Bine... parca nu mai am asa emotii ca la primul copil - dar cind am fost si am vazut ghinda parca uitasem tot si o luasem de la capat.

Ref la concediu - eu nu ma pricep dar asa mi s-a intimplat mie - concediul pe anul 2008 nu mi-a fost afectat avind in vedere ca m-am intors in august la servici. Il primesc tot!

imi pare rau ca nu pot fi mai activa dar am tot felul de proicete si oameni bagareti pe linga mine si cind vine cineva inchid forumul si il mai deschid in pauze.. Asa ca mi-e foarte greu sa raspund, nu mai tin minte ce si cum.

Pup burticile,
6+ (nu stiu daca mi-a luat modificarea semnaturii)

Dani 5+ si Ilinca (27 feb 07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Fetelor tocmai ce am venit de la echo.

Bebeul meu are 2,50cm, 170 batai pe minut, se dezvolta normal. Am totusi o pata pe inima, ca sa zic asa. Placenta se formeaza in partea de jos si din cate am inteles nu e foarte bine.Stiu ca normal ea se formeaza in partea de sus. Doctora nu mi-a zis prea multe decat sa nu fac deloc efort, miscari bruste, sa ridic greutati. Deci repaos. Mi-a mai zis ca in mod normal abia dupa luna a patra se vorbeste de cum e situata placenta pentru ca in timpul asta ea migreaza si se poate fixa in partea de sus cum e normal. Sunt cam spariata. sper sa nu am probleme cu bebeul. Daca vreuna dintre voi stie mai multe despre aceasta problema spuneti-mi va rog si mie , poate ma mai linistesc.

Doamne, dar ce senzatie sa asculti o alta inima batand in interiorul tau, sa stii ca acolo creste o viata. E sublim. Am fost si cu sotul care nu mai termina din minunat. E de-a dreptul socat de minunea care se intampla.

Hera, Mnarcisa felicitari si voua pentru inimioare. Stiam ca totul va fi bine!

maryb eu deja mi-am schimbat garderoba.

Acum tb sa ma duc sa ma programez pentru dublu test(asa mi-a recomandat doctora, am inteles ca triplul test abia in sapt 20) si pt echo 3D.

Va pup pe toate si asteptam vesti bune in continuare. de-a Domnul sa ajungem cu sarcina la termen.

PSW:Am postat poze cu bebe. Nu sunt foarte clare, dar asa sunt si originalele.

ginye 9+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Bebe sapt9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Dadap felicitari pentru inimioara!

ginye 9+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul