Mamici de noiembrie-decembrie2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Isabela, ai revenit! Te-ai suparat degeaba... Asa cum tu ti-ai lasat calculatorul deschis si altcineva si-a bagat nasul, ar trebui sa intelegi cand iti zic ca eu n-am avut acces la net azi pana acum vreo ora-doua, cand de altfel chiar am intrat si ti-am raspuns, n-am vrut sa te fierb!
In alta ordine de idei, merci frumos pt explicatia cu CO pe anul acesta, am inteles!

Bine-nteles ca despre 2008 vorbeam eu, din gresela am scris 2007!

Am trecut-o pe alexutza_26 in lista, daca am uitat/sarit pe cineva, sa mai strige inca o data, fara suparare!

MariaK, activeaza-ti PM, sa-ti pot trimite parola!

Eu trebuie s-o tai acum.

10+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

E foarte ciudat ce vorbiti voi despre concedii. La sarcina trecuta am nascut in mai si in aprilie mi-am luat zilele de concediu pe tot anul. Precizez ca asta se intampla in 2005. Poate s-a mai schimbat de atunci cate ceva.

5+

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Gata fetele am venit de la doctor si totul e ok.
Bebe are 2,62 cm si inimioara ii bate cu 171 batai pe minut.
Asteptam vesti bune si de la celelalte fete care merg azi la eco.
V-am pupat.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Felicitari, Hera! Sa-ti fie creasca burtica sanatoasa! Eu cred ca mai am mult pana imi voi vedea comoara.

5+

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

quote:
Originally posted by mav

Isabela, ai revenit! Te-ai suparat degeaba... Asa cum tu ti-ai lasat calculatorul deschis si altcineva si-a bagat nasul, ar trebui sa intelegi cand iti zic ca eu n-am avut acces la net azi pana acum vreo ora-doua, cand de altfel chiar am intrat si ti-am raspuns, n-am vrut sa te fierb!
In alta ordine de idei, merci frumos pt explicatia cu CO pe anul acesta, am inteles!

Bine-nteles ca despre 2008 vorbeam eu, din gresela am scris 2007!

Am trecut-o pe alexutza_26 in lista, daca am uitat/sarit pe cineva, sa mai strige inca o data, fara suparare!

MariaK, activeaza-ti PM, sa-ti pot trimite parola!

Eu trebuie s-o tai acum.

10+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

mav e activat. am mai primit pm si de la fete
eu am fost plecata pana jos dupa pufu! scuze. si a fost sotul pe net

Maria, mamica 7+

bebitzul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

mi-am activat PM. mea culpa! adresa mea de e-mail e : maria_newk@yahoo.com sau kotelesmaria@yahoo.com ID-ul de mess e maria_newk

Maria, mamica 7+

bebitzul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

diana21, mie nu mi-a dat nici un fel de vitamine, doar acid folic. Dar probabil tie ti-a dat pentru ca esti foarte slaba si de aia.

maryb 10+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Diana ce greutate si inaltime ai?
Babyzapi (sper ca nu am scris gresit) vezi ca mesajele tale sunt moderate si nu apucam mereu sa le vedem pt ca trecem deja la alta pagina. Scrie repede 12 mesaje ca sa scapi de moderare.

==========
Corina 6+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

babyzapi, merci frumos de incurajari. Tu inca ai mesajele moderate si apar foarte greu, de aia se intampla sa credeti ca nu sunteti bagate in seama, pentru ca noi deja suntem la alta pagina atunci cand apare si mesajul vostru. Imi pare rau ca te simti rau si mai ai si de stat pana la 22 la servici....

hera, ma bucur ca vii cu vesti bune. Doamne ajuta in continuare !!!

eu acum plec acasa. pupici tuturor.

maryb 10+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Hera-ce veste buna! Ma bucur pt tine si BB tau.

==========
Corina 6+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput