Ce ma fac? Baietii care mi-au pus gresia nu au sters la timp chitul si acum gresia e patata, nu reusesc sa scot petele cu nimic. Aveti vreo idee?
Medeea, mamica de Ana (14 februarie 2008) si de Tea (17 iulie 2006)
La mine a mers cu otet dar era destul de proaspat. Incercati totusi, poate merge......
La ski!!
Osterhase
Printesa
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
Nu ma prea pricep, dar... nu merge cu lama? Racaita bine, si apoi dat cu o carpa umeda.. zic si eu...
eu am curatat cu carpa uscata... si bucatile mai mari le'am "zgandarit" cu o lingura de plastic, pe urma am sters cu carpa uscata... si doar dupa aceea am dat cu carpa umeda... si s'a curatat foarte bine
Otet sau cilit, daca nu merge in ultima instanta detartrant dar s-ar putea sa ia luciul, primele 2 nu afecteaza.
Ada 23+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2
Aceeasi problema o am si eu ....am pus gresie poroasa (de trafic intens) si binenteles ca a ramas ....super patata(ai senzatia ca nu s-a spalat niciodata).Otetul ar merge doar daca ar fi proaspat pusa(maxim 1 ora de la ....montare).Eu alta solutie nu vad decat daca o acopar cu alt rand de gresie
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
NU MAI DISPERATZI!!!Iata doua solutii la indemana:la magazinele TOTAL CASA se gaseste DEZINCRUSTANT de la ASEVI ,se poate folosi ca atare pt chitul mai vechi sau indoit cu apa,lasatzi sa actioneze pytin si apoi racaiti cu un spaclu;sau puteti freca locul cu un pamatuf din inox(din acela folosit in bucatarie pt cratite.)Le-am folosit pe amandoua cu succes,spor la treaba~!!!!!