Mamici norocoase de sept-oct 2008(37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

danucu felicitari ptr.vesti.Ma bucur ca totul este bine .Si eu sunt curioasa care e banuiala.

17+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

In leg cu marsupiu sunt si pt bebelusi de abia nascuti, cu trei pozitii, culcat,cu fata la parinte cau cu spatele (Chicco are cateva modele)

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello, fetelor!

EvaF, ma bucur tare mult pentru tine. Bebe al tau e un fel de Greuceanu, daca imi aduc bine aminte povestea :)

Si eu am fost de dimineata la dr., s-a uitat peste analize si mi-a spus ca e totul bine. Acum mai urmeaza doar eco. morfo de trim. II. Pe 5 mai abia...

Mi-a recomandat ca continui cu Elevit daca nu am o dieta echilibrata si sincer sa spun nu stiu cat de echilibrata este dieta mea. Adica mananc fructe, legume dar nu pot spune ca mananc regulat peste, vita, oua etc.

Si ce mai mare surpriza a venit ieri de la Mr. Bebe: am simtit prima miscare, in partea stanga. A fost de scurta durata dar sunt sigura ca de la el venea.

Cred ca v-am mai spus de cateva ori, eu cred ca "ala micu'" e baietzel. Mai ramane sa se si confirme. O fetita m-ar bucura la fel de mult.

Vorbeati de limbi straine... si la mine este vorba de un cuplu international: tatal vb. olandeza, iar intre noi vb. engleza. Lui bebe ii vom vorbi si in romana si in olandeza dar cand ne va auzi vorbind engleza, nu stiu daca va mai intelege ceva.

16+

Bebe mic se face mare
Poze cu gagalicea mea

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Joi21, felicitari pentru bebe miscator si sa fie ce va doriti voi. Nu-i asa ca e placut sa simti ceva acolo care se misca? Cica la inceput o sa fie ca un pestisor prin apa, dupa aceea ca un fluturas, si pina la urma se transforma in boxeur.

interesanta combinatie de limbi vorbite la voi in casa! eu am o prietena in olanda, sotul ei e olandez, ea romanca. ei vorbesc amindoi limba celuilalt. mi-a zis ca ea vorbeste cu fetita ei in romaneste, sotul in olandeza. insa ii pune dvd-uri cu desene in franceza si in engleza. i-am zis sa nu se mire daca peste citeva luni copilul va vorbi rusa!

18+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetelor

mai, dar ce de vb. ziua si stupu' sau chiar doua eu am ramas in urma rau de tot
vreau sa va zic ca astazi m-am intalnit cu nesimtirea care, cred,ca, nu prea iti este dat sa vezi, sa va povestesc; de dimineta cand am plecat la serv. in metrou, (care bineinteles ca este foaarte aglomerat)m-am nimerit sa stau linga o fata gravida, la un moment dat am vazut ca i s-a facut rau, (stiti cum e de la caldura, de la aglomeratie) chiar se albise la fata, problema este ca doua persoane care stateau pe scaun au vazut-o ca nu mai putea sa stea in picioare si risca in orice clipa sa lesine, se uitau la ea de parca era vre-o drogata care da-bia isi injectase doza si i se facuse rau de la prea multa, foarte eroic a rezistat fata aia vre-o 6 statii pina cineva cred ca i sa facut mila de ea si ia cedat locul, eu acum stau si ma intreb CUM POATE SA EXISTE ATATA NESIMTIRE??????......vreu sa va zic ca am ramas f socata......

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

kllemi exista pt ca suntem in romania
aceeasi nesimtire care exista si in spitale

18+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Kllemi nu ma mira absolut nimic! Eram cu bebe 1 la vaccinul de 2 luni si ploua afara si am vrut sa bag caruciorul in interior pana terminam.Din dispensar iesea un barbat si o femeie...cine credeti ca a sarit sa prinda de carucior si sa-l ridice? Femeia! Barbatul a trecut pe langa noi de parca nici nu existam!
Eram gravida in luna a8a si asteptam la coada sa platesc o rata, nu aveam ditamai burta, dar se vedea ca sunt gravida, la un moment dat mi se face rau si am vrut sa ies sa iau aer....striga un barbat: daca iesiti, sa nu aveti pretentia sa va bagati in fata!Noroc cu tipa de la ghiseu care mi-a cerut actele si mi-a luat rata!
Au fost si momente pe care mi le amintesc cu placere, dar din pacate cele urate parca raman mai mult intiparite in minte.

12+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

feteleee ssunt in al9lea cer

l-am vazut pe bebe e mare mare am numarat si noi degetele manute picioruse statea smecherelul cu manutele sub cap asa ca si cum se relaxa, a zis dna dr ca are stomacelul plin normal la cat mananc acum

pliu nucal e 2 mm deci fff bine iar de sex a zis ca nu are voie sa ne zica acum ca nu e sigur dar ne-a aratat si a zis sa credem ce vrem noi dar dupa ce s-a uitat la sex vorbea numai de "el" acum nush daca se referea la el, copilul sau el baietelul oricum eu cred ca e baiat i-am zis ca vrem baietel si a zambit si ea

aaaa....a fost si sotul cu mine prima data in viata lui cand vede ecograful si pe bebemama ce emotionat era nu-si lua okii de pe monitori-am mai vazut fata asta doar o data in viata: la nunta la slujba de la biserica deci sigur s-a emotionat tare tare chiar daca nu recunoaste

ne-a dat si o gramada de poze cu bebe chiar si in 3d si sunt f misto dar sa vad cand imi fac timp sa le pun

aaaa placenta e ok(nu mai stiu ce-a mai zis exact, stiu doar ca a zis ca e foarte frumos din partea ei sa fie asa)

gata ca v-am zapacit de cap de acum mai mergem la 16 sapt si facem si TT atunci

bebelushul

Mergi la inceput

Joy felictari pt bebe sanatos

kllemi, am trecut si eu prin asta la prima sarcina. Si se intampla oriunde, metrou,tramvai, troleu, cu ditamai burta. Nu conta ca erau putin sau multi oamemi, majoritatea erau nesimtiti

Eu la 7 sapt cand aveam restrictii de stat in picoare, cautam tot timpul loc. La metrou cand sa ma asez vine o tipa tanara mai ceva sa ma dea jos din scaun. I am cerut frumos sa se ridice ca sunt gravida. S a uitat mirata dar s a ridicat n a comentat:)( era locul special pt gravide)

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

feteleee ssunt in al9lea cer

l-am vazut pe bebe e mare mare am numarat si noi degetele manute picioruse statea smecherelul cu manutele sub cap asa ca si cum se relaxa, a zis dna dr ca are stomacelul plin normal la cat mananc acum

pliu nucal e 2 mm deci fff bine iar de sex a zis ca nu are voie sa ne zica acum ca nu e sigur dar ne-a aratat si a zis sa credem ce vrem noi dar dupa ce s-a uitat la sex vorbea numai de "el" acum nush daca se referea la el, copilul sau el baietelul oricum eu cred ca e baiat i-am zis ca vrem baietel si a zambit si ea

aaaa....a fost si sotul cu mine prima data in viata lui cand vede ecograful si pe bebemama ce emotionat era nu-si lua okii de pe monitori-am mai vazut fata asta doar o data in viata: la nunta la slujba de la biserica deci sigur s-a emotionat tare tare chiar daca nu recunoaste

ne-a dat si o gramada de poze cu bebe chiar si in 3d si sunt f misto dar sa vad cand imi fac timp sa le pun

aaaa placenta e ok(nu mai stiu ce-a mai zis exact, stiu doar ca a zis ca e foarte frumos din partea ei sa fie asa)

gata ca v-am zapacit de cap de acum mai mergem la 16 sapt si facem si TT atunci

bebelushul

Nushule poti sa te duci sa te culci linistita. Felicitari pt vestile bune

Poze

Mergi la inceput