Mamici norocoase de sept-oct 2008(37)
Raspunsuri - Pagina 3
EvaF spune:
Fetelor, pe langa http://www.theslingstation.com/ dat de July mai exista si http://www.slinglings.com/.
Marsupiul mi se pare greu de utilizat si consuma timp pana il pui pe tine.
Eu o sa cumpar acest sling ca este mult mai simplu, deja croit, cusut, aranjat, doar sa-l pui pe bebe in el si sa te asortezicu ce te imbraci.
Eu cred ca le gasim si in Ro, nu?
Mai exista si baby carrier , dar mai mult pentru tatici, cred eu: http://www.babybjorn.com/
Ce parere aveti?
17+ 
Poze cu noi
BEBE
alinushca spune:
quote:
Originally posted by felicic76
july: saptamana trecuta am vazut o mamica in parc cu asa ceva de gat! Prim data am crezut ca are mana in fasa, apoi am vazut caciulita bebelusului, parea foarte relaxata!
despre preturile de la euroclinic am citit tot pe DC, cazul unei mamici, cezariana si ceva complicatii post-operatorii, de marti pana sambata sau duminica, nu mai retin exact, nota de plata 11600 ron, m-am desumflat si am scos din calcul "nascarea" la privat. Cine are asigurare, ok, dar eu cotizez de paishpe ani la sfantul stat si am "beneficiat" de 3 zile de spitalizare in timpul asta si acum nu-mi vine sa platesc ca la 5 stele, mai bine ma abtin si fac altceva cu banii!![]()
11+
aluna
foto
Amen to that!
"Pe riscul meu" cum s-ar zice... pana la urma daca nici dita-mai elias nu-i spital ok la noi... asta e... astia suntem... mie MEDICOVERUL imi asigura un mare shut in fund la nastere
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pnghttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
11+
felicic76 spune:
alinush: scuze ca raspund cu intarziere, pe 22 aprilie am la dr.mea, la Polisano, eco cu masurarea pliului nucal si consult(ptr. colul deschis), iar pe 25 o "verific" la Iosup. Sa te tii paranoia daca nu-mi spun acelasi lucru!
july: am discutat cu "soata" aspectu si mi-a zis ca ce mare lucru,ca pentru mine si copil se merita, ca noi oricum trebuie sa dam acum pe 2 LCD si un frigider 5500 ron si daca eu vreau euroclinic, ok. I-am zis sa "marce banu" ca ii pun deoparte pentru silicoane si ma chinui eu trei zile la stat cu spaguta si atentii. oricum. mi se pare mult si prea exclusivist sistemul privat.
11+
aluna
foto
laureta spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Laureta si ai dat banii de 2 ori pe TT??? Ca stiu ca nu e foarte ieftin...
Apropo de marsupiul de care ziceai... a folosit cineva asa ceva? http://www.theslingstation.com/ Pe mine ma bate gandul rau de tot sa iau asa ceva... pare super adevarat... seamana cu chestiile alea in care isi poarta femeile din africa copilasii
_
Our future determines our past
Fasolicade S19+
July am platit numai la Medicover, 99 RON, la Emil Irza aveam trimitere gratuit.
In leg cu wrapul era un subiect mai vechi in leg cu el. Si mie imi place http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
danucu spune:
Hey, girls! M-am intors! Tare rapid a fost dar eficient!
Am si luat pranzul intre timp. 
Totul e in ordine, nu ma puneti sa va dau detalii tehnice ca nu stiu. Bebe e bine, eu la fel, analizele de sange au iesit perfect, pana si colesterolul care inainte il aveam marisor e in limite normale acum. Risc de sindrom down : 1/7400 (si ceva). Mi-a dat doctorita sa mai fac un test pentru nu stiu ce malformatii, am fisa in masina, ma voi uita acasa pe ea. De data asta nu am mai primit poza ca a folosit un alt eco de rezerva si nu avea imprimanta.
In ce priveste sexul, o banuiala exista, insa nu e 100% sigur , asa ca mai asteptam pana data viitoare pe 5 mai. Bebele tare miscaret ca de obicei nu a vrut sa ne arate prea clar ce are intre picioruse, ascundea cu piciorul ce era de vazut, tare pudic…
Mi s-a facut eco abdominala, control de col, cantarit, luat tensiunea...
EvaF – multumesc de ajutor, abia acum am citit citit mesajul tau, ma uitasem pe un dictionar inainte de a pleca, intr-adevar sunt “vertiges”. 
Nocom – doctorita mi-a spus ca pentru a evita ametelile trebuie sa nu las sa treaca 2 ore fara sa mananc ceva : un fruct, un iaurt, ceva mic, nu conteaza ce, mancare sa fie. Sper sa te simti ceva mai bine, eu am simtit asta de vreo 3 ori pana acum.
JulyMorning, si eu am urmatorul control pe 5 mai, atunci voi sti 100% sexul bebelui. 
WAW ramonzca79, deci in doua saptamani s-ar putea sa-l simt si eu pe bebe care e tare activ de fiecare data cand mergem la eco.
Piolica, si eu am primit preturile de la spital, nu mi s-a comunicat cat costa nasterea, doar camera aleasa de noi (single cu dus) costa 159/zi. Daca vream pat suplimentar pentru tatic mai platim 15euro/zi. Mi-au zis doar sa vin cu un avans de 1200 de euro cand va fi sa inceapa travaliul. Eu am 3 asigurari, una de baza pentru servicii medicale, una complementara tot pentru servicii medicale in caz ca ma costa mai mult si una pentru spitalizare. Iar la serviciu imi platesc si ei o asigurare in caz de spitalizare. Nu stiu cam cat voi fi rambursata dar dupa cate am vazut pentru spitalizare nu prea mult, mi-au zis ca nu as avea dreptul la camera single dar nu-mi pasa (doar 75 de euro ceea ce mi se pare bataie de joc in conditiile in care eu le platesc aprox. 400 de euro pe an). Pentru servicii medicale se pare ca primesc mai mult.
Am uitat sa va spun ca am facut azi dimineata poze cu burtica, le voi descarca in seara asta daca am timp si apoi le voi incarca pe Internet.
Va pup pe toate. 
15+
http://picasaweb.google.com/gdcubber
monica_dicut spune:
laureta, mie mi-a zis sa ma duc joia aceasta ca sunt gata. Am intrebat de 2 ori ca sa fiu sigura pt ca ma asteptam la mai mult. Dar ti-am zis, tipa mi-a zis ca strang mai multe si le duc lunea la testare. Acum nu stiu ce sa-ti zic.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
laureta spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
laureta, mie mi-a zis sa ma duc joia aceasta ca sunt gata. Am intrebat de 2 ori ca sa fiu sigura pt ca ma asteptam la mai mult. Dar ti-am zis, tipa mi-a zis ca strang mai multe si le duc lunea la testare. Acum nu stiu ce sa-ti zic.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa
EL NINO
Eu m am mirat ca mi a zis 24, dar asa scrie si pe foita aia cu care tb sa le iau.
Ata ete , a mai tb sa ma mai intep o data la Medicover
Si da ai avut dreptate mergea asa de greuuuuu, data bagarea datelor dupa aia racoltarea in alta parte

Danucu felicitari pt bebelica sanatos

Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
teomaria spune:
danucu,felicitari pentru bebe miscaret...da' nu ne soptesti si noua care-i banuiala???
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
16+ cu
Ana(deocamdata)
uite cum crestem
filmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
piolica spune:
ClaudiaH, merci pentru MP. Mi-ai deschis ochii!!!!
EvaF, sotul meu e la CFE + are mutuala la o alta firma privata de asigurari, iar asta este superrrr bine. Si eu sper sa acopere tot sau macar o mare parte.
Eu ma duc numai la clinici private, noroc cu aceasta asigurare.
Sinziana27, tu ai mare, mare dreptate! intr-adevar aceste clinici cu fitze, de n stele, nu te iau la ei daca prezinti un risc de nastere prematura sau alte chestii de genul asta.
Chestia e ca eu trebuie sa nasc intr-un loc unde tot personalul vorbeste engleza, ca altfel am pus-o. cum sa ma inteleg eu cu o asistenta care vorbeste numai maghiara?
merci si de sfaturile referitare la carucioare.
laureta, am vazut si eu un carucior graco si mi-a facut cu ochiul. vad ca tu ai fost multumita de el.
kid2003, merci pentru sfaturi cu privinta la carucioare.
fetelor, ce bine ca sinteti acolo, sa raspundeti. mi-ati deschis ochii! mii de multumiri la toate. si 
julymorning, peterecere placuta. se ne spui cum te-ai distrat!
danucu, felicitari pt bebic miscaret si pt rezulatatele de la test.
nici eu nu cred ca vor rambursa totul, mai ales ca se considera un moft camera single... o sa vedem ce si cum.
18+
minunea
piolica spune:
ref la marsupiu, eu stiam ca cele in care bebelusul sta in fundulet nu sint recomandate pina la 6 luni, pt ca bebe trebuie sa stea culcat. deci genul ala ce a trimis Eva este super ok pt bebelusi, insa la un moment dat va deveni greu si va trebui unul gen 'rucsac' in care sta in fundulet.
18+
minunea