Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 19
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
nana - pupici fluturasului.vroiam sa te intreb cum e dieta aia cu lapte si banane?
danielle - wow...ne-ati eclipsat!noi ne retragem....la asa concurenta!
teo - multa sanatate.
pupici tuturor mamicilor si piticilor.
gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
abia astept vineri sa ma duc iar la control sa vad cat juma` de metru a mai crescut si cat 100g s-a ingrasat
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
papanash spune:
deci am dat drumu' la dus sa vina apa calda, vin sa inchid calculatorul si acu cine plateste apa dusa pe apa dambovitei de pomana, ca io am ramas aici sa admir doi ochi albastri si carlionti ieseni......
stiti ce-mi faceti voi mie, mame de fetite care mai de care mai dragalasa si scumpica? stiti ce mult vreau si io un piticot de fetita ? stiti ca nu mai am timp de asta ?
cred ca ma reprofilez in bona !
pupam toate fetitele ! le pup io intai si dupa aia-l invat pe Andreiutz sa mi le-aduca pe toate acasa, cu schimbul, sa nu se supere nimeni, da ?
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
carpatina spune:
quote:
Originally posted by luy
Vladutz, care e superb
Io' te-nteleg.. da' nu-i cam mic pentru tine?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Celia spune:
Danielle, multumim. Pupam si noi dulceata ta scumpa. Multumesc de link ratam asa minune vesela.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Prisi, multumim.Intoarcem si noi urarile :sa va bucurati si voi de minunea Mirunica.
Tortuletul facut de mine , a fost gustos pentru noi...mai tarziu va testa si Andreea...ea doar a suflat in lumanari ajutata de fratior...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Papanash, multumim ,.Imi pare rau ca producem gaura in bugetul familiei ....cu apa dusa.... O fetita a ta e altceva...eu stiu...asa ca noi te sustinem moral....
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Roxana_G spune:
Papanash, nu am luat mai nimic din afara, in nici un caz pampers si altele, nici nu am cum sa le car. Nici comanda pe net nu am facut, insa am in plan comanda serioasa la babypoint. De data asta shopping restrans, eu doar 2 bluzite, si am luat haine subtiri si pentru balaceala pentru sot, ca el venea direct de la treburi si vreme urata. Pentru Andrei un fes haios, o jucarie si niste pantofi sport. Printesa - care apropos tot plina de muci e, sa vedem vineri la dr ce zice madam - a primit insa multi multi cai, gentuta si coronita cu My pony, o chestie care parea sa fie rochita de plaja si care e de fapt costum de baie si pe care il poarta de dimineata pana seara cand face baie cu el si se uda (asa ca necesita schimbare) si niste balerini. Cam asta tot shopping.
Celia, frumusica foc dulcetica ta. Ce sa mai zic, chiar ca are ochi superbi. La Paris totul pare ok, insa cred ca e vremea cam schimbatoare ca printesa nu scapa de muci.
Danielle, nu mai vazusem o data zambareata?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Pare ca nici ei nu au lamurit care e rolul barbatilor.
Crezi ca stie cineva?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
Am vazut cu Cristi printesa Ebonee si de suparare ca e asa frumoasa a plans....cu greu a adormit.
Am vazut si frumusetea carliontata cu ochi albastri........uf ce ochiiiii
Bee, noi nu venim zilnic in IOR, dar daca imi spui pe unde te plimbi ma bag( azi ma refeream ca au anuntat astia ca o sa ploua si ziceam sa mai profit de vremea buna...nu mai stiu ce am scris sper ca nu vreo prostie, la cat sunt de zombiiiiii e posibil, oricum asta am vrut sa spun)
Cu greu am reusit sa citesc, am venit de afara la 7,20 oana am papat , am mai stat putin sa facem baita, am mai urlat nitel, apoi m-a iubit si in final am reusit sa-l adorm........i-am dat 2.5ml de nurofen poate doarme mai mult de o ora, merg si eu sa pap.........
Aaaaaaaa am uitat sa ma laud, am reusit sa merg sa ma tund, cu Cristi ca deh ce era sa fac cu el.....parca sunt copil rau, parca m-am tuns mai scurt ca inainte.......eeeeee vine vara.
Revin
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
Celia spune:
Roxana, multumim,. Pupam atomica pariziana sa-i treaca mucusorii...
poze
intalnire DC Iasi
6 luni