Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (128)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Carpatina, dieta asta cu fructe, carne, etc, se poate tine pe perioada mai lunga? In ziua respectiva maninci numai un fel in orice cantitate? DUpa ce slabesti se pun la loc repede kg? Ma refer cu regim cat de cat in continuare nu sa dai buzna la tot ce ai visat cat ai fost la cura. Ma bate gandul s ao incerc si eu ca suna bine.

Sincer, nu stiu cat ar trebui sa o tii. Eu o tineam 2 saptamani, faceam pauza o saptamana si apoi iar 2 saptamani. Plus ca faceam aerobic pe vremea aia... Aici n-am cursuri de aerobic, da' fac cardio.. Plus Body pump..
Nu-mi amintesc cat de repede am pus la loc, totusi nu foarte repede... Si da, orice cantitate

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Cecilia sa-ti fie de bine si micului rasfatel , lasa ca acus se face mare si nu o sa mai fie asa greu (eu asa ma incurajez de vreo 2 saptamani de cand nu doarme)

si eu ma duc cu Miru la manichiura, la epilat , da-mi fac programare cam dupa ce papa si e odihnita si e ok cate o ora sta cumintica, o mai baga in seama fetele pe acolo..

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Cecilia, . Sa-ti fie de bine noua tunsoare...ai papanas bun si rabdator daca ai mers cu el la coafor....

Roxana, Danielle a repostat linkul cu veselia la rugamintea mea...vroiai sa ratez asa fotomodel...ca lenea de a cauta in urma e mare...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bee

Si baga si tu Scarsdale, sa nu sufar singura. Eu sunt in ziua 3.

Si rezultatele sunt care? La finalul dietei, nu acum...

Mi-o trimiti si mie te rog?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

quote:
Originally posted by Celia

Cecilia, . Sa-ti fie de bine noua tunsoare...ai papanas bun si rabdator daca ai mers cu el la coafor....

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Pai tocmai asta e frumusetea, ca nu am lasat pe nimeni sa-l bage in seama, a stat cuminte langa scaunul meu in carut si m-a tinut strans de un deget iar cu cealalta manuta gesticula sau o baga in gura si povestea....a fost chiar haios, le-a innebunit pe fete ......nu ma asteptam sa nu urle( sincer)

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Piciulika

Aud zgomot in gradina.
Plang totzi morcovii-n surdina:
"Uite, vine Mihaitza
Si ne papa de coditza!"
.........Alex, unchi de Michael.........

Uite si pentru Luy pereche in ale uratului...

=====================

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun, azi baiatul meu a papat singurel un biscuite...i-am dat un biscuite in manuta(afara) sa vad ce face cu el, si l-a papat...nu va spun ca avea biscuite obrajiori,nas si frunte, ca de haina nu mai spun, era tare dulce cum molfaia acolo la biscuite.Eram cu inca 2 mamici cu baietei afara, unul de 9 luni, unul 8 luni jumatate si noi, baiatul de 9 luni papa biscuite, Cristi pofticios din fire a intins mana sa-l il ia, asa ca a primit si el unul(am stat mult sa ma gandesc daca sa il dau sau nu) ..........

s-a trezit

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

avem aici Capitol nou, sa avem spor la scris

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papanash
io am acasa violete de parma

Mah.. si io am.. Oare stam in aceeasi casa?

=====================

Mergi la inceput

gata merg la nani, acum ca a papat a doua tatzi sper sa doarma mai mult........

noapte buna

poze noi

Mergi la inceput