Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (128)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Sim, nu ma asteptam sa nu-mi zici de scoici. Bine, testez io si va zic impresii dupa.
Eu puteam sa-ti recomand cabinete unde sa NU te duci, ca astepti cam mult....
Iar de canapea ce sa zic, foloseste-o daca-i buna, ce daca-i mai uzata....

Felicitari pentru somnul neintrerupt a lui Stefanut.

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

nana - pupici fluturasului.vroiam sa te intreb cum e dieta aia cu lapte si banane?
danielle - wow...ne-ati eclipsat!noi ne retragem....la asa concurenta!
teo - multa sanatate.
pupici tuturor mamicilor si piticilor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Papanash, ramai mama necoafata ca nu e de lasat cu individa! Ba tre sa o si pazesti sa nu dea cat esti plecata de langa el. Trebuia sa i-o retezi si tu scurt. Bona noastra e instructata, si dupa ce a vazut alergia lui Andrei s-a si speriat si nu cred ca s-ar risca cu nimic.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Necoafata si linistita !

Mergi la inceput

Gabitz, pupam si Eliza, stai linistita ! Avem asa multi pupici ca daca o zi nu dam niciunul ei se inmultesc cu 1000, deci ......daca facem economie de 2 pupici in ziua urmatoare avem la dispozitie 2000 pupici....si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by papanash

Prisi, pot sa trimit si eu fax cu cerere pt. prima alocatie neincasata ? Sa fie asa simplu ?

nu stiu daca e asa simplu si in cazul asta, dar poti sa dai un telefon sa le intrebi, erau destul de amabile doamnele la telefon
numerele care le-am scris eu sunt tel/fax

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Teo ce mai faci ? intra aici sa zici ceva ca eu ma tot gandesc cum reusesti tu sa-ti faci injectia aia, io as prefera sa inghit un flacon de pastile odata....am inteles, nu dau rezultate pastilele dar.....mi-a sarit somnul gandindu-ma la cum faci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Maruntzika , dar ce minune de dulceata aveti voi acolo...sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Super foto, super tinute la dulceata.
Gabitz, pupam minunile .
Betty, pupam papanas Mario bolnavior , sa-i treaca repede.
Luy, sanatate multa tie si dulcetei Maria.Sa va treaca repede.Felicitari pentru date.
Cecilia, tiza mea , pupici multi ,rabdare pentru cresterea lui Cristian. Acum e greu dar mai tarziu satisfactiile sunt mari. Si la noi tati mai e plecat cateva zile,si mi-e cateodata greu ,dar ma bucur ca e in tara si nu mai e plecat cu lunile...
Ana, dar Mirunica nu face pauze la nazbatiute?Bine ca e rezistenta.
Ali, bine ai revenit, multumim de vestile bune.
Prisi , pupici micii gimnaste.
Teo, multa sanatate.
Papanas, bine ca ai descoperit cu cine puteai sa-l lasi pe Andreiutz...cine stie ce i-ar fi dat....ca ar fi poftit....
Danielle, te rog link...sa vad si eu veselia Ebonee.
Roxana, cum mai e la Paris?Ce mai zice Alex?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Celia

Avem si noi foto recente la 6 luni

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

ce ochi superbi are printzesa ta wooowww si ce par cretzulin

asta e mandra mea lungana :
http://good-times.webshots.com/photo/2239869440101671646ThWCZX?vhost=good-times&vhost=good-times

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by Celia

Avem si noi foto recente la 6 luni

poze
intalnire DC Iasi

6 luni

ce motata cu ochi albastri scumpa si ce de par cret are sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii

ce tort frumos, dar cred ca mai ales gustos

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput