cine merge in iunie in UCRAINA? noi sper sa plecam

cine merge in iunie in UCRAINA? noi sper sa plecam | Autor: isi

Link direct la acest mesaj

IRIS are 2ani tripareza spre parapareza[a avut tetrapareza]acum merge de-a busilea dar cu fundul lasat din cauza cifozei speram ca dupa Ucraina sa isi de-a drumul la mers mai bine[de-a busilea]am dori sa mergem in ucraina cu cineva care stie engleza sotia nu stie ne-
ar fi de un real ajutor. dorim sa ne programam in iunie nr. meu de telefon este 0744362086 dnul STRATICA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Noi vrem sa mergem,insa asteptam sa se intoarca cei care sunt acum plecati pentru a vedea cand se programeaza ei .Si noi mergem pentru prima oara si vrem sa mergem imreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Succes si sanantate multa

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heer spune:

Noi am vrea sa mergem,baetalul meu are 1,9 ani si a fost diagnosticat cu tetrapareza spastica,acum ,sta in sezut,dar nu se ridica singur,de cateva zile merge tinanduse de pat,masa,suntem tare bucurosi!La neurolog n-am mai fost de vreo 7luni.Dar sigur nu mergemin iunie.Daca aveti noutati despre cei care sunt la tratament acum va rog sa ne spuneti si noua.
rusa stiu numai cateva expresii si cuvinte dar in engleza ma descurc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isi spune:

noi suntem in programul vojta isi face de 2 ori pe zi gimnastica vrem neaparat sa mergem studiem ucraina din decembrie si am vorbit cu destui parinti sa ne formam o parere exacta a ce se intampla acolo in general toti au venit cu achizitii ale copiilor.noi mergem lunar la neurolog si ascultam indicatiile lor .ca si medicamentatie luam cerebrum A&b de WELLA sint homeopate si sintem multumiti de ele mental a achizitionatdestule intelege tot iar ieri a mincat pentru prima data singura toata farfuria de papa .succes in continuare si bafta

Mergi la inceput

Isi,
Bravo!!!!!!!!!!ce bine,a papat toata farfuria cu mancare,Doamne tare vreu si eu sa vad filmul asta cu ficiormiu.Ti-am mai lasat un mesaj la KINETOTERAPEUT sper sa-mi raspunzi.Ce produse sunt astea homeopat,de la ce firma,ce contin,unde sunt fabricate?Daca poti sa-mi spui care e motivul tetraparezei la copilul vostru?Cat despre Ucraina,v-ati facut programare,aveti vre-un grup de parinti?Daca mergeti luati acomodeare interioara?Cum am mai spus nu pot merge in iunie dar ma gandesc serios sa merg,vara asta pana in toamna.Tot odatama gandesc cum sa fac cu acomodarea si celelalte cheltueli sa fie mai convenabil.Multumesc mult!!!
Multa sanatate!
.

Mergi la inceput

ce acomodare isi are program cazon in cursul saptamanii nici nu doarme cat vrea are program munceste f.mult mamica este pe pozitii nu face altceva decat program isi .La sibiu este o clinica de stat spitalul de neuro este tel. pe internet sant cei mai buni mai stai pe ganduri n-ai sunat programeazate.Noi la ucraina mergem pur si simplu grija la avion daca a avut convulsii la nastere nu este indicat

Mergi la inceput

da... de fapt cam stau pe ganduri,copilasul meu are deja 21 luni,ne e cam tarziu pt Vojta?Am mai citit pe aici pe site niste experiente!!!!!!!!doare si plang rau de tot mititeii,asa-i?cam greu sa ma hotarasc ca al meu copil si asa imi face un circ la exercitii "normale"..voi ati inceput de mult vojta?

Mergi la inceput

da... de fapt cam stau pe ganduri,copilasul meu are deja 21 luni,ne e cam tarziu pt Vojta?Am mai citit pe aici pe site niste experiente!!!!!!!!doare si plang rau de tot mititeii,asa-i?cam greu sa ma hotarasc ca al meu copil si asa imi face un circ la exercitii "normale"..voi ati inceput de mult vojta?
De fapt eu ma refeream la acomodarea din Ucraina,adica intentionati sa va cazati in interiorul clinicii sau....am mai vazut pers care si-au inchiriat apartament in oras.Despre trasport n-ar fi mai convenabil cu masina?
Multumesc si multa sanatate!

Mergi la inceput

ce experiente// vojta se practica in germania de 50 ani in romania din 91cit despre copii recuperarea se calc. asa.1luna pana la1an valoreza 1an de kineto pana la 4 ani dupa 1luna de la 1-4 ani =1ankineto4-16ani noi mergem cu masina si stam in clinica internetul iti spune drumul cel mai scurt eu merg pe ungaria .copii plang la vojta dar e spre binele lor ISI stie ca toata lumea face si daca vrea sa mearga trebuie sa faca ca si tati si mami or facut si toti copii fac gimnastica bafta si nu mai te gindi atita lumea este rea nu le convine la nimeni sa spuna ca vojta e buna ca se inscriu mai multi in program si sint foarte multi inscrisi noi am aflat de vojta la baile 1mai o mamica simpla ne-a spus sa nu mai ascultam minciunile mamicilor si sa mergem si am fost si ii multumesc lui dumnezeu suntem spre bine de si mai avem mult de luptat dar cind sint rezultate ai putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonale spune:

Ma numesc Ramona Lengyel si doresc sa informez pe toata lumea ca mai e un institut foarte bun in Ungaria. Se numeste Peto Intezet si e renumit in toata lumea. Tratamentul lor se baseaza pe gimnastica educativ, sa devii independent fata de cei din jur. Cine vrea informatii poate sa ma caute la id-ul ramona.

Mergi la inceput