NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Anne-Marry,

Multumesc mult pentru urari si pentru ca esti alaturi de mine. Bucuria e coplesitoare, o sa ai cu siguranta (si sper cat mai repede) ocazia sa o simti si tu).
Cand am facut primul test de sarcina imi intarziase doar o zi jumate ciclul, dar acum sunt deja la o saptmana si 3 zile deci 10 zile de intarziere.

Cu siguranta nu scapati asa usor de mine, o sa fiu tot aici sa va felicit pe fiecare din voi cand veti anunta vestea cea mare

Pupici multi

Irina si bebe(ii?) din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Fetelor...deja ma enervati!!!
Ce-i dom`le numa` cu sagetatoare pe aici??? Uite, eu sunt o leoaica, care isi pierduse aproape de tot speranta, dar pe care Anne-Marry a reusit sa o imobilizeze. Vreau si eu sa fiu ca ea, si voi fi.
Eu am toxoplasmoza, deci mai dureaza putin tratamentul, dar poate pana la sfarsitul anului...cine stie...???
Asa vreau eu, si daca vreau EU, trebuie sa fie, nu?
Bravo Anne Marry pentru ce ai facut aici. E o treaba geniala. Sa nu cumva sa-ti pierzi speranta ca nu stiu ce se intampla. Vin eu la Valcea si iti arat ce, ca doar sunt aproape, colea la Sibiu. Sa o tii tot asa, ca sigur vei reusi.
"Nu inceta sa cauti! Iar daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigura ca Dumnezeu il va crea special, pentru a-ti rasplati indrazneala!"

adar

Mergi la inceput

SCUZE PENTRU "IMOBILIZEZE". TREBUIA SA FIE "MOBILIZEZE"
IERTAREEEEEEEEEEEEE!!!

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Asa, asa, fii o adevarata leoaica!!!

Fie ca toate aspirantele sa devina mamici!!!

Gabela

Mergi la inceput

DOAMNE AJUTĂ!!!!
Dar eu știu sigur că la anul pe vremea asta discutăm despre scutece, lăptic și alte chestii de genul ăsta...
Vă pup pe toate și vă iubesc.

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Adar scumpi, bine ai venit in clubul leoaicelor , ca o eu tot leoaica sunt, la fel e si Victoria, asa ca nu dipsera, si dupa cum stii tu, noi leii nu ne lasam cu una cu doua. La fel ca si sagetatorii( mama ca imi place si zodia aia). AH, mi-a venit o idee, dar sa nu sariti sa imi spuneti ca lasa intai sa ramanem insarcinate si dupa aia vorbim. NU! Noi trebuie sa mai si visam putin, ca altfel ajungem la balamuc. Vorba lui Adar, ia sa mai schimbam peisajul putin, ce tot atata temperatura si altele ca m-am plictisit. EHhhhhhhhhhhhhhh

Deci, ca tot veni vorba de zodii, va intreb eu asa, intr-o joaca, daca v-ati gandit vreodata in ce zodie v-ar placea sa fie nascut copilul vostru? Va rog nu incepeti sa imi spuneti, ca " lasa ca nu conteaza zodia, numai sa vina"...
Bineinteles ca nu conteaza, si bineinteles ca cel mai important este sa vina si sa fie sanatos. Dar, hai sa ne imaginam putin ce ne-ar placea.
De asemenea, voi v-ati gandit cu cine ati vrea sa semene, atat la fizic cat si la temperament?

O sa va spun ce mi-a spu mama. Dupa ce a aflat ea ca a ramas cu mina ( si a aflat la 3 luni jumatate), bunica mea ii spunea sa se uite numai la copii frumosi, ca sigur o sa aibe un copil frumos. Mama mi-a povestiti ca asta se stie din batrani.
Eu din cand in cand visez, sincer, altfel nu as rezista, si incerc sa imi imaginez cum as dori sa arate, cum as dori sa fie, ce sa mosteneasca de la mine, ce nu, etc.
Imi place mult subiectul asta, si cred ca ne va relaxa si ajuta sa gandim pozitiv. Nu uitati fetelor, gandul are o putere mare.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

crinutzule.....
mare dreptate ai! si cu "visatul" care ne face sa rezistam si sa fim mai puternici, dar si cu puterea gandului.
pai eu zic asa...nu ca asa vreau dar stiu ca asa va fi: primul: baiat al doilea: fetita
baiatul:il va cheam theodor si va a vea parul si achii ca ai mei. adica, blondut si cu parul usor ondulat, iar ochisorii verzi sau albastrii c a lui bunica-su (tati meu, ca si eu i-am luat d ela mamae...culoarea nu ochii).va avea temperamentul lui taica-su...adica mai "puternic" in toate insa si tandru si f f f f iubitor atunci cand este cazul, adica exact asa cum trebuie, nici moale nici prea tare...ca sa zic asha....
fetitza o va chema luana theodora si va avea parul si ochii lui taica-su, adica parul negru si ochii casatnii. asa am si visat-o de altfel...(dar numai o singura data...) si va avea temperamentul meu...adica cam strulubatica si manipulatoare din punct de vedere sentimental. va obtine tot ce va vrea, si nu va accepta limite de impunere.
astfel cred eu ca vor fi copilasii mei. stiu ca vor fi fata si baiat. pt mine nu conteaza ce anume vor fi, dar asta stiu ca or sa fie...ce sa ii faci? premonitii de mamica....
acum plec si va las si pe voi sa visati umpikutz si sa ne spuneti, ce credeti, sau cum ati vrea sa fie bebicii vostri.
super ideea crinuta!!!!!!!
puypici dulcici

anne-marry

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Crinutule, ne-ai dat temă de casă...
Păi eu aș vrea ca bebe să fie ... iubitor ca mine, să aibă ceva din temperamentul lui taică-su, să fie frumos ca ...tata, și deștept ca tata, și muncitor ca tata și ....să fie tot ca tata!!!
Ei, ce ziceți de asta? Eu zic că ar fi beton - ca tata!
Vă sărut și aștept alte descrieri...

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Asta da subiect.. putina visare nu strica niciodata deci:
As vrea sa am 2 copii, baiat si fetita in aceasta ordine dar cel mai mult mi-as dori sa fie gemeni.
Premonitia de viitoare mamica imi spune ca vor fi 2 baieti nu stiu daca gemeni sau nu...
As vrea sa fie nascuti in zodia leului, pentru ca si sotul meu e leu, e extrem de muncitor, de tandru si are o ambitie extraordinara. Stie ce vrea si stie cum sa obtina ceea ce isi doreste.
Se spun ca cei nascuti in zodia leului sunt nascuti pentru a conduce , penru a fi lideri.
Dpdv fizic as vrea sa fie inalti ca tatal lor, bruneti cu ochi verzi, aici tot tata isi va aduce contributia si sa aiba parul ondulat aici intru si eu in joc.
Daca va fi sa fie fetita as vrea sa fie ca mine, inalta , zvelta, cu par ondulat si ochi verzi ca ai taticului, o sagetatoare autentica, tocmai pentru ca in aceasta viata trebuie sa stii sa speri, sa fii optimist(a), sa fii sociabil, sa stii sa te bucuri de micile placeri ale vietii, pentru ca ele sunt defapt adevarata fericire. Sa fie indrazneata si sa stie ce vrea de la viata, chiar daca noua sagetatorilor ne place sa mai amanam din cand in cand problemele care se ivesc.

pupici dulci Simona_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

simona esti sagetator? si eu!
vezi crin ca fetelor le place ideea ta? si tu te gandeai ca o sa zica ca las sa vina ebeble mai intai. pai dac vine bebele nu mai putem visa la el ca il avem in fata ochilor. nu?

pupici dulci...
anne-marry

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput