NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Dragele mele, astăzi sunt așa, aiurea, fericită. Nu din vreun motiv anume, ci pur și simplu pentru că am reușit să ies din starea mea de tristețe și să zâmbesc. Promit să rămân așa, oricât de lung ar fi tratamentul, oricât de mult ar dura...Voi avea un bb frumoooooos, ca și voi, și pe urmă să vezi povești pe forum!!!!
Oricum, am mai zis și repet: sunteți beton.Mă simt perfect printre voi și vreau să rămânem unite până la capăt.Oricum ar fi, noi suntem un intreg. Și știu că într-o zi vom fi fericite toate.Dar eu sper să am cel mai frumos bb, ca să vă fac în ciudă...(am glumit)
Vă pup,

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ma bucur ca v-a placut subiectul, sper sa il dezvoltam. Apropos de premonitii, asta e chiar super interesant. Cine mai are premonitii, vise, etc?
V-ati visat vreodata viitorii copii? V-ati visat vreodata insarcinate?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

crinuta..am uitat sa iti zic la tel..nu e o saptamana de cand am visat un bebe mic..(max 3 luni..baietel..cum as vrea eu)...dezbracat pe un pat..si eu dezbracata deasupra lui..si il alaptam...si vlad undeva in dreapta..ne privea..
ce o insemna si asta?
va

MirelaV

Mergi la inceput

Babele nebune spun că nu e bine.Dar eu spun altceva.M-am visat mireasă cu o săptămână înaintea nunții și bunică-mea era disperată că se va întâmpla ceva...A ieșit o nuntă beton! Deci, părerea mea e că e de bine Mi, nu te gândi la prostii.Și oricum ce poate fi mai minunat decât să-ți visezi...visul???
Eu ți-am spus: vom fi mămici în cel mai scurt timp.Iar eu abia aștept să-l visez pe bebiță
Pupici,

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

era tare frumos...ca orice bebel de altfel..ahh..si mireasa m-am visat si eu..si uite ca n-am murit..hihi..ne auzim curand cu vesti bune..simt eu

MirelaV

Mergi la inceput

Mi, eu am hotărât: noi două trebuie să rămânem însărcinate în același timp. Să fie clar.Și eu simt că se va întâmpla curând.Uite, dacă nu mă crezi, întreabă fetele - nu-i așa fetelor?????????

adar

Mergi la inceput

Eu m-am visat mireasa, si ma visam facand totul in graba, si asa a fost, asa ca nu cred in bazaconii din alea. Copii am visat de multe ori, insa din martie nu mai visez. In martie m-am vazut gravida, si stiu ca am mers la spitalul Elias la control. Imi amintesc si acum ca ma uitam la burta mea si nu imi venea sa cred. Of, de ce a fost vis?>

Crinuta

Mergi la inceput

ADAR, ma faci sa rad, ma recunosc in stilul tau autoritar. Doamne, ce leoaice mai suntem..

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

feteliiiiiiiii meliiiiiiii. eu asta noapte am visat ca.......NASTEAM!!!!! si am apucase o frica....de imi venea sa fug. si eram inca acasa si o chemasem pe soacra-mea de la servici si alex, barbate-meu vorbea cu un doctor si eu incepusem sa plang ca nu vreau, ca cine m-a pus sa raman gravida, ca desi mi-am dorit copilul acesta f f ff mult, ce ma fac eu acum, ca ma doare, etc....si soacra-mea incepuse s aplaanga si ea si imi tot zicea ca asat este, ca toate femeile trec prin asta si ca mai tarziu nici nu o sa mai conteze cand totul se va termina, decat eu si bebelusul meu. si ma pomenesc ca nasc, acasaa, fara sa apuc s amerg la spital., si atat de usor ca nici mie nu imi venea s cred! si a venit doctorul si a luat copilasul si mi l-a pus pe piept si era: BAIETEL!!! o frumusete de ingeras, cu pielea alba ca laptele si chel.........si cu parul deschis la culoare, exact c mine. exact cum am mai scris ca imi imaginez ca va fi. si se mai facea ca alex era atat de impresionat incat in vis, ma asteptam sa intrebe mai intai ce este, caci isi doreste f mult baietel, insa nu! l-a luat in brate si era atat de fascninat de bbelus ca nici nu auzea cand ii ziceam ca este baiat. A FOST ATAT DE REAL! ATAT DE FASCNANT INCAT NICI ACUM NU IMI VINE SA CRED CA A FOST DOAR UN VIS.

pupici dulci...
anne-marry

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput