Nou stil de viatza -200 de capitole!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

mephala, ce pofta mi-ai facut! merg sa-mi cumpar branzica de burduf ,caci pt omleta am de toate.

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Carmen ce bine suna omleta aia.Imi fac si eu maine la pranz.Cu branzica de vaca.
Anky azi e chiar incarcat meniu
Ieri am mancat: 2felite prajite de graham, 2 mere(pranzul), putin peste cu salata, un morcov si suc de grefe + o cola zero si eram super satula.
Alina eu as vrea sa fie Roma in locul lui Manchester, ca sa fie finalistele cat mai diverse ca stil si tara...
Gusta te rog posteaza ce ti se pare interesant din carte.Eu cu interes.
Anda esti ocupata?N-ai o sedinta, ca sa ne scrii ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Gusta,care carte ti-ai comandat-o?.Sonia are vreo 8 carti.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Hei, avem 22voturi dupa doar 8pagini.Daca o tinem tot asa depasim recordul de voturi
Inseamna ca suntem citite si placute Uite de aia am ajuns la 200 de capitole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anky pe ultima.Sa ajungi si sa iti mentii greutatea ideala.Are meniu pentru 12 saptamani pentru femei si barbati.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata gagici, ce faceti?
Marilena, scrie ca noi citim...sa folosesti sanatoasa cartea! despre kiwi ca ajuta la constipatie, mi-a zis si mie sora-mea!
Cat despre cumnata, da-o incolo, nu pune tot la suflet!

Laura, iti tin pumnii azi la dr! si eu zic sa mai ceri o parere, du-te si la un domn, e adevarat ca e neplacut, insa in cazuri ginecologice am auzit mai multe bune despre ei decat despre femei!(rog d-nele dr ginecoloage sa ma scuze, desi eu am noroc sa am o ginecoloaga tare buna). Sanatate!

Crys, si pt prietana ta multa sanatate!

Eu plec sa o gratulez pe o prietena de-a mea si ea romanca ca azi face 38 de ani, si apoi poate dau o fuga in oras ca trebuie sa schimb o bluza!
Mi s-a terminat bateria la cantar si sunt suparata...sper sa gasesc alta baterie ca are o forma tare ciudata, arata ca un banut de un 1 euro!
Diana, am facut zaziki aseara cum ai zis tu si tare bun a fost!!!
Anda, iara esti ocupata?

va pup pe toate si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

[b]Claudia [b]tu nu tineai Scarsdale, ca ma vazut ca ai papat aseara tzaziki?
Ai grija sa nu papi interzise la intalneala
Si eu merg la o dr. ginecolog buna si draguta.Conteaza mult atitudinea dr la control

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Claudia la orice magazin de electrice sau la drogist gasesti baterie pentru cantar.SI a mea arata ca un banut de 1 euro numai ca e mai subtirica.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Carmen E., pai zice ca e voie sosuri, mustar, ketcup fara zahar, asa ca mi-am facut zaziki cu iaurt 0,1%grasime, usturoi, castravete, sare, piper si a fost ft bun!
Iar grapfruit nu mai pot sa-l vad, mi s-a facut rau alaltaieri seara de la el, asa ca de azi portocale!
Marilena, mersi, merge si al meu azi sa vada...iar daca ajung eu in oras(asta daca nu ploua) ma uit si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Is pana la gat in munca (ca sa nu zic in rahat ), dar nu ma pot abtine sa nu va scriu si citesc.
Aseara am fost franta si am ajuns tarziu (la fel si in seara asta va fi din cate se vede) si de aia nu am mai scris.
Deci:
Raport: stagnare - 54.6 kg
Marilena: esti o scumpa. Incercasem la un moment data asta cu kiwi, dar n-a avut mare efect. Mai incerc si acum si vedem. Si eu astept cat mai multe sa ne zici din carte.
Carmen E: ma pregatesc pentru un meeting super important toata saptamana urmatoare cu ceva sefi mari de la Philips Austria. Dar atunci nici la baie nu o sa pot merge, d-api pe DC.
Vic: imi place tare mult cum iti organizezi alimentatia.
Carmen: iti multumesc inca o data ca mi-ai zis de rooibos. Tare bunut e. Mi-am mai luat azi o cutie ca nu mai aveam si mi-am reamintit cat e de bun.
Laura: sper sa fie bine la medic.
Delia: mai scrie aici ce carti ai nevoie poate mai gasim si noi cate una alta.
Zuzi: te pup dulce.
Anca: unde esti?
Claudia: ce a zis sotul?
Lou: tu ce scoala faci?
Anky: cum mai e Cris?
Tzuni: eu iti trimit un pupic si te asigur ca stiu exact cum te simti - been there quite often.
Meniul de azi:
3 crackeri multicereale cu exquisa si dulceata de pere
piept de curcan+ cartofi mozaic+ salata asortata
diseara nu stiu ca nu stiu nici cand ajung acasa.
Pupici tuturor si sa aveti o zi minunata,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput