Nou stil de viatza -200 de capitole!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

buna! scriu repede ca altvel nu mai apuc capitolul asta...
raport saptamana trecuta : 66.2. raport saptamana asta 66.5. ma invart in cerc.

Am ramas la jobul de acum. Sper sa fi luat decizia cea buna.

Luni noaptea a nins!!! Pentru prima si ultima oara iarna asta la Paris. Si de atunci e un frigggg...

La pranz sau maine la pranz ma duc sa caut un stadion din apropiere. Sa ma reapuc de alergat ;)

Pupici, si va mai citesc printre picaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carina,bafta la munca.Lu' Cris i-a trecut febra,ii mai ies bubite pe corp,pe fata nu i-au iesit multe,ceea ce ma bucura.Il dam cu o lotinue speciala pentru varicela ca sa nu il manince si sa nu ii ramina urme.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by oLo

Luni noaptea a nins!!! Pentru prima si ultima oara iarna asta la Paris. Si de atunci e un frigggg...

La pranz sau maine la pranz ma duc sa caut un stadion din apropiere. Sa ma reapuc de alergat ;)

Eu n-as baga mina in foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata !

Raport : 52,2. Adica iar numai 100g in minus.
Am necazuri iarasi cu tensiunea. Ma simt intr-un cerc vicios. Poate ca am sa va scriu de 'blema mea.

Va pup pe toate in grup.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oLo

Spui ca la voi e frig,moammaaa...aici e o caldura de nu imi vine a crede .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele, ce faceti? munciti?

Anda, spor la pregatit meetingul, iar sefii aia mari sa-´ti mai lase putin timp sa si rasufli si sa mai treci pe la noi! sotului i-a placut, ca urmare mi l-a cumparat!
Mik, hai nu mai fi trista, spune ce ai pe inima, poate te putem ajuta, macar cu o vorba buna!

Eu am venit de la prietena mea, unde nu am servit decat o cafea, avea un tort ditamai cu crema de cioco, zahar ars, insa nu mi-a trebuit (aici sa stiti ca torturile nu sunt ca cele din ro, daca era o amandina nu o refuzam...aici cremele din cioco sunt ca o spuma, deloc pe gustul meu).Afara ploua, Luca a adormit bustean, fara sa mai manance, iar azi fiind ziua mea mai libera cand Marc e la bunici,ma duc si eu sa ma trantesc langa el, curatenia poate sa astepte. Am facut luni, ieri deja nu se mai vedea!

Deseara fac miel, si nu am nici o buruiana sa pun langa el pt aroma, hm, am uitat sa cumpar!

Ioana, cum sunteti? mai tine sotul tau S?

plec la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Ziua buna fetelor frumoase! Si eu am multa treaba, nu-mi mai vad capul...colega mea s-a certat cu seful, iar acesta a dat-o afara, demult avea ceva cu ea. Acum i-am preluat si atributiile ei, asa ca o sa muncesc cat 2, sper ca si la bani la fel sa fie vom avea o discutie maine dimineata. Pana acum nici nu am avut timp sa mananc, am calcat stramb cu dieta...pana acum am baut o cafea si am mancat un covrig. Am o stare nasoala si nu-mi intra nimik.
Multumesc ca v-ati gandit la prietena mea, acum este bine. I-a facut analizele si i-au iesit bune, era suspecta de tumoare craniana. Are decat un traumatism, dar isi revine cu tratament. Azi a venit acasa..Ieri daca ma vedeati cu amandoi in parc, mureati de ras...srigau amandoi mama..mama si o doamna m-a intrebat daca sunt gemeni, ca ce frumosi sunt Cam atata, promit sa revin deseara si sa citesc tot din urma...va pup pe toate.

Crys si Dany

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hcclara

Salut fetele, ce faceti? munciti?

Anda, spor la pregatit meetingul, iar sefii aia mari sa-´ti mai lase putin timp sa si rasufli si sa mai treci pe la noi! sotului i-a placut, ca urmare mi l-a cumparat!
Mik, hai nu mai fi trista, spune ce ai pe inima, poate te putem ajuta, macar cu o vorba buna!

Eu am venit de la prietena mea, unde nu am servit decat o cafea, avea un tort ditamai cu crema de cioco, zahar ars, insa nu mi-a trebuit (aici sa stiti ca torturile nu sunt ca cele din ro, daca era o amandina nu o refuzam...aici cremele din cioco sunt ca o spuma, deloc pe gustul meu).Afara ploua, Luca a adormit bustean, fara sa mai manance, iar azi fiind ziua mea mai libera cand Marc e la bunici,ma duc si eu sa ma trantesc langa el, curatenia poate sa astepte. Am facut luni, ieri deja nu se mai vedea!

Deseara fac miel, si nu am nici o buruiana sa pun langa el pt aroma, hm, am uitat sa cumpar!

Ioana, cum sunteti? mai tine sotul tau S?

plec la nani.

Claudia

Hai ca iti trimit io niste rozmarin din gradina.Eu o sa fac azi un pui in punga la cuptor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Sa o luam in ordine.Vreau bataie si puneti biciu pe mine ca numai ies din frigider.Vedeti ce bine vointa am sa curat tot ce este in frigi.

Se vede ca numai fac fata la stres da imi revin eu daca nu ma trageti voi de mana.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Claudia stiam ca e voie sos, dar nu cu iaurt.Daca se poate, fac si eu pentru carnita de diseara
Nu-ti plac grefele nici daca le storci si bei sucul?Face bine la ficat.
Olo sper ca decizia luata sa fie cea buna.Spor la alergat!
Mik ai grija cu tensiunea si incearca sa o tii in frau.Ce se intampla?
Cris considera covrigul ala drept painea de la micul dejun si continua ziua conform dietei.Nu renunta!
Gusta ti-am promis bataita si o primesti.Acum
Mai esti cu capul in frigider?Sper ca esti in cautare de ingrediente pentru salata de ton
Carmen se pare ca ai o zi mai plina.Sau esti pe-afara cu frumuseii tai?
Sa ma anunti cand incepe votarea la concurs si exact cum se face.Please!

Mergi la inceput