Nou stil de viatza -200 de capitole!!!
Raspunsuri - Pagina 7
anky spune:
Neata,haideti la .
Vikinga,asa e daca te opresti,iti iesi din ritm,dar e bine ca ai reluat.Eu am dormit dusa dupa body balance-ul de aseara,am adaugat si asta la programul meu.
Eftimie,nu am furat pizza ca m-am dus sus si m-am bagat repede in cada.De multe ori il apuca pe al meu mincatul seara tirziu,mai bea si o bere da,frate... nu se pune nimic pe el.
Laura,tin pumnii la doctor si sa te vindeci cit mai repede.
Gusta,ma bucur ca esti multumita de carte,mai scrie cite ceva din ceea ce ti se pare interesant.
Va sa aveti o zi buna
Anca,mami de doi nazdravani
P&ANA spune:
'neata !
Dau cafea turceasca
Eftimie,pai cu Fener:((amanam pana la anu' calificarea ia o cafeluta de la mine
tlaura,scimba doctorul.Asteptam vesti bune.
Vikinga, ma bucur ca-ti place ayranul;((este o bautura foarte sanatoasa si la noi nu lipseste niciodata din casa
revin
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi
Eftimie C. spune:
quote:
Originally posted by anky
Eftimie,nu am furat pizza ca m-am dus sus si m-am bagat repede in cada.
Mie mi-ar fi mirosit si daca eram in alt oras si cred ca m-as fi visat toata noaptea, distribuitor de pizza
De multe ori il apuca pe al meu mincatul seara tirziu,mai bea si o bere da,frate... nu se pune nimic pe el.
Imi vine sa-i bat pe norocosii astia
Eftimie C. spune:
quote:
Originally posted by alina71
Multumesc.Pacat pentru ei(aici se bucura al meu pentru Chelsea).Am incercat si noi aseara sa vedem meciul pe net, dar transmisia era proasta si am preferat sa ne uitam la , dar n-am facut rau pentru ca meciul a fost spectaculos
Cine crezi ca se califica diseara?
anky spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Meniul de azi:
MD: cafea fara cofeina cu lapte 1,5% si o salata mare de fructe cu musli si iaurt 1.5%
P: 2 felii de piine vollkorn cu 4 felii de somon afumat asezonat cu mustar dulce pt peste si ceapa verde
C: o felie de piine volkorn cu citeva bucati bune de piept de curcan picant rece cu zaziki si ceva salata, castraveti, rosii, ardei gras. Am baut si un ayran(iaurtul de baut turcesc) ca a mers dupa pieptul picant si zaziki.
Seara am mai ciugulit vreo 2 morcovi si capsuni.
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Un tip daca vrei:
Lasa-ti timp de trei ore intre mese.Poti minca linistita smintina fermentata(nu dulce)poate sa contina si mai multa grasime,nu neaparat low, in loc de iaurt si poti sa iti prepari linga carne un sos din smintina fermentata+marar sau alte verdeturi care iti plac.In cazul asta maninci carnea cu legume sau salata.Daca ti-e foame,mai rontai intre mese cruditati(morcovi,castraveti,gulii,ridichi etc..)
P.s Fructele eu zic sa le lasi pe dimineata si nu multe,da ramine oricum la alegerea ta.
Bafta !!
mephala30 spune:
Laura, imi pare rau pentru situatia creata de dr.
Ai grija de tine, eventual schimba medicul.
Marilena, ia si scrie ce ti se pare interesant, cine nu e interesat, sare postarea. Ok? dar io zic ca ne intereseaza pe toate.
Louisea, Alina, o zi faina.
mi-am pregatit ca mic dejun omleta din 3 oua, codite de ceapa verde, branza de burduf si rosii. A mancat Teodor cot la cot cu mine, .
Eftimie C. spune:
Meniu de azi:
Micul dejun:
-
- suc de grapefruit + 2 felii graham prajite
Pranz:
- salata de ton
- suc de grapefruit
Cina:
- piept de pui la gratar
- salata asortata
Ceai si H2O cat cuprinde
anky spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Meniu de azi:
Micul dejun:
-
- suc de grapefruit + 2 felii graham prajite
Pranz:
- salata de ton
- suc de grapefruit
Cina:
- piept de pui la gratar
- salata asortata
Ceai si H2O cat cuprinde
POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie,nu pot sa zic decit ca te admir ca rezisti cu meniul asta.
P&ANA spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.quote:
Originally posted by alina71
Multumesc.Pacat pentru ei(aici se bucura al meu pentru Chelsea).Am incercat si noi aseara sa vedem meciul pe net, dar transmisia era proasta si am preferat sa ne uitam la , dar n-am facut rau pentru ca meciul a fost spectaculos
Cine crezi ca se califica diseara?
POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Cu siguranta asa: Manchester si Barcelona
Alina
a fi om e lucru mare ...
http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi
gusta spune:
Sa iti fie de bine Carmen.Am sa scriu si chiar astept pareri de ce zice ea.
Louisea cica ceaiul ala rosu ajuta foarte mult la tranzit.
Laura tipa asta sustine ca cantarit se face numai 1 data pe saptamana si ora sa fie aceasi cu aproximatie.
Anda stii ce recomanda tipa pentru constipatie cica 3 zile la rand in fiecare dimineata 3 kiwi cu un pahar de apa calduta si dupa sa mananci micul dejun.Cica ar ajuta.
Vreau sa vina caldura mai vrea cineva asa ceva.
Marilena si Mara Augusta