Nou stil de viatza -200 de capitole!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Am zis ca intru pe seara sa string paharele de la petrecere sa le spal si sa pun de o runda noua cu nocturnele si ia uite ce m-am intristat vazind ca Tzuni inafara ca se vede total degeaba grasa mai vrea sa si plece de pe subiect. Tzuni esti o femeie frumoasa, ai un corp armonios, o silueta atragatoare, ok stiu moda romaneasca (,) care te face sa te simti in permanenta grasa, dar te rog fii realista nu tre sa cazi in patima adolescentelor slabanoage, las' ca se fac si ele femei:) Poate maninci noaptea pt ca muncesti prea mult, ai zis ca esti full la job si daca tii vre-un regim mai sever, normal ca foamea invinge. Ai o perioada mai stresanta, trebuie sa o treci cu bine si nu singura draga de tine Propune-ti si tu sa slabesti numai 5kg, 65kg la inaltimea ta sunt f bine si da-ti timp 2 luni pt asta. Usor usor:) La stresul de la job nu-ti mai trebuie si stresul extrem al slabitului in stil mare. Iti mai zic ceva si gata te las: fa-ti timp de jogging 30 min dimineata ori o ora la sala, psihic te vei simti mai bine.Am reusit sa merg azi la sala si dupa o pauza de 2 sapt am fost cam inchilozata dar am facut aerobic 2 ore plus citeva exercitii la aparate, ceva pt spate.Sabina sa ne zici schimbarile, eu nu am facut pina acum asa ceva, de cind tot vreau si amin. Dar e o idee buna, am sa o pun pe lista.Laura lasa pozele cu madamele general, pune gogosile turcestiLiris felicitari colega, Ruxij si Yubi sapt viitoare va astept la un raport de slabanoageAnky bine ca se trec bubitele, primele 3 zile is cele mai aiurea. Multa sanatate!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Meniul de azi:MD: cafea fara cofeina cu lapte 1,5% si o salata mare de fructe cu musli si iaurt 1.5%P: 2 felii de piine vollkorn cu 4 felii de somon afumat asezonat cu mustar dulce pt peste si ceapa verdeC: o felie de piine volkorn cu citeva bucati bune de piept de curcan picant rece cu zaziki si ceva salata, castraveti, rosii, ardei gras. Am baut si un ayran(iaurtul de baut turcesc) ca a mers dupa pieptul picant si zaziki.Seara am mai ciugulit vreo 2 morcovi si capsuni. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata!
Va astept cu o cafeluta buna!Si am si un ceai pe foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza, Eftimie, bun ceaiul.

Delia, nu esti carcotasa, am aranjat lista, .

Tzuni, io cred ca ti se trage de la prea multa munca, zau asa!
Poate revii la ganduri mai bune, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

"neata fetelor! Sper ca a voastra sa fie buna, ca a mea nu e! Azi am programare din nou la doctot; ieri dupa-amiaza, am avut niste dureri de uter cred eu, in orice caz in zona aia, de plangeam ca un copil! Asa ca iata-ma din nou azi la spital. Nu'sh de ce, dar am impresia ca tanti aia la care am fost si la care merg si azi, nu e prea stralucita in domeniu.
Din cate am intels de la altii si ce am mai citit si pe net, cred ca dozajul de antibiotic nu a fost corect. So, e probabil sa o iau de la capat!
va pup si va doresc o zi mai buna decat a mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Tzuni unde sa pleci mai ca te bat ,nu ma mai supara si tu ca la cate am chiar ca plec in lume.Baga mintile in cap si treci aici cu noi si gata.

Vorbeati ce mobilizata sunt ,am clacat da cu o bucata de prajitura aseara,asta e de azi sunt din nou in cursa aseara imi parea rau azi nu.O fi de rau la dieta vad eu luni cand ma urc pe cantar.

Carmen E multumesc de cafea ca e un necesar la mine.Copilul m-a tinut de gat toata noaptea si s-a foit ca niciodata.

Carmen ce am citit si am ramas asa e ca tipa sustine ca 2 l de apa pe zi(sau ceai) sunt super buni dar sa nu fie mai mult de 4 ca nu e bine ca se elimina sarurile din organism.SI inca 2 lucruri cum se simte ca organismul slabeste e ca ai senzatie mereu de frig si ca iti miroase gura.Sunt 208 pagini si cu meniu pentru 8 saptamani sa poti sa ajungi la greutatea ideala si inca 4 sa te mentii si cum sa prepari retetele.

Revin ca sunt chemata la datorie.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Carmen, imi cer scuze, dar nu am putut intra ieri la raport, sunt in delegatie.

Raportul este stagnare.

O zi buna,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Revenit.

Si stiti ce mai recomanda tipa acel ceai rosu.Mai citesc si mai scriu si daca deranjez sa scriu sa imi spuneti ca cine ii interesant pot sa ii scriu in particular.

Ruxij lasa o zi nu e un capat de tara asa mi-am zis si eu azi si uite-ma din nou pe baricade.

Laura multa sanatate si sa rezolvi problema.

Delia vin si la tine la festivitate.

Cuscra unde esti cum te-ai descurcat cu 2 copii hai ca incepi practica.

restu de fete primesc un pupic de la mine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Laura sper sa fie totul ok la doctor si sa ne aduci vesti bune mai tarziu
Gusta eu consider cafeaua mai mult decat necesara dimineata.N-as dori nimanui sa ma intalneasca in ziua cand intarzii cu servitul cafelei
Mamica dulce mi-e dor de tine.N-ai mai terminat cu mutatul?
Cris multa sanatate prietenei tale.Ai vesti noi despre ea?
Zuzilici bine ai revenit alaturi de noi.Ai terminat cu mutatul?Isabela ce spune de noua casa?
Aida multumim pentru urari Sa inteleg ca esti o cititoare din umbra?
P.S. Felicitari pentru activitatea pe Dc.Intr-un an de zile ai peste 6000mesaje.Bravo!
Alina ti-as cere cinstea aia promisa, dar nu m-am lamurit cui faceai galerie la meci
Anky ia zi drept, n-ai furat nici o bucatica de pizza de la sot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Carmen E merci de ceai

Gusta mai zi ca eu citesc. La ce zicea ca-i bun ceaiu rosu?

Carmen

Laura multa sanatate

la restul fetelor

Mergi la inceput