Nou stil de viatza -200 de capitole!!!
Raspunsuri - Pagina 10
GETY spune:
La raport: Mepahala30, nu da!
Ieri dimineata: 74,1 kg. Cu vreo 4 zile in urma imi arata 74,5, deci a fost si mai rau. Am inceput sa fac bicicleta si sa mananc salata, dar tot mai ciupesc cate un biscuite-doi acolo.
Sper sa ajung pe la 73,9 pana duminica.
Asa creste Maria Diana
gusta spune:
Carmen E crede-ma ca nu era pentru salata.De nervi de la telefoanele pe care le primesc am inceput sa deschid usa la frigider si sa iau cate ceva ,dar am trecut prin dreptul oglinzai si mi-am facut mustrarile de rigoare asa ca pana maine numai ceai.Bine ca nu am deschis usa la dulapul de bucatarie ca era de rau.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
La fix am intrat Marilena pt a-ti trage cateva pe schinare.Pai ce faceti fetelor?Dati super rezultate la raport si acum intrati in frigider?Tzzzz, nu-i a buna.
Tzuni, lasa mama supararile si strezul la o parte sti vorba aia grase si frumoase.Asa cum spunea mai inainte cineva, la tine e totul pe baza de oboseala, surmenaj, munca prea multa si de aceea ingropandu-te in munca toata ziua pici in frigider noaptea.Zi-i lui Maruta sa iti dwa si tie sa papi , nu doar la invitatiRamai cu noi ca pacatoase suntem toate sau mai toate cand e vb de mancare.
Anky, si al meu la fel cu mancatul, uneori se trez noapte ca ii e foame, dar daca ar pune ceva pe el.
Claudia,dau si eu niste mirodenii.
Eu azi am profitat ca e mai frumos afara si am plantat flori si am semanat niste marar, leustean si ciapa ciori cred ca se numeste in romana(Schnittlauch).
Sunt la a treia cafea, azi am rontait niste saratele si am papat un sandwish, am rontait un morcov si papat 2 iaurturi.Inainte sa plec mai pap o ciorbita de vacuta iar diseara cand ajung bag un iaurt si gata masa mea.Inca fac miscare, ajung pe zi, per total la 8-9000 de pasi, urc si cobor treptela greu, e mai funny asa decat cu scara rulanta.Mai am mult pana voi ajunge unde vreu,dar ma simt bine, ca inca imi pot cumpara haine masura S.
Ma duc la invatat si poate mai revin inainte sa plec.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Eftimie C. spune:
Tumpi felicitari pentru sport.Ma bucur ca nu renunti la ambitie.
Gusta nu ma dezamagi.Tine-te de treaba ca altfel imi pierd si eu ambitia si scoate din priza telefonul ala sau mai bine, distruge-l
Gabrielama spune:
Desi nu scriu, va citesc in fiecare zi - asa cum stiti deja - si chibitesc pe margine.
Nu puteam sa ratez o asemenea ocazie sa va urez la cat mai multe capitole!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
mephala30 spune:
Gabrielama, multumim de urari, .
Eftimie, am dat o tura prin oras, mi-am cumparat doua tricouri si o jachetica pentru vremea asta calda.
Indata iesim la o plimbare cu baietii, e atat de frumos afara!
Referitor la votare, stai linistita, va anunt pe toate cand o sa reinceapa, .
Felicitari pentru vointa, du dieta pana la capat.
Anda, ma bucur ca-ti place ceaiul rosu.
Tumpi, spor la invatat. Si felicitari pentru sport.
Mik, ce probleme ai cu tensiunea?
hcclara spune:
quote:
Originally posted by ankyquote:
Originally posted by hcclara
Salut fetele, ce faceti? munciti?
Anda, spor la pregatit meetingul, iar sefii aia mari sa-´ti mai lase putin timp sa si rasufli si sa mai treci pe la noi! sotului i-a placut, ca urmare mi l-a cumparat!
Mik, hai nu mai fi trista, spune ce ai pe inima, poate te putem ajuta, macar cu o vorba buna!
Eu am venit de la prietena mea, unde nu am servit decat o cafea, avea un tort ditamai cu crema de cioco, zahar ars, insa nu mi-a trebuit (aici sa stiti ca torturile nu sunt ca cele din ro, daca era o amandina nu o refuzam...aici cremele din cioco sunt ca o spuma, deloc pe gustul meu).Afara ploua, Luca a adormit bustean, fara sa mai manance, iar azi fiind ziua mea mai libera cand Marc e la bunici,ma duc si eu sa ma trantesc langa el, curatenia poate sa astepte. Am facut luni, ieri deja nu se mai vedea!
Deseara fac miel, si nu am nici o buruiana sa pun langa el pt aroma, hm, am uitat sa cumpar!
Ioana, cum sunteti? mai tine sotul tau S?
plec la nani.
Hai ca iti trimit io niste rozmarin din gradina.Eu o sa fac azi un pui in punga la cuptor.
Anca,mami de doi nazdravani
anky, pai daca tot imi trimiti rozmarinul, pune si pieptul de pui langa!!!
oLo spune:
quote:
Originally posted by louisea
Eu mananc multe fructe in timpul zilei intre mese.. Mananc si morocovi.. Ce legume sa-mi mai iau de rontait cu mine in afara de morcovi?
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci [/font=Comic Sans MS]
nu tin cont de indicatzia de la sfarsitul mesajului, ca sa-ti spun ca poti sa rontzai andive. Au putine calorii.
hcclara spune:
Marilena, scoate capul din frigider, lasa rudele in plata Domnului si nu mai raspunde la telefon! la mine nici sa vreau si n-am ce baga in mine! exceptie ce e pt copii, dar acolo nu ma bag!
azi a fost prima oara cand pofta pe dulce m-a facut sa deschid o sticla de cola zero!!! (si am vazut ca are un E150d,am zis hai sa ma uit in tabelul meu cu E-uri si am vazut ca E150 d suspect de cancer!ei, da asta de la cola e E150d, asa ca...sa-mi fie de bine, am baut numai un paharel ca a fost asa acidulat de mi s-a facut rau!
Carmen, sa porti sanatoasa cumparaturile!!!
Tumpi, cum e vreme faina la tine, ca la mine numai ploi!
N-am fost in oras, ca urmare am stat cuminte acasa si mi-am comandat o poseta si un sutien!
Si mi-a adus barbatul azi dimineata baterii noi la cantar!
ma pun sa dau cu aspiratorul, dar n-am nici cel mai mic chef!
anky spune:
quote:
Originally posted by hcclaraquote:
Originally posted by ankyquote:
Originally posted by hcclara
Salut fetele, ce faceti? munciti?
Anda, spor la pregatit meetingul, iar sefii aia mari sa-´ti mai lase putin timp sa si rasufli si sa mai treci pe la noi! sotului i-a placut, ca urmare mi l-a cumparat!
Mik, hai nu mai fi trista, spune ce ai pe inima, poate te putem ajuta, macar cu o vorba buna!
Eu am venit de la prietena mea, unde nu am servit decat o cafea, avea un tort ditamai cu crema de cioco, zahar ars, insa nu mi-a trebuit (aici sa stiti ca torturile nu sunt ca cele din ro, daca era o amandina nu o refuzam...aici cremele din cioco sunt ca o spuma, deloc pe gustul meu).Afara ploua, Luca a adormit bustean, fara sa mai manance, iar azi fiind ziua mea mai libera cand Marc e la bunici,ma duc si eu sa ma trantesc langa el, curatenia poate sa astepte. Am facut luni, ieri deja nu se mai vedea!
Deseara fac miel, si nu am nici o buruiana sa pun langa el pt aroma, hm, am uitat sa cumpar!
Ioana, cum sunteti? mai tine sotul tau S?
plec la nani.
Claudia
Hai ca iti trimit io niste rozmarin din gradina.Eu o sa fac azi un pui in punga la cuptor.
anky, pai daca tot imi trimiti rozmarinul, pune si pieptul de pui langa!!!
Claudia
Imi trimiti mie mielul...?