Sunt sechestrata la domiciliu!
Raspunsuri - Pagina 3
karligutza spune:
quote:
Originally posted by martie
Cat priveste traficul, eu imi iau scuter (din-ala care se conduce si fara permis). Am si permis de motocicleta, dar mi-a fost cam frica prin oras. Iar cu bicicleta cred ca as face astm in 2 ore pt. ca faci efort pedaland si inhalezi tone de praf. Bicicleta am s-o pun in vitrina sa le arat copiilor cand cresc ce e aia.
Martie & Bebica & maimuta Sara
ce esti!
poate totusi se va schimba ceva si nu vei folosi vitrina in scopul asta...
karligutza
sunt mamica Adelutei
martie spune:
Karligutza, uite tu te-ai distrat, ma bucur... Dar eu nu mai suport, cred ca iau copii si plec la tara unde nu am conditii deloc aproape, dar macar am putin aer, ca nu se mai poate, se construieste fara sa se respecte nici o norma, nici o reglementare, nici macar cele minime referitoare la siguranta. Arunca muncitorii de la etajul 15 tot felul de caramizi, rangi etc. etc. Si eu merg cu caruciorul pe langa ei.
Iar cu traficul .. numai cand pronunt "trafic" imi creste tensiunea. Cred ca nici cu scuterul ala n-a sa fac nici o branza ca nu sunt genul sa ma bag (eu astept la coada), si nici pe trotuar nu poti s-o iei.
Suntem fara scapare in orasul asta, ah, mi-am zis si eu of-ul ca muream..
megbeng spune:
sotul meu circula de naul trecut cu bicicleta, ajunge f repede acasa; face 20 de minute de la serviciu ep un traseu pe care prietenul lui, cu masina, face cam 50..daca nu trebuie sa fiti la serviciu pe tocuri si cu fusta scurta va recomand metoda cu incredere
meg,dematei(9.02.2007)
alinaxeni spune:
Buna ziua la toata lumea.
Vad ca am o multime de vecine.Eu stau chiar la intersectia de la Dimitrov...mai bine as zice chiar in intersectie ca n-ar fi nicio diferenta.
Cand m-am mutat aici am zis ca l-am prins pe DD de picior.Metrou aproape,piata,munca la doi pasi,tot confortul la care visasem candva.Pt.asta am acceptat o chirie de 3 ori mai mare decat cea din dr.taberei unde stateam aproape in parc,era liniste si multa verdeata.N-am stiu in ce ma bag.La o luna de la mutare deja faceam atacuri de panica,eram crizata de praful din casa si de zgomot.M-as muta si ieri inapoi in dr.taberei numai sa nu mai traiesc in vacarmul asta...si pt. asta mai platesc si ditai chiria
Asa ca ...calm fetelor,calm.
Se va deschide un local dragut langa primarie.Daca aveti chef sa ne destresam poate punem de-o intalneala.
Meg stie ca sunt mare amatoare de asa ceva
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
dana_e spune:
pentru ca subiectul deschis de mine a fost mutat la POANTE [multumesc moderatorilor!] am sa va scriu aici despre o chestie legata de circulatia in Bucuresti:
www.eunublochezintersectia.ro" target="_blank">http://www.eunublochezintersectia.ro
e site-ul unui tip care da gratuit un abtibild pe care scrie chiar asta: "eu nu blochez intersectia". de pus pe masina cind nesimtitul din spate claxoneaza de zor sa te duci, sa blochezi totul, ca oricum e haos. mi se pare o initiativa buna, fie ea si o picatura in oceanul numit Bucuresti. de azi avem si noi pe masina abtibildul.
asa ca, cine vrea sa ia acel abitibild sau sa trimita link-ul mai departe, ii multumesc. si POATE ca va ajuta macar UN PIC.
subiectul initial e aici, nu ca il va mai vedea cineva acolo unde a fost ingropat...
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=119663
ddanagh spune:
E unul din motivele pentru care, dupa nasterea Dariei, noi ne-am mutat la PLoiesti .
Cand am iesit prima data la plimbare pe stradutele din spatele blocului am zis ca-i orasul parasit.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
Natasa spune:
Azi a plouat, dar eu am mers tot pe bicicleta pentru ca acum au blocat si strada Lizeanu si nu mai e chip sa iesi dinspre Tei spre centru. Uneori imi vine sa-mi iau cimpii din orasul asta isteric!
Lali spune:
quote:
Originally posted by karligutzaquote:
Originally posted by Lali
Voi sunteti sechestrate la domiciliu din cauza traficului. Eu am toate geamurile exact spre intersectia cu pricina de la Bucur Obor si sunt sechestrata in casa cu geamurile inchise. In intersectie se lucreaza cu picamerele de circa 1 an si mai nou, de vreo 2 luni non stop, adica si noaptea. E un zgomot infernal si la 2 noaptea, inainte ne plangeam de zgomotul intersectiei, acum claxoanele si franele sunt parfum pe langa picamere, utilaje, excavatoare etc. Praful e cu tona. Asa ca am ajuns sa aerisesc ( oare chiar vine aer ???) cate o jumatate de ora, cu schimbul in camere ca mai mult nu rezist ! Am sunat la politie, cica a autorizatie sa lucreze si noaptea copilul e de mult la mama, in provincie ...
Ma consolez cu gandul ca la inaugurare care va fi in campania electorala voi avea tot locuri in loja la festivitati si poate nimeresc cu niste rosii stricate in capul cui trebuie ... hai, veniti in vizita ?
intai asa:
si-apoi asa: imi place ca ti-ai pastrat umorul!
cel mai bine e de copilasul tau; bine ca e in provincie si daca mai e si la curte, e perfect!
karligutza
sunt mamica Adelutei
E la curte, la o curte mare pe deal, la cativa metri de padure, un rai, ... de acolo am plecat si eu si m-am mutat in Bucuresti, ca de! aici se fac banii... acum nu ma mai felicit pentru asta, fac bani dar cu ce pret ! Traiesc intr-un oras foarte uracios si neprietenos cu locuitorii lui...
Alinaxeni, si eu am luat plasa cu zona asta aproape de toate. Dar mai am o speranta, am casa in constructie ... Despre ce local vorbesti ?
alinaxeni spune:
In dreapta primariei e un bloc cu spatii comerciale la parter.Chiar pe colt se deschide ceva dragut.Deocamdata cauta personal asa ca nu se stie cand il deschid.
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.