Sunt sechestrata la domiciliu!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Originally posted by viviana

Lali,
o saptamana au venit iarasi cu picamarele si acum sparg, tot de la 7 dimineata, si pun/refac canale. Si strica asfaltul ce tocmai se uscase...
Oare nu puteau sa le faca odata cu strada?

Deja nu mai imi pun intrebari din astea serioase.

vivi

intrebarea asta mi-o pun si eu... nu am reusit sa vad logica pt care faci strada si dupa ce in sf e ok vii si spargi diverse patrate in asfaltul pe cate tocmai l-ai facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

quote:
Originally posted by viviana

Lali,
Picamareala fericita!

La mine tocmai ce au terminat. Nu au lucrat noaptea, dar au lucrat in weekend de la 7 dimineata.
Dar, asta nu e tot. Chiar imi placea ca au facut o strada frumusica. Dar de o saptamana au venit iarasi cu picamarele si acum sparg, tot de la 7 dimineata, si pun/refac canale. Si strica asfaltul ce tocmai se uscase...
Oare nu puteau sa le faca odata cu strada?

Deja nu mai imi pun intrebari din astea serioase.

De praf nu mai spun nimic. Am o capacitate extraordinara de ma face ca nu observ anumite lucruri. Si daca nu le vad inseamna ca nu exista. Corect?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Bordurile le-au pus ? Ca, de obicei, asta e ordinea : strada, canale, borduri, apoi evident din nou strada care ramane ferfenita dupa ultimele doua operatii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Daca privim retrospectiv, ne dam seama ca este si va fi din ce in ce mai rau. Drumurile se vor repara la nesfarsit, este o afacere banoasa, iar daca spuneti ca se inmatriculeaza atatea masini...pana nu va pricepe lumea sa renunte la mersul cu masina oriunde si oricum, va fi tot aia. E simplu. Nu mai incapem pe strazi si nu dorim sa facem nimic. Vrem sa faca altii. Asta e.
Pe timpul summitului unii se isterizau ca, uite, salvarile nu au loc sa treaca, pot muri oameni! Luni si marti salvarile au stat blocate in trafic ore intregi. Nu aveau loc sa treaca nici pe trotuare.
Pe mine chiar m-a distrat situatia de luni-marti (asta dupa ce am mers pe jos de ma dureau labele), cum erau toti nervosi, claxonau si injurau unii la altii...dar daca ii intrebai cati au nevoie cu adevarat de masina, nu cred ca gaseai prea multi.
A fost, cu adevarat, haos.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Rufus, ai dreptate! Eu de mult zic sa se puna stop la examenele de carnet si la inmatriculari
Pe de alta parte in situatia de fata e chiar naspa, as renunta linistita la masina ca sa nu imbatranesc in trafic, dar metroul e nu opreste la obor pana prin mai, troleul sta si el blocat, iar tramvailul e o loterie: cand merge bine cand nu merge.
Eiiii, cand om avea si noi metrou care o sa strabata orasul in lung si-n lat si o sa mearga struna, atunci da! Prima dau masina pe-o cartela de metrou!
O sa se atearna linistea de dupa furtuna... aaa pardon de dupa alegeri!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by Lali

Voi sunteti sechestrate la domiciliu din cauza traficului. Eu am toate geamurile exact spre intersectia cu pricina de la Bucur Obor si sunt sechestrata in casa cu geamurile inchise. In intersectie se lucreaza cu picamerele de circa 1 an si mai nou, de vreo 2 luni non stop, adica si noaptea. E un zgomot infernal si la 2 noaptea, inainte ne plangeam de zgomotul intersectiei, acum claxoanele si franele sunt parfum pe langa picamere, utilaje, excavatoare etc. Praful e cu tona. Asa ca am ajuns sa aerisesc ( oare chiar vine aer ???) cate o jumatate de ora, cu schimbul in camere ca mai mult nu rezist ! Am sunat la politie, cica a autorizatie sa lucreze si noaptea copilul e de mult la mama, in provincie ...

Ma consolez cu gandul ca la inaugurare care va fi in campania electorala voi avea tot locuri in loja la festivitati si poate nimeresc cu niste rosii stricate in capul cui trebuie ... hai, veniti in vizita ?

intai asa:
si-apoi asa: imi place ca ti-ai pastrat umorul!
cel mai bine e de copilasul tau; bine ca e in provincie si daca mai e si la curte, e perfect!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

dar zile libere nu ati primit?!

caci aici (in Dubai) s-a dat liber la lume cand a venit George Bush in vizita ( nu oficiala) caci cu aia terminase in Abu-dhabi (capitala tarii)

cei ce au pierdut avionul (foarte multi) din cauza opririi traficului au fost recompensati pe cinste

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

quote:
Originally posted by Lali

Voi sunteti sechestrate la domiciliu din cauza traficului. Eu am toate geamurile exact spre intersectia cu pricina de la Bucur Obor si sunt sechestrata in casa cu geamurile inchise. In intersectie se lucreaza cu picamerele de circa 1 an si mai nou, de vreo 2 luni non stop, adica si noaptea. E un zgomot infernal si la 2 noaptea, inainte ne plangeam de zgomotul intersectiei, acum claxoanele si franele sunt parfum pe langa picamere, utilaje, excavatoare etc. Praful e cu tona. Asa ca am ajuns sa aerisesc ( oare chiar vine aer ???) cate o jumatate de ora, cu schimbul in camere ca mai mult nu rezist ! Am sunat la politie, cica a autorizatie sa lucreze si noaptea copilul e de mult la mama, in provincie ...

Ma consolez cu gandul ca la inaugurare care va fi in campania electorala voi avea tot locuri in loja la festivitati si poate nimeresc cu niste rosii stricate in capul cui trebuie ... hai, veniti in vizita ?

Cred ca e la fel in tot Bucurestiul, langa mine de ex. se ridica un "ansamblu rezidential" (ceva horror cu 200 de etaje, cred..), zgomotul e bonus, pe langa praf si mizerie, e ceva de nedescris, nu mai pot sta in curte cu copilul, in 2 ore e un strat de praf alb, ciment, nisip de 2 degete pe carucior, geamurile trebuiesc spalate la 2 saptamani, altfel nu mai vezi prin ele.
Mai mult, daca bate putin vantul, nu ar fi indicat sa razi (cum am indraznit eu), ca ai nisip pe dinti.
Cat priveste traficul, eu imi iau scuter (din-ala care se conduce si fara permis). Am si permis de motocicleta, dar mi-a fost cam frica prin oras. Iar cu bicicleta cred ca as face astm in 2 ore pt. ca faci efort pedaland si inhalezi tone de praf. Bicicleta am s-o pun in vitrina sa le arat copiilor cand cresc ce e aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

sa continuam intr-o nota optimista - asa e peste tot -
langa mine - in fata,in spate ,la stanga si la dreapta sunt in constructie 4 blocuri (doua vor fi turnuri)- suferim de doi ani dar nu avem unde sa ne mutam - unde ar fi liniste si pace superscump iar altundeva se.... construieste...fara cap

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Bicicleta si transportul in comun... La asta am prevazut ca se va ajunge, din fericire, cind in bucuresti nu se va mai putea misca un ac din cauza masinilor.

quote:
Dar in Bucuresti se pot rezolva problemele si altfel, numai ca nu are cine. De exemplu semafoarele nu sint corelate, in plus in anumite zone trebuie sens unic pentru fluidizare, am citit pe undeva ca exista si "planuri de masuri". Dar cine sa le ia...

Tin sa te contrazic. Cel putin pe traseul pe care mergeam eu, Colentina-Drumul Taberei, erau f. sincornizate. In plus, mi se parea ca politistii chiar ajuta la fluidizare la orele de virf, atit cit se poate.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Au pus bordurile inainte. Sunt fix 6 randuri de borduri plus cele care inconjoara copacii de pe marginea trotuarului.

Cel mai naspa zgomot, care il ajunge pe cel de picamar este cel facut de aparatul care taie bordurile.

Ne-au micsorat si trotuarele ca sa faca parcari. Dar tot nu-si pun masinile acolo pentru ca mereu se gaseste cate-un i***t care parcheaza in dreptul celor din parcare. Si atunci sa te tii claxoane...

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput