gravidute si mamici de Cluj-72

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Adriana, noi acum ne-am intors de afara. nu v-am vazut...dar lasa ca si miine e o zi! vai ce bine a fost...stefan a dormit o gramada afara si s-a bronzat din nou pe obrajori...i-au trecut si bubitele de pe fata...acum e intr-o stare de agitatie maxima si cred ca asa o s-o tina pina la culcare...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VICTO gasesti huse de ploaie si la Toria ,eu de acolo am luat
ADRIANA ai cump branza dulce ?...sorry pt mesajul sters de mamarutza

ce zi super a fost

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ufff, la cit de cuminte a fost azi toata ziua...se miriie acuma ca sa recupereze!!!
da las' ca vine repde ora de baita si ne trece

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

Salutari si de la noi..azi a facut edi o criza de plans..habar nu am ce sa intamplat..dar nu a vrut sa pape tzitzi si orice am facut el tot plangea ff tare. intr-un final a adormit suspinand...am crezut ca mor..
abia pe la 5 dupamasa am reusit sa iesim afara.

LORE ( redai) ...parintii tai sunt din cj? poate e doar coincidenta ,dar o doamna ( vopsita pe par negru) s-a uitat la edi al meu si a spus ca are ochii exact ca nepotelul ei david care pe 18 va face 9 luni. m-am gandit la david al tau ..care are si el ochii albastrii , e nascut pe 18 si mi se pare si mie ca seamana cu edi ( acum ..cand e si edi mai mare :)

felicitari MAGDUTZA ptr bebe.

La multi ani GEANI.

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

LA MULTI ANI GANY

BINE AI VENIT PE LUME VICTOR CEZAR

LA MULTE LUNI ANDREI ,MIHAI SI BEA

Maria K eu am fost la doctoru Geanta si am nascut cu ficasa ,nasterile le face la Stanca ,are un cabinet super la spitalu militar nu se compara cu celelalte cabinete la care am fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alex, n-am cumparat inca branzica, n-am ajuns in piata, poate maine.
Fetelor, cine ma poate ajuta cu un cd cu Windows Vista?Laptopul asta e smecher, nu merge decat cu Vista, asa ca deocamadata sta inchis.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Elena(mami de Edi) cred ca era soacra mea.Tu unde locuiesti?Ea sta in manastur pe Meziad.Parintii mei nu sunt clujeni.

Noapte buna tuturor

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Am fost si noi afara dupa-masa vreo 2 ore, si Ana asa striga dupa copii, oameni, pur si simplu tipa de bucurie. Astazi a avut Ana un singur somn, mi s-a parut o zi luuuunga! De maine sper sa revenim la cele 2 somnicuri, spre bine amandurora!
Da, Anca am gasit !!!! mercic si !

Somn usor!

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ciao...........nu inteleg de ce nu ma lasa....tot imi psune eroare...

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

aseara v-am scris si m-am cchinuit f mult sa trimit.imi spunea ca ori parola ori numele de utilizator sunt gresite.ati mai patit?abi aacuma am reusit.la multi nai geany si tuturor bebeilor sarbatoriti,sa cresteti mari si voinici.si la victor cezar,bun venit pe lume si sa ai parte numai de noroc si multe multe bucurii.excat asa face si sara.........mami alexia.toata ziua bau bau,si scoate niste silabe ca ma prapadesc de ras.si asa ma inspecteaza si ea pe mine.......ma musca.azi ma chelit-ovreau sa i se indese putin,nu vreau sa sufere toata viata ca mine,ca n-am par des,si sa-i pot curata calumea scoarta.are o scoarta inca pe caput,si e tare dura deja.aveti asa ceva la bebei?eu iiluasem o crema de la mustella,aia o voi folosi de maine,ca imi etse mai usor sa o spalk acuma pe par.sara papa cam de toate deja.nu prea are un meniu fix...avea.dar noi mancam f mult la bunica-mea,si ea gateste,,,,,,,,,ba vita ba pui.treaba ii ca sarei ii plac mult supele si la felul doi cam face figuri,la carne...si ficatul; sa nu-l vrea vada.voi cum gatiti ficatul,apropo?ca sa le placa?si fileul de peste cum ii pregatiti?|eu pana acuma puneam fileul impreun acu legume intr-o oala cu aburi si asa le papa cu zeama de lamaie..........dar acum anu-l mai vrea.vrea mancare gatita si gata.s-a maturizat si eadim ii placea sa-i dau picaturi,ca eu ii dau zimaflor pt dinti.............chiar de asta ce parerea veti?eu ii dau de cand avea vreo 2 sapt,normal la ce m-i s-a zis in italia,dar as cam renunta ca am auizt fel de fel de lucruri.si acum amai nou numai sta nici la alea,doamne feri sa-i fac cev ala nasuc.

ioana

Mergi la inceput