gravidute si mamici de Cluj-72

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Am scris si Alexia a sters mesajul.Vine laptopul, m-au sunat si ajunge imediat!!!

Anca, este o farmacie printre blocuri, dupa Oncos, acolo, pe langa tine, acolo gasesti compensate si la mijlocul lunii. Poate ne vedem pe afara, daca ies te caut.

Victo, la Auchan sunt sigur huse de ploaie, costa 30 lei.

Ok, Geany, am inteles, am crezut ca deja ai plecat spre noi!

Ce sa va mai zic...a dormit Alexia asta -noapte neintrerupt dar azi n-a dormit deloc...de-abia am reusit sa fac mancare, tot dupa mine a stat, printre picioarele mele...are o energie debordanta..eu sunt epuizata si ea n-are nimic.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut
Elenuta eu ii dau intr-o saptamina: cite 2 zile supa/ciorba de vacuta / de pui. O fac cu taietei, sau cu orez, sau alte legume. Felu 2 variatiuni cu carnea din ciorba: cu cartof, cu cartof dulce(se gaseste la Cora cel mai bun si e fff bun la gust), legume, spanac((pt. ALEX )- am inceput sa il dau gatit ca pt noi(fara sare)). Ii mai dau intr-o zi galbenus cu cartof si unt, in alta ficat de pui, si intr-o zi legume facute la cumptor(puse toate impreuna, cu unt si putina apa si se fac ff buneee, acoperite cu capac). Si asa trece saptamina. Te mai poti inspira din retele de pe mailu comun.
Revin: alte alimente: brocoli, dovlecel
Alex am citit ca nu se da spanac pina dupa 9-10 luni sau chiar un an. Eu i-am dat, ca nu citisem inca, cind avea vreo 7 luni

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

FELICITARI MAGDA!BUN VENIT PE LUME VICTOR CEZAR,SA FI SANATOS SI SA ADUCI BUCURI PARINTILOR!!!

Noi am fost la centru de planificare familiala si mi-am pus steriletul Mirena,ma simt bine numai ca am putin dureri ca si de menstruatie,dar nu prea mari.
Alexandra a inceput din nou sa pape mancarica(o lingurita de cereale din orez),si nu mai am probleme de sanatate cu ea.
Interviul l-am amanat,pt ieri nu m-am simtit asa bine,nu prea dormisem noaptea.

Loredana-Bianca Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita

Poze noi
http://community.webshots.com/user/balaceanu_l

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

La Multi Ani Geany, sa fii sanatoasa si iubita alaturi de cei dragi!
La multe lunisoare sarbatorilor Bea, Andrei si Mihai!

Felicitari Magda, sa creasca mare pruncul si sa fie sanatos, sa va bucurati de el!

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Noi raportam o zi de super maraiala!!! Acum la 16.30 a adormit pt prima data astazi si nimik din ce faceam nu era bine, nici macar in brate nu mai vroia. Fetelor se poate sa o doara gingia si dupa ce a erupt dintisorul ... sau sa fie un alt dinte?
Ufff, nu suport sa o aud ca plange, as face orice sa o vad ca zambeste!

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu sunt rupta...La 4 am ajuns acasa...a papat fetita si a adormit,ca era si ea obosita.Poate trag si eu un pui de somn...

Multumim fetelor de urari!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ce faci Cristina????

Anamica poate fi al 2-lea dintisor, ca ies repede unul dupa altul. Nu ati fost afara? Noi am stat 2 ore si P a cazut dupa asta instant.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

BINE AI VENIT PE LUME, VICTOR CEZAR!

Mergi la inceput

Ce copii cuminti aveti!Alexia a dormit o ora astazi, asa, din bucati.Acum e la mine in brate si im povesteste despre bau - bau(noile ei cuvinte), se joaca cu parul meu, imi baga degetele in ochi, in gura si imi analizeaza nasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Diana, ai primit pm? te-ai descurcat? fata sa treaca de la dintisor

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput