Mamici de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,
Acuma m-am trezit sa ma pregatesc sa merg la servici si azi cum e ultima zi,ma duc cea mai cici sa le fie dor de mine:P
Am intrat doar sa va salut ca nu cred ca o sa mai pot intra mai incolo!
Monik fii tare si pana sambata nu e mult,numai ca stiu ca e nasol sa ramai numai tu cu muncitorii.Te inteleg!Dar sa stii ca suntem alaturi de tine!
Ma duc sa ma fac frumoasa ca acuma asa imi e de somn de numa!!
Pupicei si o zi buna va doresc!PS:CLEO te-am pus absenta!!!hihihihAm glumit bine ca ai putut dormi!!!

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Multumesc de incurajare..am vazut-o pe BBlusa mica,am vazut/auzit inimioara..si dupa eco a batait non-stop..trebuia mami sa dea 120 ron ca sa trezeasca fata..nu-mi pare rau de bani..numai ca...calitatea serv.ecografic a fost sub orice critica!!!!!!!!A durat 5-6 minute,fara explicatii prea multe,fara calcule prea mari....nu mi-a zis DPN,nu mi-a masurat tensiunea pe artere...a scis pe o foaie niste masuratori si gata..conform celor masurate de el,fata mea are cam 27 cm si 1700g!!!!nu-i cam mult 1700 g la 30 sapt????
Asta e..bine ca m-am lnistit!
In rest,toate bune...am citit cate ceva din ce s-a scris....numai ca voi aveti un ritm seara!!!
Pupici..vb

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Multumesc de incurajare..am vazut-o pe BBlusa mica,am vazut/auzit inimioara..si dupa eco a batait non-stop..trebuia mami sa dea 120 ron ca sa trezeasca fata..nu-mi pare rau de bani..numai ca...calitatea serv.ecografic a fost sub orice critica!!!!!!!!A durat 5-6 minute,fara explicatii prea multe,fara calcule prea mari....nu mi-a zis DPN,nu mi-a masurat tensiunea pe artere...a scis pe o foaie niste masuratori si gata..conform celor masurate de el,fata mea are cam 27 cm si 1700g!!!!nu-i cam mult 1700 g la 30 sapt????
Asta e..bine ca m-am lnistit!
In rest,toate bune...am citit cate ceva din ce s-a scris....numai ca voi aveti un ritm seara!!!
Pupici..vb

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Cenia, la multi ani!!!!!!!!!!!!!! sa fii fericita si sanatoasa, sa ai sarcina usoara in continuare si copilasi frumosi, sanatosi si cuminti
andreeap, bine ca e totul bine, ce mai conteaza cum ti-a facut echografia. dar sa stii ca gogoasa mea avea la 30 saptamani + 6 zile 2100 grame ... asa ca nu cred ca a ta e prea mare. si nu am probleme de diabet sau alte aiureli [D].... voi sa fiti sanatoase

34+, viitoare mami de gogoasa balerina

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna dimineata, fete!

Ia sa dam noi un apel care cum merge la Baby expo!!

Merge cineva sambata, ca sa stiu dupa cine ma uit!
Cenia, La multi ani!! Nastere usoara si bb sanatos si istet!!

Laurita 35, , Mircea
AMR: 6 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Monik, bine ca ati scapat de cordonul infasurat!!

Nu mai stiu cine voia sa faca tampoane din vata. Eu una am avut la mine vata data trecuta si m-am intors cu ea acasa! La spital au vata sterila, cea din comert nu stiu daca este sterila. Faceau asistentele de la mamici tampoane si ne dadeau la fiecare toaletare sa ne schimbam, plus de rezerva. In afara de tampoanele cu pricina eu puneam pe chilot si tampon Always de noapte, din cele cu 7 picaturi pe pachet.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mercic! (Neatza) Eu intrebasem. Sincer si eu aveam dubii in legatura cu vata (stiu ca nu este sterila, ca am intrebat intr-o mie de farmacii, dar daca asa am cetit pe net, la alte fete...)
Totusi am sa imi fac cateva, macar ptr prima zi (sa nu ma certe asistentele daca vin fara, oricum ma gandesc sa mai trec o data pe la maternitate inainte sa intreb pe o tanti asistenta de acolo ce sa aduc si ce nu, ca sa fiu sigura).
Pup fetele!

Hai ca ma apuc sa va citesc ca ieri dupa masa a cazut si corentul, si a trebuit si sa plec cu Iuby (Ikea + Feeria, foarte tare, nu am cumparat nimic!!!!)

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

burticilor, scuzati-mi lipsa...dar AMM DOOOORMIT!! Am fo la un pishu la 4 si ceva, pe pilot automat, si am adormit iar pana la 8 20 cand am sarit din pat ca era tarliu si nu auzeam nicio mishcare de la tati.

In primulr and, vreau sa pup pe CamiM , si sa ii urez welcome beck. Nu e niciun bai, tu mai ai inca un bb care are nevoie de multa multa atentie, noi acu suntem singurele..... Si poti sa scrii afazat, oricum mesajele tale, venite din alta lume medicala & alta cultura ne vor prinde bine!!

cat despre babyexpo, io voi fi si vineri, dar si sambata acolo!!! Ca sambata il tarai si pe tati

Bag un lapte, un biscuit, si astept nishte neni sa ne puna haer conditionat

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Neatza burtici.
Va dati seama ca peste putin timp vom avea si bebei in grupul nosttru? Ce repede a trecut timpul.

Andreeap ma bucur ca bebelusa ta e bine.Lasa, nu te gandi la banii aia, macar ti-ai smuls o piatra de pe inima. Bebelusa mea cica avea 2.200 la 32 de saptamani, deci nu mi se pare mult 1.700.

Andree27 ce bine s-au rezolvat toate cu bine.Vezi ca nu trebuia sa te stresezi? Si ce fain ca de maine esti in concediu. Eu mai am oficial sapt asta si cealalta de lucru, dar lucrand de-acasa is mult mai relaxata.

Fetelor care-ati spalat hainutele bebelusilor, la cate grade le-ati spalat? Pe hainutele bebelusei mele scrie ca se spala la 40 grade. Daca le spal la 90, nu se strica?

La cluj a iesit din nou soarele
O zi superba tuturor

Lilly 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Cenia LA MULTI ANI!!!

Lilly eu pe spal pe cele care sunt noi la 40 de grade si am mai primit ceva paturici pe care le-am spalat la 60 de grade si nu au patit nimic!La 90 de grade nu am spalat niciodata nimic ca imi e frica!!
Ma apuc de treaba dar nu am rezistat sa nu intru!!!

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neata!!

Si eu am dormit ceva mai bine..asa ca am prins forte proaspete pt a calca lucrusoarele Sarei (am doar lenjerii, paturici, babetici, prosopele...restul de hainute le-am calcat deja)

Lilly eu am spalat hainutele in functie de eticheta- la 40 sau 60 de grade. Oricum le calcam dupa spalat, asa ca microbii si praful ies oricum...

Andree Succes azi la servici!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 5 saptamani!

Alina 34+ SARA-MARIA

Mergi la inceput