Mamici de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

MA pun in pat,poate vine si mos Ene!!Daca nu mai revin!!Pupicei si somnic pufos!!

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Noapte buna si somn usor tuturor

31+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by ancaurn

Noapte buna si somn usor tuturor

31+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

noapte buna burtici si vezici. Si somn lung si relaxant.
Poate nu ma mai trezesc la 4

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

in primul rand va multumim pentru primirea calduroasa
am scapat de moderare in sfarsit...am avut o zi tare grea azi, sedinte la servici, stat la coada la medic 3 ore si doar pt un consult si o reteta (anca cred ca ma intelege )....si acuma cu toate ca pic de somn am reusit sa va citesc....imi sunteti tare simpatice si vad ca se apropie din ce in ce momentul marei intalniri

ma consolez cu gandul ca maine mergem la cumparaturi in sfarsit UPIIII!

va pupam si noi ca tre sa ne odihnim pt maine

Flavia 34+ Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

ma pregatesc si eu de culcare, dar nu inainte de a ma bucura pt vestile bune de la cele doua andreea. tare bine e cand totul se sfrseste cu bine.

in sfarsit am reusit sa ma uit si eu la emisiunea de la prima. si eu am prins exact din momentul cand o scotea pe fetita din burtica. emotionant momentul. dar dupa parerea mea, in afara de faptul ca arata cum o spala si o masoara, dupa aceea mi s-a aprut o tampenie, cu hora in fata maternitatii si alte prostii din astea de mare show tv. nici nu am ami avut rabdare sa ma uit pana la sfarsit. poate la inceput sa fi fost ceva mai interesant. o sa incerc sa ma uit si sapt viitoare.

cleo, zici tu de joging si maraton, dar ia ghici unde se duce tati al nostru duminica asta???? la maratonul de la rotterdam. si nu sa se uite, ci sa alerge. este al treilea an consecutiv. si cica vrea sa se mai duca pana o sa creasca alexandru si o sa alerge impreuna. sper sa il tina baierele. oricum, eu am emotii in fiecare an. sper sa trecem cu bine si de data asta.

acum, ca tot am vazut finalul asta frumos de meci intre Liverpool si arsenal, ma duc sa ma bag in pat cu speranta ca o sa dorm mai bine in naoptea asta, ca de maine vreau sa ma apuc de treaba, nu vreau sa mai lenevesc.

pupici si o noapte buna.

dana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by DanaH

ma pregatesc si eu de culcare, dar nu inainte de a ma bucura pt vestile bune de la cele doua andreea. tare bine e cand totul se sfrseste cu bine.

in sfarsit am reusit sa ma uit si eu la emisiunea de la prima. si eu am prins exact din momentul cand o scotea pe fetita din burtica. emotionant momentul. dar dupa parerea mea, in afara de faptul ca arata cum o spala si o masoara, dupa aceea mi s-a aprut o tampenie, cu hora in fata maternitatii si alte prostii din astea de mare show tv. nici nu am ami avut rabdare sa ma uit pana la sfarsit. poate la inceput sa fi fost ceva mai interesant. o sa incerc sa ma uit si sapt viitoare.

cleo, zici tu de joging si maraton, dar ia ghici unde se duce tati al nostru duminica asta???? la maratonul de la rotterdam. si nu sa se uite, ci sa alerge. este al treilea an consecutiv. si cica vrea sa se mai duca pana o sa creasca alexandru si o sa alerge impreuna. sper sa il tina baierele. oricum, eu am emotii in fiecare an. sper sa trecem cu bine si de data asta.

acum, ca tot am vazut finalul asta frumos de meci intre Liverpool si arsenal, ma duc sa ma bag in pat cu speranta ca o sa dorm mai bine in naoptea asta, ca de maine vreau sa ma apuc de treaba, nu vreau sa mai lenevesc.

pupici si o noapte buna.

dana 36+

wow!! si alearga toata cursa?? Pai asta da alergarets!!!
si tati al nostri a fo anu trecut la ala de la Viena, dar pt cursa de stafeta, adica 12 km felia lui. Si noi mai ieseam si alergam impreuna, dar asha, for fun :pana la 6-7 km prin parc. Si noi speram peste ani sa alergam cu totii la maraton. Poate apare si maratonul bucueshtiului

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut burtici!! Indraznesc si eu sa imi mai arat mutra pe la voi.. am absentat mult prea mult si nemotivat. De fapt am un semi-motiv: voi asa sunteti de vorbaretze si scrieti atat ca pana intru eu sa imi dau cu parerea s-a trecut la alt subiect si in plus abia prididesc sa tin pasul cu cititul dar acum am zis ca e momentul sa mai dau si eu ziua buna burtici.. daca ma mai primiti.
Noi suntem binisor: mari de tot asa ca abia ma mai misc si obosesc extrem de repede. Abia tin pasul cu fiica-mea prin casa, afara nici nu mai incerc, am lasat de mult treaba asta in sarcina lui tati. Noroc ca nu mai e mult pana la ziua cea mare.
Am vazut multe poze faine cu burtici si hainute si alte accesorii pentru bebelaci dragalasi.
Ma bucur ca in mare cel putin sunteti toate bine( cu mici probleme.. fara de care nu ar fi sarcina sarcina..) si sper sa trecem toate cu bine la scutece cu bebei mancaciosi si jucausi.Dar pana atunci mai e ceva.

pentru toate!!

PS: am niste si niste speciali pentru Mihaser si MissParker care si-au adus aminte si de noi si ne-au strigat la apel.

AMR 22 de zile

Cami 35+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

He! he!
Buna dimineata fetelor! Nu credeam sa fiu prima pe ziua de azi. Cleo, unde esti? Eu m-am trezit sa beau un laptic cald, sa pap un biscuit si ma bag iar in pat.......de aceea ma trezesc la 11, insa pana atunci dorm cu pauze.........pishu, laptic, intors de pe-o parte pe alta.....
Astept sa va citesc cand ma trezesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

MI bebelina nu esti singura pe aici!!Si eu m-am trezit sa merg la pisu si asa mi-a sarit somnul ca acuma ma fatzai prin casa ,daca nu e tati acasa,si asa e de rau!!Asa mi de ciuda ca nu mai pot dormi ca o sa fiu azi rupta la inventar!!!DAr ma consolez cu ideea ca e ultima zi!!IUpppiiii
DanaH Woooooaaww de tati al tau!!Super!!Felicitari si tot respectul!!!
Ma duc sa incalzesc ceva laptic si sa ma bag inapoi in pat ca da de vine iara Ene,nu de alta da de nu vine il si sparg!!!!
CAmi M bine ai revenit!!!!

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Buna dimineata!

Sa stiti ca si eu sunt pe baricade! De la 4.30. Si mi-am culcat la 1 ca a trebuit sa ii fac puiului meu bagajul...Sunt necajita ca a plecat in Belgia si se mai intoarce sambata .
Pana atunci am ramas cu muncitorii... si cu toata casa vraiste pe cap. In dimineata asta imi vine mobila in bucatarie si bucataria nu e inca finisata...Aiurea!
Am citit acum pe net ca e nasol daca ai mai mult lichid amniotic decat trebuie...mai bine nu citeam.

Pup fetele!

32+ Sara-Maria

Mergi la inceput