Mamici de Martie-Aprilie 2008! (146)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Vad ca in legatura cu decalotarea parerile pediatrilor de aici si celor din Romania sunt diferite.

Vad ca vorbiti iar despre botez si ma apuca disperarea. Tipa aia care e fina si vrea sa fie si nasa cica a intrebat ea preoti aici si ca i-au spus ca se poate. Si sotul nu stie cum sa-i spuna acum ca nu o vream de nasa, ca cica o sa se simta f jicnita. Mie tipa mi se pare de treaba, dar doar atat. Nu am nici o legatura cu ea si NU O VREAU de nasa pt fi-miu ! Si pana nu lamurim lucrurile cu ea nu putem nici sa intrebam pe altcineva daca vrea sa ne fie nas.
Ma enerveaza si pt ca trebuie sa stiu si eu din timp cand o sa facem botezul ca sa aranjez sa vina si taica-miu cu nepotelul meu ca daca iau bilete de avion in ultima clipa or sa fie de 5 ori mai scumpe (deja sunt de 2 ori mai scumpe). In al 2-lea rand vreau sa fac botezul repede ca sa apuce si maica-mea , care poate sa stea aici doar 3 luni. Dupa ce ca a venit tocmai din Bucuresti ca sa ne ajute si l-a lasat si pe taica-miu care are ceva probleme cu sanatatea si singur nu prea se ingrijeste, sa nu fie nici la botez...

Hai ca mi-am varsat iar oful la voi, dar nu mai stiu cum sa scap de tipa asta . MA CALCA PE NERVI !!!

Raluca Georgios (13.03.2008) si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ariel, multumim de informatii. Pe unele le stiam, dar e bine sa le reluam inainte de "marele eveniment".

Inca nu stim nimic de Miha, nu? sa speram ca ne da vesti bune!!

Off, ce greu mai trece timpul asta!!! Chiar daca imi fac de lucru, tot mi se pare ca nu se mai termina ziua de azi. M-am trezit devreme, intr-adevar, pe la 7 jumate, dar vreau sa se faca odata joi, sa vedem ce-i facem lui bebe!

Incep sa aud destul de des teoria conform careia baietii depasesc termenul. CONFIRMATI TEORIA, dragi mamici? Eu tind sa cred ca da.

Va las, ca vreau sa mai calc ceva, sa mai treaca timpul!!

Valentina, 40s,4z, cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am reusit pana la urma sa pun link-ul!!! sovi, special pt tine:))) stii cum, fara pauze:) il postez si dicolo, la"nasterea in apa" poate ajuta pe cineva.

http://www.utile copii.ro/forum/index.php?showtopic=1726

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:5 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari randunici dragi,
Cuscra,multi pupici de la noi pentru voi..
Off..nu reusesc sa citesc ce ciripiti,dar ne-om reveni noi.
Deocamdata e cam dificil la noi,pupaza mica ma solicita tare,azi noapte m-a trezit la 3 la papa si m-a tinut o ora la un san de-mi picau ochii,apoi peste 10 min iar vroia,si uite asa a tras de mine in 3 reprize timp de aproape 2 ore.Apoi,nu o mai lua somnul..Si uite asa am dormitat eu pana acum ca sunt franta..Nu stiu ce sa ma fac cu ea,ca o masa dureaza 3-4 reprize la ea..trage ce trage,oboseste si adoarme.
Si inca ceva:nu reuseste sa scoata aerul,e nasol tare cu asta,au vazut si asistentele la spital si mi-au spus ca s-ar putea sa nu poata ca s-a nascut la 36 sapt si e tranzitul mai greu...eu stiu...
Iar nasul...ofof...fonfane tare si nu reusim sa scoatem nimik..randunoiului ii e frica sa-i luam batista bebelui ca i se pare ciudata metoda.

Si acum sa va zic de mine:am niste junghiuri in de simt ca mi se rupe ..ce o fi?Vi s-a intamplat?Se pot lua supozitoare daca alaptez?
Am aucat doar sa va spun vaicarelile mele si deja s-a trezit maimutzik pentru repriza a 2a de supt..
Off..nici nu am apucat sa vad daca a nascut kya..sau cine se mai pregateste..
Va pup pe toate si ma straduiesc sa reiau pasul cu voi..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

stela, nu a nascut kya:))

poti pune supozitoare cu glicerina, fara probleme!

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eee, am fost si mi-am luat tzatzare jolidon , doar ca am gasit cu 35 ron bucata si am luat doua bucati. Dar sunt super misto! papacicule, le-ai luat super ieftine. Mai erau ne la NBB, misto si alea, la acelasi pret si inca o marca.
I-am mai luat si la baiatul meu cel mare 2 sepcute si panatalonasi de trening, niste carti cu poezii si revista Scoody-Doo

Ma duc nitel in patut, poate bag o ora de nani.

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

ariel, zi repede cum se numeau granulele alea de conopida...chall....

Doar 5 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

stela felicitari in primul rand..ca n-apucai sa-ti zic...
sa va traiasca ingerasul, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii.

referitor la supozitoare, mie mi-a rec dr novocalmin...supozitoare cu algocalmin..pt tot soiul de dureri, cap, spate, fund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ariel multumim pentru pontul cu sray cu lidocaina!!!!

IRINA
+38
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

mamip, le cheama caulophyllum, 7 ch.
mie dr. mi-a recomandat si china rubra 7 ch si arnica montana7 ch, incepand cu ziua travaliului, pt refacere rapida.

POZE

Mergi la inceput