Condica Salajencelor [45]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

bey,da io am auzit ca se fac banchete de final de camin la hotel mesesu.asa ceva.noi facuram banchetu de a8a si a12a in sala de sport,cu platouri duse de noi.acu se comanda meniuri mai ceva ca la nunta.

si al meu fecior,al mare ,avu prin cls a 4a neste idei ,cica sa-mi cumpar autocar si sa-i duc toata clasa la cluj la MC.da i-am scos io ideiile din cap.io zic ca tine si de noi ca parinti, desi e greu cand ei ca si copilasi vad extravagante la colegi.

giulia, vecinii e redusi muica.nu au ce face si-si rod unghiile de ciuda si nacaz ca vecinu are si el nu.si macra de ar fi o invidie constructiva sa se zbata sa aiba si ei.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Amu ajunsai acasa. Is franta si mi-e somn, da nu pot dormi ca tre sa imi astept fecioru, ca nu stiu cand se gata chefu' Am mers pana in Gh Lazar sa imi iau cateva fructe ca aci apropape la magazin s-o gatat! Asa ca am batut orasul in lung si lat, asa ca amu stau si ma hodin. Apoi io zic ca fiecare face ce vrea cu banii lui, si daca vor chef si asa se simt ei bine nu au decat!Da io zic ca nu e bine, deja de la camin. Treba lor, nu-mi bat io capul. Ce mai ziceti? Cum sunteti? Mai, am o lene in mine si casa e buda, si cand ma gandesc ca se apropie Pastele ma apuca groaza. Cand le-oi face pe toate? Habar nu am! Da tot zic eu ca nu vin cu bota, si ce oi face, oi face si ce nu, ramane pe alta data! si mai vin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Gata, am ajuns si eu cu Silvia acasa, am ramas singurele ca mama cu Diana au plecat sa bata orasul la cumparaturi. Pana acum n-am avut timp decat luni sa mergem in oras cu toatele, apoi n-am mai putut. Eu cu invatat, cu sedinte si cu spalatorie...Acu' isi fac de cap .
Va multumesc pentru felicitari, parca am prins ceva aripi. Nu stiu, eu sunt cu increderea in mine la limita de jos, mai ales ca acasa Diana ma critica mereu ca fac greseli daca incerc sa vorbesc cu ea suedeza, ma descurajeaza total. Numai la scoala ce aud laude , de aia imi place sa merg acolo .
Am hotarat aseara tarziu cu Ovi ce mobila luam pentru dormitor, ce saltele pentru pat. Mai avem urgente paturile fetelor, aseara dormeau deja si nu le-am putut intreba, ca la Ikea le placeau toate, acum vrem sa stabilim exact ce vor sa luam. Ne-am gandit si la culorile peretilor din dormitoare, Silvia vrea roz, Diana portocaliu si am zis ca atunci sa stea la inceput amandoua in camera Silviei si vom vopsi roz. Trebuie sa ne hotaram si la mobila de living, asta nu e chiar urgenta urgentelor. Din pacate masa si scaunele de bucatarie pe care le voiam nu se pot comanda prin internet . Vom merge sa mai studiem aici piata.
Cam atat, alte noutati nu am...

Bia, ma bucur ca Matei e mai bine! O sa-i revina lui pofta de mancare incet incet. Pana la urma inteleg ca nu a avut nici o boala a copilariei? Tu n-ai mai zis nimic de casa, cum mai stati? La voi nu e asa cu hei-rup cum e la mine...pana in vara inteleg ca va mutati. Ai luat ceva mobila? Parca ai comandat ceva...cred ca am uitat...

Otilia, nu ma mir de petrecerile din ce in ce mai pompoase, in SM auzeam de zile de nastere pentru copii de un an la restaurant. Iar de majorate nu mai vorbesc, masa mare ca la nunta la restaurante scumpe. Prietena mea cea mai buna, fosta colega de serviciu are o fata care in septembrie va fi majora si se cruceste deja ca nu stie de unde sa scoata bani pentru petrecerea fetei, nu la un restaurant, ca nu are atatia bani, dar nu stie nici unde si nici ce fel de petrecere sa-i faca.

Giulia, ma bucur mult ca v-ati simtit bine in Franta si ai avut timp de shopingareala...
Cu gunoaiele iti dau dreptate. Eu astept sa merg in Ro la vara sa vad impactul pe care o sa-l aiba revederea locurilor dragi. Tin minte ca dupa luna petrecuta in SUA in concediu, am avut nevoie de inca una ca sa ma reobisnuiesc cu praful, gazele de esapament si indolenta vanzatoarelor. Apoi mi-am reintrat in ritmul normal .

adriana, nu mai stiu ce voiam sa-ti spun...te pup deocamdata.

olim, bravo mama! Pana la urma ai luat perdele de-a gata . Las' ca-i bine si asa, voi sa fiti sanatosi. Felicitari pentru kg date jos, de la daneza ti se trage?

Mai viu!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
ma duc sa fac poze cu perdelel si mai viu, da pana atunci, sa stiti ca si aici is invidiosi rau vecinii, mai ales pe imigrantidar asta e , treci peste ei si punct, nu dai detalii si explicatii nimanui
in alta ordine de idei, cum petreceri la un an la restaurantnoi si botezu l-am facut doar cu nasii sa crape soacra apoi ce petreceri cand termina caminu, domane fereste, o inebunit lumea.
ma duc la poze si mai viu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

am pus 2 poze cu perelel, e vreme urata si nu au iesit tare bine
mai viu, ma duc sa vad serialu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Olim, tare frumoase perdelutele! sa le folositi sanatosi! Salutare, salutare, a venit si fi-miu de la chef pe la 8!!!!(de la 4 a inceput) Am sunat pe la 7 cica se jucau inca si tortul nu era inceput. L-am chestionat, cica au fost aproape toti, a lipsit doar unul. Bine ca s-au distrat, desi mi-a fost teama, ca Andrei nu a mai fost la astfel de sindrofii de unul singur, bineanteles ca la inceput a plans putin , dar cica apoi s-a dat pe brazda. Va las, merg sa mai fac una, alta pe aci! Schimbul III, predau stafeta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna seara la toata lumea !

Mihaela , felicitari pentru reusita . Ai vazut ca nu e Drakul atat de negru ? Deci , inainte cu tupeu ! Felicitari si Dianei pentru integrarea rapida ! Ei , te necajeste ea putin cand iti spune sa nu vorbesti cu ea in suedeza , dar poate daca o provoci va dori sa converseze cu tine ! Asteptam poze cu mobila aleasa . Pupici fetelor !

Bia , deci ati scapat de boli si a fost doar o viroza . Bina ca e numai atata . Este vaccin contra varicelei , se aduce numai pe baza de comanda . Eu le-am facut fetelor si cica nu mai fac niciodata sau chiar daca vor lua virusul va fi in forma cea mai usoara . Pupici lui matei !

Oti , subscriu la ce a zis Bia , depinde si de parinti . Sunt convinsa ca au fost carkoteli si la adresa noastra ca nu i-am tinut ziua lui Andreea , dar putin imi pasa . Ea a preferat sa mearga la piscina si i-am respectat alegerea si dorinta . Si , fii convinsa , ca s-a simtit mult mai bine decat daca ii chemam 20 de copii si o duceam in nu stiu ce restaurant . In concluzie , decizia ne aprtine noua parintilor , doar noi muncim pentru acei bani , numai ca trebuie sa sti cum sa pui si problema . Pupici lui Andrei !

Olim , foarte dragutze perdelele , dar si camera e frumos aranjata . Nu ai mai zis nimik de cumparatorii casei s-au razgandit ? Dar voi , mai vreti sau nu pana la urma sa vindeti casa ? Pupici lui Alex !

Giulia , dar se poate rezolva ltfel daca vrei sa faci si miscare si sa-l duci pe Calin la ore . Dupa Pasti va face 2 ore , ca deja suntem multe si nu incapem in sala . O grupa de la 6 , cealalta de la 7 si poate te incadrezi in ultima grupa . Vezi si tu cum te poi organiza ! Daca nu , faci acasa , ca si asa ai aparate si pun pariu ca intinzi hainele la uscat pe ele ! Glumeam ... sau poate nu ????

Pepsi , multa sanatate tie si familiei tale ! Cand te vei simti mai bine mai haide in povesti !

Cami , drum bun !

Noi am fost azi la derma si ia taiat bubitzele jos . Bineinteles ca a fost circul de pe lume , dar important e ca acum e bine . Am primit acid boric pentru spalare , iar apoi sa o ung cu kanamicina . Sper sa le fi rezolvat toate azi , ca de nu tre sa repetam figura si mie tare mila de Paula . A plans asa de rau , incat dupa ce am iesit de acolo de-a dreptul ofta de atata necaz . Acum e bine , doar ca are o retinere in a ne lasa sa o curatam de frica sa nu ii mai facem ceva .
Maine merg la inot cu Andreea . Sambata ma gandesc sa spal perdelele iar duminica sa tag o fuga pana la Selgros dupa ceva cumparaturi de Paste . Joi cred ca voi vopsi ouale , iar sambata voi face un tort crema de zahar ars si ceva mancare , nu multa ca nu vom fi pe acasa , mai mult vom fi plecati asa ca nu se merita sa ma stresez asa de mult .
Acum va urez noapte buna si ne re-vedem dimi la ce doriti voi !

P.S. Se vede cand e Bia "in front" , asa-i ? Tine Salajul in frunte ! Bravos , Bianca !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mihaela, aha am inteles. eu sint din turda, bunicul(pe care il chema salajan) este din sighetul marmatiei. da, am avut o iarna groaznica, cea mai rea de mai bine de 30 ani....avem inca zapada pe ici pe colo fiu=miu se joaca in zapada si e in mineca scurta, o cara in camionul lui ca nu mai putem sta in casa, am iesit la aer ca sint 20C afara, da la cita zapada a fost ii trebuie sa se topeasca de tot.deci asa ai rude in canada!felicitari ptr succesele fetelor tale si ptr integrare. de cit timp sinteti acolo?felicitari si ptr tine!bravo

silvana, multumim si la voi sa fie sanatate multa sper sa nu fi racit

piticutz, merci mult de urare,

bimilit, multumim frumos, sanatate si la voi, pepsi il chema pe iubitul meu catel

giulia, multumim ptr urarea de bun venit, si mai ales ptr frumoasa prezentare a grupuluinu promit ca voi avea timp sa intru prea des ca incep din nou munca dupa concediu de maternitatea dar sigur mai intru

anca, merci mult, ne simtim mai bine cu totii, inca pe antibiotice da mai bine, merci de invitatie

sa aveti weekend placut fetelor si cu mult soare

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Deci azi nu s-a inghesuit nimeni sa da cafelutza , ceai , cola .... mama ce zgarcite sunteti azi .... hai ca dau eu un rand si va astept la povesti .....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

is in pauza publicitara.
suntem ok.maine cica ne destrabalam in cluj.tulai doamne ce desfrau pemine.am facut o conventie cu feciorii si cica ma lasa o ora de capul meu in polus.apoi taman bine m-oi spala ochisorii in librarie.
noi cautam ceva pensiune ptr paste.da cum is io pe ultimasuta de m ma indoiesc ca oi mai gasi ceva liber.da incercam,incercam.

cami, ma gandesc la tine.sa ai drum bun.ioi de ai aduce-o si pe mama cu tine parol ca te-as astepta in aeroport.

adriana, cum e PAULA?

oti,ce faci? pe unde esti?cum esti azi?

mihaela, bafta la cumparaturi pentru casuta.noi dupa paste ne apucam de interioare.cu mobila am ramas in plop si plopu in aer.parca vad cum m=oi bate cu de pamant peste 2 luni , ca nu oi avea mobila de bucatarie.poate dupa paste mergem sa comandam.

olim, frumoase perdele.ai avut de lucru nu gluma.

giulia,pe unde esti?auzi soro da tu mai ? ca io DAAAAAAAA.

ioana nu ai dat raportul cam de mult.pe unde esti?

pepsi cu mare drag te mai asteptam la noi.refacere rapida familiei.

va tzuc da mai viu.........

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput