Condica Salajencelor [45]
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
neta
Pepsi[Flavia]bine ai venit la noi.ce nume frumoase ai.sanatate familiei.
mihaela, iti tin pumnii azi la 11,20.bafta.hai ca esti fata desteapta si treci cu brio peste teste.felicitari pentru DIANA.
cami,drum bun.te asteptam cu drag acasa.abia astept sa ne cunoastem.sa-ti faci timp sa ne vedem.vezi ca noi suntem tare vorovitoare.
adriana, bafta azi la derma.cum e PAULA?ce ai hotarat cu polipii?
oti,stai mama la caldurica.cand mai mergi la eco?abia astept sa siu ce porti.
giulia, baga detalii despre bagaje.ai primit tot ?
olim io astept cu interes pozele perdelutelor.tzuc apasat micul barbatel.
Matei, e Ok .au inceput sa dispara petele.e vesel si vioi, dar nu prea vrea mancare, doar lapte .suntem in faza de negocieri si santaj.
va tzuc da mai viu.......
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by anacezara
'neatza !
Haideti la cafea , cola, cacao , ceai si ce va mai pofteste inimioara !
o tzigara n-ai lasta.zgarcit-o
![](icon_smile_big.gif)
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by giulia71
In Franta, boierie tata, trezit papat, baut cafeluta fara tigare la restaurant , Bia ia aminte surioara
mno, deci vezi de aia nu merg io in Franta
![](icon_smile_big.gif)
![](bandit.gif)
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by giulia71
A plecat mama si parca casa e mai goala, e asa de trist fara grasunica mea:)))
Si acum imi cam pare rau ca am certat-o ieri ca s-a apucat sa vb prin vecini ca pleaca si a primit o replica destul de deranjanta "ca daca plecati o sa se apuce si fata (adica je) sa gateasca!"
Asa ma deranjeaza cum pot unii sa-si bage nasu unde nu le trebuie!
giulia, "lasa lumea sa vorbeasca/asta-i rostul ei"
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
auzi soro da cand ne chemi la tine io-ti aduc neste carti de bucate ca am atatea , da dejaba
![](icon_smile_big.gif)
bei da vecinii mei is cei mai bengosi.stau pe vizoare si stiu tot timpul cu ce masina vin acasa, cate plase am si si ce am in plase.si ca sa vezi in ce relatie is cu ei multi nici nu stiu ca io in 2-3 luni ma mut de aici .oameni si oameni.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Bia, ma bucur sa aud ca Matei e bine. Cami, te asteptam cu bratele deschise! Fetelorrrrr, ma suna educatoarea lui fiu-miu. M-am speriat, ca nu suna numai cand sunt probleme. O sun sa vad ce e, si cand colo, ma intreaba daca mi-a zis sor-mea alaltaieri (cand l-a scos ea de la camin) ca azi copii merg la chef la un local!
Bineanteles ca io nu stiam nimic, tre sa merg sa cumpar un cadou pt copilul respectiv care isi serbeaza ziua de nastere. Auzi, cica vin parintii copilului dupa copii la ora 4 la camin, ii duce la local si ii aduce acasa pe fiecare in parte!!!! Io nu stiu, dar mi se pare tare ciudat ca la 7 ani sa faca asa ceva. Sunt eu mai inapoiata cu siguranta, ma intreb insa ce chef vor face la majorat?Serios, ziceti si voi. Va
mai vin.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Fetele...a fost bine la test!!!! Nu stiu rezultatul, ca il vom primi dupa ce dam si testele scrise, sunt in 29 si 30 aprilie, le primim toate odata. Dar am vorbit mult, am inteles ce ma intreba profa, a zis ca vorbesc bine si ca e OK. Apoi intamplator mi-am rezervat o jumate de ora cu una din profele de la studioteket si era chiar profa cu care evusesem testul, asa ca am stat o jumate de ora si am povestit, mi-a spus si ea in final ca pot sa ma prezint fara frica la testul mai greu, cel din mai, ca am sanse de reusita. Ce sa ma spun, sunt tare fericita, nu aveam chiar atata incredere in mine, dar se pare ca merg si eu incet incet spre bine.
Va pup acum, am vrut doar sa va impartasesc bucuria mea, Bia multam pentru pumnii stransi! Mai viu io dupamasa, sa va iau pe indelete.
ps Cami, drum bun!
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
felicitari mihaela
.io zic sa mergi la test.clar ai sanse de reusita.bafta.
hei,unde va destrabalati?ia la raport ADUNAREAAAAAAAAAAA.
oti, mama deci majoratul se anunta in ceva insula?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Miha felicitari maxime!Ai vazut? Bravo!
Bia, m-ai facut sa rad!
Cred ca iar am racit! Ma doare vcapul ingrozitor, si stranut intr-o veselie!Merg sa imi fac un ceai apoi fug pana la camin cu punguta de cadou. Si ne mai miram ca la liceu copii astia cred ca totul li se cuvine? Ca ajung o gramada fie in spital dupa ce s-au accidentat cu masinile (asta prin clasa a XI-a), fie in puscarie pentru nu stiu ce fraude facute pe internet (asta mai tarziu, dupa ce termina liceul...)???? Uite aici gresesc parintii: de mici copii cred ca totul li se cuvine! Si noua ne-a tinut mami ziua la fiecare, insa doar cu prietenii, acolo 6-10 copii, nu cu toata grupa/clasa de 30! Nu stiu, sincer nu sunt de acord, cu modalitatea asta de a sarbatori. Apoi vorba cuiva: cand toti fac, tu nu vei face? Nu stiu, daca va dori copilul, probabil ca da, insa acasa si nu cu toata clasa. Hmmm, mai vorbim peste un an doi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giulia71/giulia71.jpg)
giulia71 spune:
Salutare!!!
Pepsi bine venisi maica printre noi, eu nu sunt salajanca dar ma facui ca la cat circul
Avusai bafta si le cunoscui pe fetele astea minunate acu un an , mai bine, cand eram in Franta si le-am povestit ca o sa vin sa stau la Zalau vreo 4-5 ani cat or dori astai de la compania colegului.
Nu le laud pe fete prea mult ca si-o iau in cap, dar sunt grozave si cel mai super e ca nu te lasa la greu!
Asa ca bine ai venit!
Bia draga am invatat sa nu ma mai agit si am devenit in ultimii ani munte de nesimtire, dar yo sunt incapatanata si vreau sa pricep ce e in mintea unora de-i freaka grija ce e in casa vecinilor (adica intr-a mea)?!
Bag sama ca nu voi pricepe niciodata, da' asta sa fie baiu..
O sa dau ignore si mergem inainte!
Oti, tu ai grija de fasolica si pune-te pe ceva sucuri naturale ca am impresia ca ai imunitatea mai scazuta, zic si io.
Oricum sanatate maxima!
Cu chefurile de asa mici , nu sunt de acord nici eu, oi fi imbatranit, am vazut ca e o moda peste tot.
Oricum la anu' daca ii vom face ziua, Cani a zis ca-si cheama cativa copii, in special fetite , cu care se intelege el mai bine.
E bine ca ma scuteste de prea multa cheltuiala
Adriana, nu am reusit sa-i mut ziua de engleza lui fii-mio, tipa nu poate altfel, zice ca are toate Zilele ocupate. Asta e, om vedea
Cami, drum bun si sper sa ne vedem:)))
Olim, tu ce mai zici?
Pup pe toata gashca si mai viu
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!