Plec???? Ce fac ???

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

holy moly (ca tot mi-a adus aminte cineva :) ) imi si imaginez conversatia intre fosta si actuala : "ai grija draga ca ii plac snitelele batute bine (sic!) si sa ai grija ca e sensibil la curent sa il invelesti bine....aaa,si era sa uit : sa nu arunci ratustele din baie ca face crize"

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Bun,sunt naiva,dar numai in scris.
Pt ca,el imi spune mereu ca eu nu iau nimic de buna din ce zice el.Si nu cred !
Pur si simplu nu stie cum sa-mi mai arate ca nu-i nici un criminal,nici un violator.

Si sincer vorbind,unele dintre voi imi pareti...paranoia!
Una e sa fi sceptica,alta e sa exagerezi !

Si ce e mai prostesc : Am stat 2 ani cu un om care s-a purtat jalnic si acum ce fac..il caut pe fat frumos,si inainte de asta il supun probelor ca sa ma castige ?

Hai sa fim realisti!! Nu cred ca-mi va da nimeni in cap !

Si zicea cineva..ca mi-as inselat "iubitul".
Care "iubit" ? Ala se mai numeste iubit?
Nu l-am inselat,sau cel putin nu consider inselat.Eu practic nu mai sunt cu el de cand am inceput sa ies cu altcineva.Ca,suntem 2 colegi de apartament,nu cred ca are vreo legatura.Trebuie sa-mi aranjez si eu viata si el pe a lui si nu m-ar deranja sa o faca,stand in casa cu mine,atata timp cat noi 2 nu mai formam un cuplu.

Asta e mentalitatea mea...Nu pot gandi ca voi si nici voi ca mine.

Treaba cu fostele,s-a intamplat la un mom dat cand eu i-am zis ca nu vreau sa scap de unu ca fostu si sa dau de altul la fel !

Si el mi-a propus variante ca sa ma conving ca nu-i un om violent,asta ca sa nu risc nimic.
Dar sincera sa fiu,pana la urma...tot intre 4 ochi vezi un om !

Si nu cred ca ma va lovi ! Nu el !

..Dahri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Acum pentru cele care nu mai pot : de ras sau de plans ( luat peste picior )...totusi ea vrea un sfat , o parere si probabil nu se poate destainui persoanelor cunoscute fie si prieteni... nu inteleg de ce radeti , ii este greu sa ia o decizie pur si simplu , chiar daca nu ne urmeaza sfaturile in tocmai... pentru ea conteaza sa auda si alte pareri. Eu nu o cunosc dar nu rad de ea ... la modul ...bataie de joc . Mai bine nu mai postati , decat sa o luati in ras ... nici voua nu v-ar placea sa rada cineva de voi, indiferent de situatia in care va aflati. Parerea mea...

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

nu radem,ne minunam....

iar la partea cu relatiile i s-a spus demuuuult ca de bun simt e sa inchei o relatie si apoi sa intri in alta.
inchei aici ca devin acid.

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

quote:
Originally posted by Dahriana

Bun,sunt naiva,dar numai in scris.
Pt ca,el imi spune mereu ca eu nu iau nimic de buna din ce zice el.Si nu cred !
Pur si simplu nu stie cum sa-mi mai arate ca nu-i nici un criminal,nici un violator.

Si sincer vorbind,unele dintre voi imi pareti...paranoia!
Una e sa fi sceptica,alta e sa exagerezi !

Si ce e mai prostesc : Am stat 2 ani cu un om care s-a purtat jalnic si acum ce fac..il caut pe fat frumos,si inainte de asta il supun probelor ca sa ma castige ?

Hai sa fim realisti!! Nu cred ca-mi va da nimeni in cap !

Si zicea cineva..ca mi-as inselat "iubitul".
Care "iubit" ? Ala se mai numeste iubit?
Nu l-am inselat,sau cel putin nu consider inselat.Eu practic nu mai sunt cu el de cand am inceput sa ies cu altcineva.Ca,suntem 2 colegi de apartament,nu cred ca are vreo legatura.Trebuie sa-mi aranjez si eu viata si el pe a lui si nu m-ar deranja sa o faca,stand in casa cu mine,atata timp cat noi 2 nu mai formam un cuplu.

Asta e mentalitatea mea...Nu pot gandi ca voi si nici voi ca mine.

Treaba cu fostele,s-a intamplat la un mom dat cand eu i-am zis ca nu vreau sa scap de unu ca fostu si sa dau de altul la fel !

Si el mi-a propus variante ca sa ma conving ca nu-i un om violent,asta ca sa nu risc nimic.
Dar sincera sa fiu,pana la urma...tot intre 4 ochi vezi un om !

Si nu cred ca ma va lovi ! Nu el !

..Dahri...

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Draga, asa cum ti-am zis, tu deja ai luat o decizie, nu te mai chinui sa convingi pe nimeni ca ai luat decizia cea buna.
In al doilea rand si cel mai important, actualul (si e actual pentru ca tu cu el dormi in casa) stie ca tu ai terminat-o cu el??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nimeni nu a avut cu ea nimic cei de aici sunt de bun simt insa unii dintre noi devenim ironici in anumite circumstante. Si in cazul de fata cu sau fara suparare este greu sa nu devii ironic (uite eu sunt sincer si recunosc!). Punem pariu ca acest "super" subiect va continua pana la plictiseala, apoi o sa apara alt topic la generale absolut similar?! Poate doar titlul va fi "Am sosit?! Ce sa fac... sa stau sau sa plec?"
Dahriana dupa cum spuneai nu te superi si asta este bine pentru ac desi sincer evit topicurile tale uneori mai calc pe langa si mai citesc (recunsoc ma amuz) desi ... nu e fair sa fac asta dar ce sa fac daca ma provoaca ceea ce tot povestesti la nesfarsit? Si cand e gata o ieie de la inceput si tot in sus si tot in jos si ce'o fi si ce'o pati... e greu sa nu scriu macar asa din cand in cand minunandu-ma si eu cum bine a scris si altcineva de existenta unor astfel de postari.
Gata, cu scuzele de rigoare!
Cum spunea si altcineva

Go on baby!!!

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

ok, a luat decizia sa se mute cu celalalt. Cred ca ii datoram respectul pentru aceasta decizie. E decizia ei, chiar daca unii nu sunt de acord cu aceasta decizie, fie ea greshita sau buna. si mai cred ca a intzeles ca sunt multzi de parere ca nu ar trebui sa o faca. Sa trecem la nivelul urmator.

Daca te mutzi DAHRIANA, ai grija sa spui cuiva, sa stie cineva de tine, cineva care stie identitatea ta si care, la o adica, te poate scoate fizic din eventualele ghiare ale noului tau iubit.

Este foarte posibil sa fie un om ok, cu o inima buna, dar este foarte posibil sa fie si lopata care pune pamant peste cadravrul tau.

Este evident ca tu ai nevoie de cineva langa tine, chiar si un om pe care nu-l cunoshti si eshti pregatita si cred eu, sau vreau sa cred ca nu eshti atat de bleaga sa nu realizezi ca exista un risc.
Mai este pentru mine evident (poate greshesc) ca nu te descurci financiar singura sau e posibil sa-tzi fie foarte foarte greu si preferi varianta noului iubit si locuit impreuna.

Ai nevoie de cineva care sa aiba grija de tine si in sufletul tau speri sa fie ceva absolut superb intre tine si noul prieten. Sper sa aiba un suflet nobil, dar fi cu bagare de seama. Pune bani deoparte incontinuu, pentru o cale de scapare si ia legatura cu autoritatzile, un nr de telefon, o persoana care poate interveni cand eshti la greu, pentru orice eventualitate.

Nu sta pe tanjeala, gaseshte-tzi servici. E o garantzie financiara, chiar daca e pe o perioada scurta. Tot e bine decat nimik.

Incearca sa continui studiile tale, nu renuntza, chiar daca trebuie sa faci naveta. Eventual da la facultate la toamna, vara, cand s-o da. Investeshte in tine si pastreaza fatza de noul partener o bucatzica a ta de care sa nu stie el (bani, prieteni, nr de tel).

Asha o ajutam oameni buni. Fiindu-i alaturi. Cred ca deciziile le-a luat deja. Noi putem sa o sfatuim de bine, dar numai in functzie de ce vrea ea sa faca.

Eu nu ma minunez de ce scrie, sau povesteshte, ci incerc sa ii spun ceva care sa o ajute in situatzia ei, in functzie de datele problemei, nu de ce ar fi ideal sa faca, ca daca am face cu totzii lucruri ideale nu ar mai exista necazuri si totzi am trai in armonie.
Poate nici nu ar mai exista astfel de forumuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da macar pune si tu o poza ...sa vedem si noi pe cine o sa aiba dr Hannibal la desert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Mie mi se pare ca profilul lui Hannibal Lector il are mai degraba frustratul ala de ex, cu care coabiteaza, care din cand in cand o amenintza ca o omoara.
E posibil ca acest nou iubit al Dahrianei sa fie o solutzie temporara, nu e musai sa ramana cu el toata viatza.

Mergi la inceput