Plec???? Ce fac ???

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Un om al legii, polititst in Toronto este in puscarie pentru ca a omorit-o pe iubita lui cu care traia de citiva ani. Ea era casatorita, cu un baietel. A omorit-o se pare cu o bita de basebal si a bagat-o intr-o lada de gunoi care se inchide ermetic, cu o sfoara inca in jurul gitului. Si apoi a zidit-o intr-un perete fals jos in beci.
Chiar s-a dus el singur la politie si a declarat ca iubita lui a disparut, a condus o actiune de cercetare chiar el.
In fine, s-a gasit corpul ei in beci la el. Uite daca nu ma crezi... Poti cauta despre ei folosind numele lor.

http://www.canada.com/calgaryherald/story.html?id=7cedca83-3965-4784-99b9-4d4adca9e55e

http://cnews.canoe.ca/CNEWS/Crime/2007/10/26/pf-4607618.html

Ai grija de tine! Muta-te cit mai repede, dar singura sau in gazda. Du-te la shelter pina la urma, sau la pensiuni gen "hostel".

Ia-ti viata in miinile tale nu o lasa la voia unuia sau altuia! E prea pretioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Dahriana, daca te muti cu politistul... o sa traiti ca fratii? Adica, nu crezi ca ar putea exista niste constrangeri nerostite? Nu te-ar deranja?

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

De CIOACA ai auzit? Vezi sa nu da-i peste unul.

Ca fratii nu veti trai impreuna asta e sigur.
Sper sa iei o decizie buna.

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by ricea

De CIOACA ai auzit? Vezi sa nu da-i peste unul.
Ca fratii nu veti trai impreuna asta e sigur.
Sper sa iei o decizie buna.

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

uite ca la asta nu ma gandisem .....o fi elodia reloaded....

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Deci eu nu cred ca ea il vede ca pe un frate, sau cel mai bun prieten si atat ... sa nu mai zic ca ati ajuns la cioaca si elodia nu stiu de unde le scoateti . Trebuie doar sa fie atenta indiferent pe cine alege si nu toti politisti sunt dar se mai gaseste cate unu.

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Fetelor,ma "duuuare" mintea.
Da eu acilea scriu degeaba?

Da v-am zis ca acum NU mai suntem amici.V-am zis ca suntem ca si un cuplu mai mult sau mai putin.
Deci nu am locui ca fratii.
Si nici nu au ramas lucruri nerostite ca eu stiu ce vrea el de la mine si stie ce as vrea eu de la el.

Acu,hai sa vb de Cioaca ! Ahaha..pana la urma au gasit`o pe Elodia ? Ca am pierdut firu povestii cand am plecat din Ro.hahaha

Sa nu picam in extreme,cum ziceam !!

..Dahri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

quote:
Originally posted by AVoogt

Eu imi imaginez cam ce simti si prin ce treci ... si am incercat sa-ti dau niste sfaturi in legatura cu fostul. Pana la urma,e om al legii,pana la urma il cunosc personal...bine este un om al legii dar asta nu inseamna cu nu poate sa te raneasca , sa-ti faca rau , sa te umileasca ... ( fostul meu prieten era si el un "om al legii"... lucra la STS si asata i-l ajuta sa stie tot ce fac cu cine vorbesc la tel si ce , unde ma duc , etc ...practic ma tortura psihic si fizic si avea grija sa nu lase semne urme... la servici isi facea treaba foarte bine , chiar a fost promovat . Si cu toate astea femeile din viata lui sunt alintate ,iubite, protejate de el la inceput iar apoi apar jignirile , o palma, doua ...si pentru toate iubirea pt el se transforma in groaza. Si spun femeile din viata lui fiindca o parte din ele le cunosc, mai mult sau mai putin si toate au trecut prin momente care cu greu si le poate imagina cineva). Deci cu toate astea vreau sa-ti spun ... sa nu ai 100% incredere in noul prieten , doar cu timpul o sa ajungi sa-l cunosti cu adevarat si binenteles nu toti barbatii sunt la fel

AVoogt

Nu si-a lovit,maltratat,inselat nici o fosta prietena.
Si pt lamuriri mi-a propus sa discutam intr-o zi,pe net sau la tel,cu oricare dintre ele,la alegere.
Mi se pare un pic jenanant sa fac asta,dar cine stie ...

..Dahri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Tu fata, din cate citesc imi dau seama ca tu de fapt ai luat de mult decizia de a te muta cu el!
De la fetele astea care se strofoaca care mai de care sa-ti raspunda si sa te sfatuiasca sa nu o faci(sa nu te muti la nea caisa necunoscutu`, dar pe care tu il cunosti, cu care ai fost amica, dar acum nu esti doar "amica), ce vrei de fapt??
Mergi fata linistita la el, simte-te bine "neintretinuta" si gata...
ca de fapt tu asta vrei sa auzi.

P.S. Stii ca e foarte urat sa iti inseli partenerul? Indiferent cat de bun, nebun, tampit etc ar fi, e chestie de principiu sa te desparti intai de el si apoi sa ai alt partener?

Edit: esti cam naiva. De unde stii tu ca nu si-a maltratat nici o fosta iubita si de unde stii tu ca, in cazul in care ai vb pe net sau la telefon cu una, aia e o fosta iubita si nu o "amica" sau o complice? Nu sunt paranoica de fel, dar cand te "citesc" cat esti de naiva, ma apuca paranoia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

DOOAAAAAAMNE cat am mai plans...sau am ras de fapt cu lacrimi!Cata naivitate!!!Am citit astea 9 pagini si mi-am dat seama ca am pierdut realmente timpul!

Nu ma obosesc sa ii dau si eu aceleasi sfaturi...pt ca vad(din cele 9 pg) ca nu ia nimik in calcul din ceea ce i s-a scris..

Vai vai..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

HEHE ...Buna ? esti fosta... ? Eu sunt actuala... Nu trebuie sa vorbesti la tel sau pe imternet cu vre-o fosta, mi se pare extrem de jenant(asa te simti si tu ...probabil) poti sa-i spui si lui asta. Ar fi suficient sa vorbiti doar voi doi, in liniste despre cine a fost ... in ambele cazuri. Parerea mea ... sper sa nu ajungi sa vb cu ele , nu te pune in asfel de situatii . Ca sa va cunoasteti cant mai bine trebuie sa comunicati cat mai mult

AVoogt

Mergi la inceput