Gravidute si mamici de Constanta (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

BRAVO INA!!!! FELICITARI DIN TOT SUFLETUL!!! BUN VENIT, BEBE GABRIEL!!! Doamne, ce emotii am!!!

36+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

oaaaau, am dormit si eu un pic si intre timp uite ce a facut Ina!! un bebel!!

bebe Gabriel, bine ai venit pe lume, sa aduci numai bucurii in jurul tau!!
!!

INA, sa te refaci repede, uite ca a ales el pentru tine nasterea, vroiam sa-ti spun ca de obicei asa e!!

e micut, dar sunt acum 2,5 kg de bucurie flamanda...
mama, ce emotii m-au apucat!!

BRAVO Ina, mami curajoasa!! Vezi ca de acuma moderat cu ciocolata, ii face rau lui bebe la burtica, nu de alta!!

abia astept sa vad poze!!
EDIT: mav, vezi, bine ca am intrat eu sa spun ceva, acolo, inaintea ta, atlfel nastea Ina fara galerie, asa tare s-a grabit

Cami, multa sanatate la printese. cred ca le-am votat, o sa mai intru o data sa ma uit. Sa dea DD sa nu fie nimic grav cu ochisorii lor, sa nu ajungeti din nou la doctor! !!
edit2: da' ce au facut, au luat iarasi votul pozelor de la zero?? sau a fost din cauza de PM de votati, votati...

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

wow! ce surpriza! ai vazut Ina? Bebe asta al tau s-a gandit sa nu-si mai faca mami atatea ganduri si a crezut ca ar fi mai bine sa vina pe lume cand nu te asteptai. Sa-ti traiasca puiutul, sa se faca mare si sa fie sanatos! Iar mami sa se refaca rapid! FELICITARI!

Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (7 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Ina felicitari pentru bebe Gabriel. stai linistita k o sa fie un bebe mancacios k si Iannis k si el a fost micut 2.600 asa k odata ce ajungi acasa o sa se faca un voinic stai linistita.
RTe pupic si te astept pe forum s amai vb si apoi sa ne vedem cu voinicii.
Pupici

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=24
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_M spune:

Buna fetelor!
In primul rand, INA, felicitari, sa-ti creasca bebele mare, frumos si sanatos si sa aibe parte numai de bucurii!
MAV, bine ca ai scapat de greturi, eu nu am avut, dar nici nu as fi vrut sa experimentez asa ceva, mult succes de acum inainte!
Noi avem vesti bune!
Am fost miercuri la eco morfologic de trim. II, bebele e foarte bine, creste, si ..... E BAIETEL!!!
Deci, ANGI, te rugam sa ne treci si noua un carucior albastru.
Am simtit si miscarile lui bebe, cam slab, ce-i drept, dar placenta este anterioara, si mai atenueaza din intensitate.
Am schimbat si medicul de familie, acuma suntem la un medic din cadrul Centrului Medical VISA MED - e pe undeva pe langa Delfinariu. Ne-a placut foarte mult si doctoru', si asistenta, care e o draguta, si cladirea, per total, nici nu se compara cu ce era la fostul medic de familie. Si comunicarea e alta!
Deci, numai vesti bune de la noi!
Va poop pe toate, si sa ne scuzati ca nu scriem prea des, dar nu sunt foarte vorbareata, in schimb, va citesc cu regularitate, alaturi de voi am trecut mai usor prin acest taram necunoscut mie, perioada sarcinii. Bine, inca nu s-a terminat si mai avem multe de experimentat, dar sunt sigura ca imi veti fi alaturi si de acum inainte, si maine-poimaine o sa venim si noi in parc la impins carucioru'

Mihaela
21s+
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denise1301 spune:

Felicitari Ina! Wow cat de repede s-a petrecut totul! La pranz cand am deschis calculatorul incepuse galeria iar acum esti mamica deja. Bravo! Gabriel e baiat hotarat! Sa fie sanatos si sa iti aduca multe bucurii!
Te pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Ina...baaiii.. ce faci??? tu ai simtit ceva de ieri de calcai hainute si pregateai bagajelul??M-ai pus pe ganduri.. deci chiar se poate si acum....
M-ai lasat masca...am si uitat sa te felicit, sa-i urez bun venit micutului gabriel...
chiar nu ma asteptam la asa surpiza...
Sper sa fi avut parte de o cezariana la fel de usoara k a mea si iti doresc sa iti vina lapticul repde, iar bb sa fie un papacios...
Aoleu..acum imi vine sa plec sa-mi cumpar cele necesare pt spital...k nu se stie niciodata....te pup si iti doresc refacere rapida

Madalina34
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Ingeras: felicitari pt baitel, sa creasca mare si sa stea cumintel acolo pan la termen, nu k neastamparatul de gabriel...da?

Madalina34
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Oauu, Ina , MAMICO, FELICITARI!!! Bine-ai venit bebe Gabriel, tizul lui fii-miu ! sa fiti sanatosi si sa va recuperati repede!!!
Ce surpriza ne-a facut Ina!

Ingerash, felicitari pt baietel!
Camelia, sanatate fetelor!
Mada, nu te panica! ia-o usurel! si apoi, tu te simti bine, asa ca mai ai !

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Fetele va rog si eu dak se poate sa-mi dati si mie un PM cu nr Inei va rog frumos.Multumesc

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=24
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput