Gravidute si mamici de Constanta (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Yannia mai ai foarte putin. Sa vezi ce repede o sa treaca.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello.

Mav, ma bucur ca ai reusit sa ajungi la dr si ca bebic e bine! sanatate multa si sper sa iasa bine urocultura!
Yannia, hai ca mai ai asa putiiin si o sa scapi de stres!
Doc, sa stii ca ai un Serbanel cuminte!! daca zici ca se trezeste si mosmondeste singur fara sa-l auziti, pai e super! asa ca nu mai critica baiatul,ok?!

Noi suntem in asteptarea dnei dr. E posibil sa avem rubeola, dar nu e sigur inca! aseara am vazut ca are niste bubite mici , precum ciupiturile de tantar , pe piept, burtica si vreo 3-4 inghinal si picioare. Nu sunt multe, sunt maxim 10 . Dar, a avut febra mare, amigdalele/faringele inflamate, deci e posibil sa fie pojarel...om vedea..macar daca e asa, ce a fost greu, a trecut.

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, de bine ce mi-am laudat cupchilu', iar a luat-o razna!
azi noapte m-a trezit din 3 in 4 ore sa manance, si ca sa fie tacamu' complet, nici eu nu am putut adormi mai devreme de o ora-doua dupa trezire, deci sunt zombie complet! poate am azi ajutorul maica-mii, tati vine abia pe la 6, si asta daca avem noroc.

deci si daca se aranjeaza vreun meeting, nu ma bag...

Yannia, mai e putin-putin, peste 2 saptamani se considera la termen f. bine, eu iti spun sa-ti pastrezi elanul pentru cazul in care vrea sa stea peste termen (cum mi-a facut mie Serban). la mami curajoasa si sa se faca si urechiusa bine!!

mav, bine ca esti mai bine, si ca au mai trecut greturile si nasolelile de inceput! tin minte ca eu eram in vremeea asta a sarcinii la Bucuresti, stateam in picioare si tineam cursuri .
Si cu infectia urinara inca nu e graba mare, poate a doua analiza e mai precisa. Poti sa iei Urinal (mie mi-a facut f. bine).

Andicu, asa povestea si Lulu ca a ptit cu Luca, febra de nicaieri, si pana la urma s-a dovedit pojarel.. Hai ca trece, sa ne spui ce a zis dr. dupa vizita. pupam si Filip, dragul de el...

Cami, Fiquelle, jojo_miha nu mai ziceti nik?

pupici de la mine doar, ca Serban a adormit in balansoar (nu putea si el sa doarma in continuare la el in patut si mami la ea in patut?? )

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

ei bine, se pare ca incepem galeria pentru Ina!!

Hai iubita, sa vedem bebe frumos si sanatos!!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

HAI INA!!!!

ASTAZI IES PE AFARA SI CRED CA PE LA 15 AJUNGEM IN PARC (LA OPERA)

Va pup si... sper sa ne vedem.

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Oauuu, naste INA !!!

Hai INA!!!!... NASTERE USOARA SI PUI SANATOS!!!

Noi avem pojarel !!! mai avem de stat 4 zile la domitzil !!!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ah, Moni, mi-ai luat-o inainte!!!!!! ...Desi io stiam de pe la ora 11, cand i s-a rupt apa....

Fetelor, Ina este la maternitate, i s-a rupt apa, dar are colul lung si inchis. Nu are contractii. Aseara a plans de s-a umflat (pana am vorbit eu cu ea) ca fusese la control si dr i-a zis ca bb are doar vreo 2,5kg... Abia a intrat in luna a 9-a. Dr ei este la Buc. azi, asa ca a vorbit cu dr. Ionescu s-o asiste la nastere.
Intrebarea Inei, la care n-am stiut sa raspund si aici va cer voua ajutorul: cat timp poate sa stea bb in burtica fara lichid?
E rau ca dr ei nu-i aici... si vrea sa stie ce si cum sa stabileasca cu noua dr... Ii e f teama ca va avea totusi nevoie de cezariana....?!
Sper sa vedeti la timp mesajul meu si sa-mi raspundeti!!!!

...Si eu sunt foarte emotionata... m-a sunat pe mine inainte sa-l sune pe sotul ei... draga de ea.... nu-i venea sa creada ce i se intampla.... A trebuit sa-i zic de 5 ori ce sa faca pana a percutat...

11+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Buna fetele!Acum am facut si eu ochii, ca de, io-s mai in urma si, ce vad? Ina vrea sa mi-o ia inainte. Pai bine Ina, nu eram eu la rand? Hai, curaj.Eu vorbesc, care-mi tremura toate alea cand ma dandesc...
Ina, draga mea, ma rog sa ai o nastere usoara si bebe sanatos!!!

36+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

INA
Nastere usoara!
Din cate stiu nu-l vor lasa pe bb prea mult in burtica fara lichid, daca este musai, pentru binele lor, sa faca cezariana. Noi ii uram numai bine si sa treaca repede peste aceste neplaceri.

quote:

Cami, Fiquelle, jojo_miha nu mai ziceti nik?

Monica noi suntem in carantina, Alex a adus virusuri de la gradi, iar Teo, ca o surioara buna, le-a luat si ea. In concluzie, suntem pe antibiotic de marti, tusesc si li se lipesc okii. Initial am crezut ca este conjunctivita, dar okii nu au aspect de conji. ne-a spus ca antibioticul va rezolva problema okilor. Le spal cu ser si astept rezultatul, daca nu, la oftalmo cu ele.

we placut si multa sanatate!

Noi participam la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=2&folder=Clipe de viata 2007" target="_blank">concurs cu poza "2fetecucuiete". Voi ?

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Nu-mi vine sa cred, m-a sunat Ina, adineauri a iesit din cezariana! Bb e micut, 2,4kg, dar sunt bine amandoi!

BUN VENIT PE LUME, BEBE GABRIEL!!!!!!!

11+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput