Gravidute si mamici de Constanta (22)
Raspunsuri - Pagina 20
abibrinza spune:
Roxana, pentru salariul bonus faci cerere la scoala si pt. bonusul de la sindicat la liderul tau de sindicat.Cel putin eu asa am facut.Felicitari pentru baita!Noi nu am insistat cu decalotarea si o sa vedm in timp.Daca nu-l deranjeaza noi mergem asa.Uite: http://www.circumcizia.org/decalotarea.html
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/?saved=1" target="_blank">poze
abibrinza spune:
Madaluta, noi votam cu Avent.Am unul singur de aproape 2 ani si starea lui e impecabila.Celelalte s-au deteriorat in timp.Am auzit si de Bfree, dar sper sa nu avem nevoie.
florin-a spune:
Cat costa un astfel de bibe si din ce farmacii se poate procura?
Ma refer la Bfree
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png
abibrinza spune:
Bfree se comanda pe net.Da un search pe google si o sa-l gasesti.Pretul e ca si cel de la Avent.
AndreB spune:
Perna in forma de U este f buna (perna de alaptat sau gravide). Am folosita insarcinata fiind sa stau comod in pat, la alaptat pana la 3 luni pentru sprijinit copil (preia din greutate si acum ii fac un cosulet ca un fotoliu din ea si il pun in mijloc pe pat incat nu are cum sa se rostogoleasca sau sa cada).
Alte nume: Smaranda, Sandra, Verona, Antonia, Venera, Teona.
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
docdecap spune:
'neata!!
Fetelor, sa stiti ca treaba cu tacerea a dat totusi rezultate dupa numai o seara si dimineata (v-am spus ca de luni vorbim din nou), adica mi-a promis ca fumeaza doar 1/2 pachet, si alea ultra-lights. si se tine de cuvant! si nici n-a durat mult tacerea! (imi inchipui asa, in mod sadic, ce as obtine cu 2 zile
).
Mada, eu am bibe si tetine de la Avent, pentru ca pompa primita a fost tot avent, sor-mea numai din astea a avut. nu sunt cu forma speciala, si cand ii dau parca e incurcat, nu stie, sa-l traga tot in gura, sa-l tina asa, usor, e confuzat o vreme...
a, si pt. nume, daca Serban era fetita era Maria sau Ilinca sau Ilona
Mai, fetelor, eu propun sanctiune disciplinara pentru bisous! a zis si ea, ca o iertam de fiecare data, si se invata prost si iara dispare cu saptamanile! ce ziceti, o napadim cu PM-uri??
Plus ca e datoare cu cinste pt. permis!!
Roxanalucia, felicitari petnru prima baie singura!! eu a trebuit o data sa-i fac singura, desi tati era in oras, da' cand sa ne apucam a trebuit sa se duca sa-si adune fata de prin gara, venea de la Bucuresti. si m-am descurcat fara rani vizibile
. in rest nu pup, ca tati moare dupa fi-su, si ii place la nebunie sa ii faca baie.
Florina, speram sa fie doar dintisori, multa sanatate printesei!
Ingerash, tu cum mai esti, ce mai faci?
hai va 
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
madaluta spune:
neata....
sunt cheauna de somn caci tati al nostru a reusit a ne trezeasca de la 7 daramand nu stiu ce prin debara...Si de atunci pana acum am bagat joaca...
Acum a adormit si sper sa doarma macar 2 ore k sa ma odihnesc si eu.Bineinteles k odihna mea nu e in pat ci la calculator, dupa cum vedeti...
Va multumesc mult de tot pentru nume, dar sincer m-ati bagat in ceata si mai rau...Eu nu stiam cum sa fac sa reduc din numele de pe lista mea, iar voi veniti care mai de care cu nume frumoase...Cum sa ma mai hotarasc eu? cum sa aleg????????? Habar n-am, da faptul k nu ma pot decide imi da o stare de nervozitate de nu va pot spune...exact ca cea pe care o aveam cand cautam mobila...Macar la faza cu mobila am gasit rezolvare prin abandon....da cu numele nu pot adopta aceesi solutie..
Referitor la biberoane si eu as fi vrut Avent, dar cum sa le sterilizez? la voi incap in sterilizator?
Andreb, o sa comand si bfree, multumesc mult k mi-ai amintit de ele..
Doc: felicitari pt reusita partiala...se vede k esti un bun psiholog de ti-a iesit asa de repede...deci mai ia o pauza de inca o zi jumate si va renunta si la cealalta jumatate de pachet..![]()
![]()
Bisous cred k mai traieste....sambata eram in carrefour si Cip l-a vazut pe sotul ei si pe Victor, dar eu nu eram prin preajma atunci ...M-am tot uitat dupa ei apoi, dar nu i-am mai vazut...
quote:
Madalutza, am scris si in pagina anterioara, dar nu cred ca ai vazut post-ul meu, parca iti placea mult numele Daria, din ce tin eu minte din discutiile trecute. Ce s-a intamplat, nu iti mai place?
Ingeras: inca imi place si e pe primul loc, dar toata lumea zice k nu merge sa am un darius si o daria...k e curata lipsa de inspiratie...
quote:
Scurt despre noi:de duminica seara Ana nu iese din temperatura 38..mai scade 2 linute dar nici nu creste mai mult de 38.Sper sa fie de la dinti(ies incisivii laterali sus).Oricum maine mergem la Dna Dumbrava sa vede ce zice.Io damblagita de mijloc de nu mai poci...satu incinsa,,,dau cu alifie..sper sa treaca ca nu stiu cum de m-am pricopsit cu asa ceva
Va pupic
sa stii k eu pt situatii de-astea de febra usoara sau simptome de raceala am folosit cu brio oscillococinum...Cred k am devenit fac al acestui produs, dar cred k faptul k darius n-a racit niciodata de asta vara i se datoreaza lui...Sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau( doamne fereste)
Madalina
35
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Mirela79 spune:
Madaluta ce zici de Amalia? Cum ar suna Darius si Amalia?
Si referitor la sterilizator mai bine cumperi altul decat sa cumperi toate biberoanele in functie de el. Acum nu stiu daca e nou sau ti-a ramas de la Darius, dar ele au aprox. 2 ani durata de viata. Asa ca daca e unul folosit mai bine cumperi unul nou de la Chicco. Eu asa am si costa intre 60-80 ron cel pentru microunde. Au si in centru la Chicco sau la Carrefour. Stiu ca am vazut o data si acolo. In ala iti incap tot felul de biberoane. Eu ti-l dau pe al meu daca vrei dar sa stii ca l-am folosit intens pana la 1 an si 7 luni. Asa ca nu i-a mai ramas prea mult.
Pup toate fetele!
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
mav spune:
Salut!
Ina, tin sa-ti reamintesc: ce bea lapte praf la biberon, nu suge de la tine, ce nu suge, nu mai produci... Laptele praf nu-i ofera anticorpi. Daca poti sa te mulgi... sa-i dai din biberon macar laptele tau!!!
Doc, Bisous e tot suparici... am vorbit eu cu ea saptamana trecuta... Tot a avut copiii bolnavi... si n-au mai putut pleca la Paris... Au pierdut banii pe rezervare si biletele de avion... Si mai are si alte probleme... Normal ca nu i-a mai ars de forum...
Revin imediat cu vesti.
jojo_miha spune:
Buna ziua!Of am avut o noapte groaznica ,Teodora a avut temperatura 39.8,dupa un supozitor si sosetute cu otet am scazut la 38.5,dimineata 37.7 si pana sa adoarma iar 38.5.Sigur iese un dintisor,ca ar manca jucariile ,isi pune nervii pe ele.De mancat a mancat normal.Daca si dupa ce se va trezi nu-i va scadea temperatura mergem la doctor .
Madaluta eu am si de la Nuk si de la Chicco ,insa mai multumita sunt de Nuk.La cele de la Avent eu nu am vazut tetine separat,si eu am un fix,la 3 luni le schimb.
Ina78 bine ati venit acasa.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
TEOla5luni
intalnire09.03
printesa mica