Timisoara, Impreuna! (96)
Raspunsuri - Pagina 11
anda spune:
claudelui si io si io....
ne tzicnim frate, ca in calai nu ne putem transforma.
pe bune. sfaturi? pareri?
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
claudia74 spune:
Doris draga eu zici sa nu te trimiti direct la Anda si sa puna direct pe bloq ce scriem ci sa iti faci mila de noi sa triezi,sortezi,cizelesti,ce vrei si cum vrei din ce scriem noi,eu am scris vreo 4 pagini dar harababura crede-ma ca nu ma pot concentra prea mult si cred ca si celelalte scriitoare la fel,asa ca eu zic sa faci rezumat putin sa iasa ceva fain,tu ne dai noua de lucru si noi iti dam tie,nu da cu pietre te rog....gandeste-te daca crezi ca ai nervu tare ptr asa ceva .
Ce fras sa ne mai zica careva Anda crezi ca altele is mai breze,care s-o laudat pe aici ca numai poate ce fericita e cu copilul ei,care a zis ca al ei manca tot,imbraca orice,asculta si face tot ce i se spune,nici catelu din curte nu face asta,cica aia sunt copii cu care trebuie mers la psiholog,aia care unde-i pui acolo stau,nu astia full action,na cu asta mi-a inchis gura psiholoaga.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Lormi spune:
Salutare gagix !
Eu tot pe la lucru,m-au sechestrat de tot,din 8 ore s-au facut 10-12 ore,in rest e totul OK.Astept sa vina perioada fertila,deocamdata suntem la "repetitii".Maine trebuie sa merg la un training in oras pe Gen. Dragalina nr. 7,daca stiti cumva pe unde vine mai exact sa-mi explicati si mie!Cumnata mea si-a facut BCHG-ul si e gravida in luna a 4-a,de-abia astept si eu.
Nu va mai iau pe rand pe toate ca sunt cam obosita dar va pup pe toate si va doresc numai zile bune !
Album Lormi
anda spune:
quote:
cica aia sunt copii cu care trebuie mers la psiholog,aia care unde-i pui acolo stau,nu astia full action,na cu asta mi-a inchis gura psiholoaga.
wooow, inseamna ca noi suntem fruntase ma.
numa bune de panou' de onoare.
m-am linistit.
tre sa-mi fac numa rost de-o punga sa mi-o pun in cap cind il mai apuca in public .... in rest sanatosi sa fim noi si sa ne tina nerfii
i-am inchis gura cu niste oo umplute. (repetati dupa mine oo um-plu-te, deci am gatit, daaa? ashaaa, sa fie clar) ma duc sa-l bag in pat...cumva.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
anda spune:
concluzia e belea oricum.
deci tot noi suntem de vacarescu, kupiii is okei mah.
no fain. cu cit dati pilula roz? cu cit dati halatu??
Lormi, ignora-ne. S-au vazut si parinti multumiti
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Doris-Alina spune:
Printre fisiere salvate, printre directoare cu voi si despre voi, ies la o pauza, sa-i spun Claudiei ca se rezolva.
Trimite materialul la cine vrei, eu sau Anda, ca-l cizelam, sa fie numa bun de pus pe blog.
Anda, gateste, incredibil dar adevarat...
Sa-i spuneti si la Ana despre ce e vorba si pt ce muncim, ca fata a intrebat dar nimeni nu i-a raspuns, no gata, ca mai am de lucru, parca e interminabila chestia...
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
gonghy spune:
quote:
Originally posted by anda
i-am inchis gura cu niste oo umplute. (repetati dupa mine oo um-plu-te, deci am gatit, daaa? ashaaa, sa fie clar) ma duc sa-l bag in pat...cumva.
Beeeyyyyyyy Andooo congraciuleishan pt oo,cred ca iesira tare faine....auzi pana amu' te antrenasi cu oo de cotcodac acu' vrei cu oo de cucurigu? bag sama ca de aia vriai sa bagi omu cumva in
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
lore03 spune:
Alo hai sa facem o terapie in grup pentru copii astia ...Laura,Andy si Edy la restu' nu ma bag deocamdata .Daca mai are careva nevoie va treceti pe lista.
Azi am luat masina si crize ...cum sa stea ea in scaun ,ea vrea in fata ,ca ea este mare printesa ,si incepe ...eu aici nu stau ,nu vreau ,lasa-ma sa ies,nu inchide asta ...etc
Reusesc sa o conving sa stea ...alte fitze....mi-e sete ,mi-e foame .Dupa ce ca eu stau prost cu condusul ,trebuia sa ascult si crizele Laurei .Si sa nu iti vina sa dai cu ea pe geam sau sa ma dau eu cu capul de pereti .
Intrebare :cine este de vina ..eu nu am educat-o bine sau copii astia sunt altfel decat am fost noi ??????.
Acum doarme ...cata liniste ....parca prea liniste....
gonghy spune:
Fetiliiii mis io deja vad stele rosiiiiiii .......
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
Lormi spune:
Andule !
Doris spor la crosetat,tricotat,impletit....dupa cum te stim, sigur va iesi ceva super emotionant din capshorul tau !
Laurelu iti mai revenishi ??(din nervi)
Album Lormi