Ce verificam la vizitarea unei crese particulare ?

Ce verificam la vizitarea unei crese particulare ? | Autor: Vivela

Link direct la acest mesaj

Ma duc azi dupa-amiaza sa vizitez o cresa particulara ce urmeaza sa se deschida peste vreo luna si unde e de presupus ca o sa-mi inscriu copilul de 7 luni.
Ce anume ar trebui sa intreb/verific inainte de a lua o decizie? E prima cresa pe care o s-o vizitez si mi-am facut in minte o lista cu ce urmeaza sa intreb, dar sunt convinsa ca sunt si alte aspecte la care eu poate nici nu m-am gandit.
Mi-ar fi foarte util sa aflu din experienta voastra ce criterii au dus la luarea deciziei de a va inscrie copilasii la cresa/gradinita sau dimpotriva, ce v-a determinat sa renuntati.
Va multumesc din suflet .

Gabi, mami de D

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Eu nu am auzit pana acum sa existe vreo cresa particulara. Unde este ? Ca si verificare, avand in vedere varsta copilului tau si incapacitatea lui de a comunica cu tine, primul lucru care l-as verifica ar fi daca au camere de supraveghere si posibilitatea de a urmari on line activitatile personalului si ale copilului. Si nu in ultimul rand, calificarea personalului, cine asigura alimentatia si cati copii sunt intr-o grupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Rucsi, exista si crese particulare. Adica eu stiu doar una in afara de cea care ar urma sa se deschida (desi acum, dupa ce am vizitat-o, am mari indoieli ca va da cineva aprobare sa functioneze!). Cea pe care o stiu eu este cea de la piata alba iulia, acorns, unde primesc copii de la 1 an (sau mai mici, cu conditia sa mearga in picioare).

Gabi, mami de D

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!

Mergi la inceput