help

help | Autor: sexy_mami

Link direct la acest mesaj

eu mai am putin si trebuie sa nasc....la spitalul elias...ceea ce am citit pe forum m-a cam ingrozit sincera sa fiu...doctorul la care sunt eu se numeste filipescu si sincer nu prea stiu mai nimic despre el.sunt ingrozita de ceea ce am/ce citesc despre spital,asistente si medici!!!sunt ingrijorata pt ca mai am doar2-3 saptamani pana nasc deci nu mai am unde sa ma duc in alta parte pt k e prea tarziu!as dori sa stiu si eu cam cum arata o rezerva,cat de curate sunt,cine are info despre dr filipescu si daca are cineva idee cam cat se da pt o nastere normala

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Dr Filipescu este finul lui Vladareanu. Asa ca relax! Nu se va intampla sa nu existe loc pt tine ca-i maternitatea plina. Nu va exista sa nu-si dea Vladareanu acordul pt cezariana daca va fi cazul sau asa vei dori sa nasti.

Si in final iti doresc bun venit pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna si bine ai venit pe !

Subscriu la cele spuse de gudinde si-ti mai sugerez ceva: cere-i lui Filipescu sa mergi intr-o zi sa te familiarizezi cu maternitatea. Sa-ti spuna cand ar putea sa te primeasca asistenta lui (cu siguranta are una ca si Vladareanu) si sa-ti arate in cateva minute cum arata o rezerva, un grup sanitar, unde-i sala de nasteri si unde-i cea de operatii si tot asa...

Din experienta mea iti spun ca nu exista spital perfect si orice s-ar scrie despre un spital sau altul, intotdeauna vor fi persoane nemultumite total. Important este sa ai incredere in medic, sa nu ai asteptari foarte mari si mai ales sa ai incredere in Dumnezeu ca le potriveste in asa fel incat sa fie totul bine.

Curaj, lasa impresiile altora deoparte si mergi si fa-ti propria impresie si nu in ultimul rand nastere, recuperare usoare si un pui sanatos si mancacios!

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Eu am nascut in noiembrie 2005 cu doctorul Filipescu la Elias. Totul a decurs perfect. Desi am avut o sarcina cu probleme la final totul a fost ok, copil sanatos, mama multumita, familie incantata. In concluzie eu am fost foarte multumita de doctor, atat pe timpul sarcinii cat si la nastere, in schimb personalul de la neonatologie a lasat de dorit, dar am avut noroc ca, copilul nu a avut nevoie de nimic, asa ca nu am suferit decat din cauza nesimtirii lor nu si a incompetentei.
Nastere usoara si curaj.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput