Concursul CLipe 2007 : date noi, sanctiuni, rezult
Raspunsuri - Pagina 8
Andrada spune:
quote:
Originally posted by zuzunaki
Pai tocmai asta e dovada respectului trambitat de mai marii site-ului.Gizzz,nu te-ai prins?
Daca nu apreciati corectitudinea si munca depusa ( inmultita acum!!) de "mai marii site-ului" etc, stiti ca participarea si la site si la concurs e perfect voluntara.
Valabil si pentru daneluta si mirella,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
iahim spune:
Pacat de acest concurs...Cred ca afost o experienta din care toti am avut de invatat...
Personal,am votat majoritatea pozelor,am acordat de la 5 puncte(celor care mi s-au parut cele mai reusite) pana la 3 si 2 puncte celor mai putin reusite!
Intr-adevar,cea mai buna modalitate de votare ar fi fost 5 voturi/persoana!
claujro spune:
Nu am poze in concurs, am primit SPAM...dar off-topic...cum Dumnezeu unii pot sa-si creeze atatea conturi iar eu incerc de luni bune sa fac cont pentru o prietena care e in Spania si care nu primeste acceptul?!
Andrada spune:
Deci n-ai pus poze, nu te intereseaza raspunsul, stii dedesubturile site-ului si din ce "traieste el", mai e ceva cu care te putem ajuta?
A
PS Mirela a raspuns deja la intrebare (chiar daca nu te intereseaza)
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Danelutza spune:
quote:
Initial creeata de desprecopii
Va rugam sa analizati si voi datele noi. Este in interesul prestigiului acestui site sa avem concursuri corecte si nu niste balcanisme la care castiga cine e cel mai smecher. Dati dovada de fair-play!
Andrada chiar nu inteleg de ce te-ai luat de mine. Conform celor de mai sus, am pus doar o intrebare, la care astepta mai multa lume un raspuns.
Sa inteleg deci ca am gresit, desi nu vad unde, am enumerat ceea ce am vazut, sperind totusi ca s-a gresit la descalificari, dar vad ca din mesajul tau, reiese ca mi s-a deschis usa de la iesirea de pe forum ?!
nushulica spune:
quote:
Originally posted by claujro
Nu am poze in concurs, am primit SPAM...dar off-topic...cum Dumnezeu unii pot sa-si creeze atatea conturi iar eu incerc de luni bune sa fac cont pentru o prietena care e in Spania si care nu primeste acceptul?!
pai vezi mai claudia daca n-ai poze in concurs
nici eu n-am si nici n-o sa am vreodata poze intr-un astfel de concurs pentru ca pur si simplu nu e genul meu problema pe care o vad eu aici e lipsa de respect(sau sa zic nesimtirea?!) unor membri care n-au alta treaba decat sa creeze noi conturi ca sa-si voteze propriile poze(Doamne, mare-i gradina Ta!!!)
parerea mea sincera mirela este sa nu mai faceti asemenea eforturi organizand concursuri si oferind premii, pentru ca asa cum ati observat in romanica inca primeaza marsavia, nesimtirea, lipsa de respect si multe altele si asa va fi si peste 100 de ani(sau ma rog poate exagerez)
faceti concursuri doar pentru diaspora sfatul meu
bebelushul
emilia_t spune:
Seara buna!
Sunt una dintre cele care au votat multe poze la concursul "Clipe de viata 2007". Am votat pozele care mi-au placut (preferata mea "Micuta mea domnisoara"), dar si pozele multor utilizatori pe care-i citesc de mult (chiar inainte de a ma inscrie pe forum). Nu m-am bagat in nici un fel de discutii pana acum pentru ca n-am vazut inca topic la care sa nu se fi ajuns la cearta, insulte, grupulete. In acelasi timp recunosc ca am si invatat multe de aici si asta m-a facut sa citesc in continuare forumul desi mi-am zis de cateva ori ca voi inceta sa mai intru aici cu toate ca nu-s membru activ si n-ar fi interesat pe nimeni disparitia mea.
Am remarcat si la concursul trecut inversunarea la care se ajunsese. Nu era de ajuns ca se insultau in cadrul subiectului despre concurs, dar se duceau si pe topicurile de care apartineau, se plangeau, li se lua apararea imediat, etc.
Ce vreau sa spun e ca aceste concursuri sunt un motiv de discordie mare. Rabufnesc o paleta intreaga de sentimente negative fata de colegii de forum. Pana la urma e un concurs cu un premiu oarecare, toti copilasii sunt frumosi, pozele (caci putine se pot numi fotografii) mai mult sau mai putin reusite. Si atunci de ce va certati? Chiar merita acest premiu atatea sacrificii si energie epuizata?
Poate pe viitor ar fi utila o lista cu reguli clare de la inceput.
Pace si mult calm va doresc!
adriuta spune:
papadie inteleg draga mea parerea ta si nu am nimica impotriva votarii de catre moderatori, ba chiar e buna ideea, doar ca m-a deranjat proportia de 60% versus 40%(ce a mai ramas de la 60). Si eu sincera cred ca prea mare caz se face de concursul asta...asa s-a intamplat de fiecare data.De fiecare data aceleasi probleme. Nu stiu dar ma intristeaza ce vad.
viviana daca e 60% nu mai e democratie mama, cei care detin majoritatea au castig de cauza. Cu alte cuvinte degeaba "poporul" place ceva ca moderatorii au ultimul cuvant de spus. Normal, ei detin cei 60. Acum are sens....sau nu?:)
Andrada sa nu te supi pe mine, plss :) dar asa cum zicea si nushulica nu mai organizati concursuri de-astea ca n-are rost.De fiecare data a iesit cu tambalau. Crezi ca eu aprob ce au facut unii participanti??? Nuuuuu, nici pe departe si CHIAR CA MERITA SANCTIONATI. Chestia cu SPAM-ul e copilarie, nu e frumos nici asta insa inteleg ca fiecare incearca si face ce poate pentru a-si face publicitate. Am primit si eu PM-uri, m-a amuzat si gata nu m-am suparat, DAR sa iti faci zeci de accounturi... e urat de tot si aia chiar merita sanctionati. Problema mea e cu 60-40 care CHIAR nu mi se pare fair play...sincer. Ori faceti un concurs in care cuvantul de spus il are "comitetul de conducere" ori "poporul". Ambele variante mi se par OK. Chestia cu 60-40 seamana mai mult a alegeri americane, poporul voteaza da' consiliul alege.
Si-acum tre sa fug ca cel mai frumos ...copil din lume plange dupa maica-sa. Iote ce mama denaturata...ptiii
la toti.
Asa creste mare puiul
Pozici cu noi
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
ioana_du spune:
Ma bag si eu cam ca "musca in lapte" si va rog sa nu va suparati pe mine... Am primit si eu vreo 2 PM-uri, dar fotografiile erau atat de dragute incat recunosc ca ..... le-am votat cu placere!
Am facut bine? Am facut rau? Am incurajat un comportament care vad ca e pus la zid? Nu stiu ..... Cred insa ca primirea unui PM nu te si obliga sa votezi, nu?
Nu discut insa celelalte acuzatii, cu useri cu zero mesaje ....
Haideti sa incercam sa nu ne mai inversunam atat, vreti?
karligutza spune:
quote:
Originally posted by papadiequote:
Originally posted by karligutza
pentru verificarea spuselor mele voi ruga pe toti cei pe care i-am rugat sa voteze in decembrie 2007 si care au votat si acum sa va trimita email... sa puteti verifica acum ca fiecare email va fi trimis de pe IP-ul unde a fost creat... ca membrii nu sunt falsi, doar ca nu sunt activi... si daca am votat eu pt.unii dintre ei pt.ca ei nu s-au priceput, asta nu inseamna ca eu am 11 nickuri; poate ca asa nu voi mai pica ca "cea mai nerusinata persoana".... imi pare f.rau ca lucrurile astea nu se pot verifica cap coada in baza de date. O sa recurg la asta pentru ca sunt suparata ca spunand adevarul am iesit ca sunt o mare nesimtita, ceea ce nu sunt.
karligutza
sunt mamica Adelutei
si inca ceva... nu era in neregula ca la concursul precedent sa ne rugam prietenii sa vina si sa se inscrie pe DC doar ca sa voteze.
Draga karliguta de la IPul tau avem urmatoarele nickuri:
03031982- 0 mesaje
prima vizita 16/12/2007 ultima vizita 16/12/2007
annoke- 0 mesaje
16/12/2007-31/03/2008
arbaleta- 0 mesaje
16/12/2007-16/12/2007
AxelM prima si ultima vizita 16/2/2007 0 mesaje
claudio1978 prima si ultima vizita 17/12/2007 0 mesaje
jmkrech prima vizita 17/12/2007 ultima 31/03/2008 0 mesaje
karligutza 1413 mesaje prima vizita 26/12/2006 ultima vizita 07/04/2008
lenya prima vizita 17/12/2007 ultima vizita 31/03/2008 0 mesaje
marian07miku prima si ultima vizita 16/12/2007 0 mesaje
rrodiquee nickul despre care ai spus ca e al tau ultima intrare 31/03/2008
Siminac 16/12/2007 si 31/03/2008
la concursul precedent s-a votat pana pe 17 decembrie.
papadie, zen-sei
la concursul precedent s-a votat pana pe 26 decembrie inclusiv.
apoi... draga Papadie se pare ca nu s-a inteles ESENTA pentru ca mesajul scris de mine initial aici l-am mutat pe un PM catre Mirela... si-apoi Mirela probabil a dat mai departe catre moderatori, spre analiza, nu stiu, presupun; pardon daca aiuresc. Ideea e urmatoarea... si am sa repun mesajul aici pentru ca eu consider ca n-am facut nici o crima, dar unele persoane care au postat de dimineata pana acum ma jignesc GRATUIT in mod indirect, adica bat saua sa priceapa calul... nu cred ca au acest drept, mai ales ca nimeni altcineva nu se preocupa sa spuna ce se intampla de fapt, ca eu nu am creat 11 conturi de la mine de pe calculator; acele conturi sunt ale unor prieteni de-ai mei (o sa dau detalii mai jos) si chiar daca ei nu sunt activi, asta nu inseamna ca nu au avut drept de vot. Daca votul lor a plecat de pe ip-ul meu, asta inseamna ca acele persoane mi-au dat ID-urile si PAROLELE si se poate usor da seama ca eu nu puteam fi in interval de o zi/doua/ o saptamana... cat a durat sa fac eu lobby la respectivii... si in Cluj, Brasov, Sibiu, Suceava, Constanta sau chiar CANADA!!!!!!! sa deschid "CONTURI FALSE"! pana acum am fost suficient de explicita? eu zic ca da! asa incat nu vad nici o problema in a fi capatat voturile din partea unor membri nou creati, atata timp cat la concursul precedent am avut confirmarea MIRELEI ca SUNT BINEVENITI TOTI MEMBRII, fie ei vecini, colegi, prieteni, etc... pt.ca e un concurs PUBLIC!
MESAJUL ORIGINAL de la inceputul subiectului continea urmatoarea polologhie:
"am urmarit si eu povestea concursului cu CLIPE DE VIATA 2007 de cand au inceput sa fie postate pozele in concurs; a inceput la un moment dat votarea; am apucat sa votez cu acest ID, multe din pozele care mi-au atras atentia ca fiind FRUMOASE asa cum considera Mirela prin explicatiile ei pertinente si cu care am fost si eu de acord... a trecut o vreme pana cand am primit o rugaminte de la un membru DC sa imi rog prietenii sa voteze pt.o anumita poza din concurs. Dorind sa fac un bine, am facut de fapt un rau. Poza votata a fost eliminata din concurs. E ok, insa ce nu mi se pare ok nici la ora actuala este ca regulile acestui concurs au lasat de dorit si cum ce nu este interzis expres este permis, nu vad de ce se penalizeaza dupa. Accept si asta. Acum simt nevoia sa explic pentru ca nu vreau sa fiu lasa. Am sa recunosc urmatoarele fapte. In concursul precedent cu miss odiseea sarcinii, era concurenta pentru primele 2 locuri foarte stransa la un moment dat. Intr-adevar parca nu atat de acerba ca acum. Fotografia care a iesit pe primul loc a fost trimisa de mine. Spre finalul competitiei am rugat f.multi prieteni sa voteze pentru mine insa neavand cont pe DC si-au deschis atunci. Care mai de care din ce colt al tarii sau lumii. Am rugat si la Iasi/ Suceava/ Cluj/ Craiova/ Brasov/ Sibiu/ Constanta/ Bacau/ Focsani/ chiar si din Canada.... nici nu mai stiu...... dar daca ii iau pe fiecare pot spune aici despre fiecare prieten... nu era interzis sa voteze un membru abia sosit... poate ca era buna o regula din asta si atunci si acum; insa n-a fost! ar fi bine sa exista la urmatorul concurs... poate sa voteze orice membru dintr-o comunitate bine delimitata (de ex. membrii care au de la 100 de mesaje scrise in sus)......... deci; ramasesem ca am rugat prietenii sa ma voteze... unii si-au facut conturi, le-am dat linkuri si au putut/stiut sa ma voteze! altii din lipsa de timp sau din COMPLEXITATEA sistemului de votare, nu reuseau sa fie logati atunci cand ajungeau pe pagina cu fotografia unde trebuiau sa voteze.... si din comoditate imi spuneau: "uite id-ul si parola si daca poti voteaza tu in locul meu".... si pentru ca sistemul informatic a permis ca de pe acelasi ip sa vina mai multe voturi, am putut vota cu id-ul si parola prietenilor pentru ca ei nu s-au descurcat sa faca lucrul asta singuri la calculatoarele lor. Problema e simpla si in acelasi timp complicata, lucru care nu se mai numeste altfel decat FRAUDA. Ei bine, probabil ca si eu trebuie sa imi cer scuze pe forum, public si direct, fata de administratori, moderatori, membri, concurenti sau nu in concursurile de poze, pt.ca am votat in numele a 3 prieteni doar pentru poza numita "2 picaturi" (pt.ca apartinea unei prietene care avea fotografia in top) si anume cu id-urile annoke, jmkrech si Siminac. Bineinteles de pe acest ip, au mai plecat 3 voturi. Unul cu contul curent. Unul cu un cont mai vechi creat tot de mine in 2005, si inca unul al surorii mele. In total 6 voturi, dar membrii respectivi nu sunt falsi. Doar ca nu s-au descurcat sa voteze singuri! Pentru ca... si asta voi explica administratorilor, poate se va imbunatati ceva pe viitor la sistemul de votare vis-a-vis de pagina unde te loghezi si pagina unde tb.sa votezi. Bineinteles daca va mai exista un viitor pe DC pentru un membru ca mine. Imi pare rau ca s-a intamplat asa, dar asta a fost crudul adevar. Imi cer scuze inca o data pentru tot ce se numeste frauda, chiar daca e, chiar daca nu e, eu m-am simtit oarecum vizata pt.ca intr-adevar de pe acest calculator/ip au plecat 6 voturi la concurs."
Repet nu am creat eu id-urile enumerate de tine, Papadie, si asta ar trebui sa se vada la voi in baza de date! dar voi ati urmarit doar ip-ul de pe care a plecat votul. Si daca asta e o crima, trebuia prevenita crima asta ca si crearea de membri noi de pe acelasi ip (lucru interzis, lucru respectat, regula creata pentru ca un membru sa NU se voteze SINGUR de n-spe ori!).... dar de la a te vota de pe id-uri gen "cucu-bau" cu parola "miau-miau" facute la nesfarsit de un membru (1.nici nu se putea si 2.a nu se confunda cu conturi create de 100 de apropiati ai unui membru) pana la a fi votat de id-urile prietenilor reali e o MARE DIFERENTA! Bravo membrului care s-a descurcat sa isi puna osul la treaba sa convinga lume sa AUDA de DC, sa se INSCRIE pe DC, sa poata FOLOSI eventual DC candva, sa ma voteze pe mine in principal la concursul precedent, sa voteze pe cine recomand eu acum daca tot imi sunt prieteni... si asa mai departe...
as putea vorbi mult, dar nu stiu daca mai are rost, daca NIMENI (din cei care trebuie) NU INTELEGE!
si pana la urma in orice concurs, de ce se mai inscriu membrii daca nu au si dorinta de a castiga? daca vor doar sa le fie vizualizate pozele, ca sunt frumoase si deosebite pentru ei, le era SUFICIENT ALBUMUL oferit/gazduit de DC.. deci chiar si o amarata de camera sau aparat foto poate reprezenta o miza pentru cineva. Altfel, de ce s-a mai creat concursul? Poate doar pentru publicitatea proprie si personala a fiecaruia??! si a site-ului care-i reuneste pe toti cei care participa? sau de fun asa.... hai sa vedem cine e cel mai apreciat... pai atunci sa se faca CONCURSURI DE POPULARITATE fara premiu, ci doar cu satisfactia ca a iesit pe primul loc, ca e cel mai simpatizat, cel mai adorat!
03031982 - cont creat in Bucuresti
annoke - cont creat in Bucuresti
arbaleta - cont creat in Constanta
AxelM - cont creat in Bucuresti
claudio1978 - cont creat in Brasov
jmkrech - cont creat in Cisnadie, jud. Sibiu
karligutza 1413 mesaje
lenya - cont creat in Brasov
marian07miku - cont creat in jud. Botosani
rrodiquee - un nickname mai vechi tot al meu
Siminac - cont creat in Cisnadie, jud. Sibiu
si am mai rugat prieteni cum v-am mai zis, in Suceava, Canada, Focsani, Iasi, Piatra Neamt, Craiova, CLUJ... Bucuresti! dar probabil aceia nu apar in lista ta pentru ca au reusit sa voteze singurei... dar tot 0 mesaje au, tot pe mine m-au votat si atat, alta activitate nu au avut... ce sa mai zic? baza de date ar spune tot, dar baza de date nu vorbeste singura!
Va ofer o floare , imi cer scuze ca am depasit limitele unui sistem creat imperfect, imi pare rau ca am deranjat prin atitudine, dar cred ca mai relevant e caracterul omului urmarit de-a lungul experientei sale pe DC, decat dupa un concurs de cateva poze si 3 cuvinte. Asa incat sunt sigura ca vor rasari din nou mii de voci care sa aclame catre mine "impertinento, infractoareo" dar i-as ruga sa isi pastreze gandurile pentru ei... nu ma refer aici la Admin sau moderatori, pt.ca ei se presupune si se vede ca de cele mai multe ori cauta sa tempereze situatiile de criza... insa prin faptul ca am dezamagit, pot la fel de bine sa spun si eu acelasi lucru.
Sper intr-o judecata dreapta si coerenta de acum incolo.
O seara buna!
karligutza
sunt mamica Adelutei