Concursul CLipe 2007 : date noi, sanctiuni, rezult
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andacos/andacos.jpg)
andacos spune:
Am si uitat ce voiam sa spun cit am asteptat sa se incarce pagina!
In principiu cam asta era:m-am uitat acum in pozele de la concurs(in urma pm-urilor nu am facut-o recunosc)si am observat ca doar vreo 5 poze au fost sanctzionate!Trei(parca)scoase din concurs si vreo doua depunctate!Acum stau eu si ma tot gindesc,ca vreun motiv au avut administratorii forumului & CO,de au facut lucrul asta!
Adevarul e ca da suntem romani si ..."pina nu ciupim" putzin nu ne simtzim bine!
Si poate era si de datoria administratorilor sa puna niste reguli in cazul concursului inca de la inceput!(mie personal nu mi-ar fi trecut prin cap sa-mi fac nick-uri false pentru a -mi vota propriile poze)
Nu am poze in concurs asta ca sa fim intzelesi!
Dana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mirona spune:
quote:
Originally posted by karligutza
...tot pe mine m-au votat si atat,...
ca ai vrut ori ba - ai pus punctul pe "i".
de fapt - asta se intampla din pacate la asemenea concursuri - nu se voteaza poza/fotografia - ci userul - cine e cel mai simpatizat, cel mai adorat!
nu am poze in concurs - am votat parca doar 2 poze (ale unui user cunoscut)
am primit PM - 2 - nu le-am raportat - dar nici nu m-am sinchisit sa votez pozele propuse. Initial am fost indignata - voiam sa le raspund PM-urilor - apoi am dat un imens ignor si am trecut peste.
imi pare tare rau sa vad asa ceva pe DC.
parca aveam o cu totul alta indeletnicire aici ... ati uitat cumva?
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Andrada spune:
Karligutza, toate nick-urile de mai sus sint create de pe aceeasi adresa de IP. Indiferent ca tu ai pus la inscriere Cisnadie, Vanuatu sau Constanta.
Adresele IP sint unice pe Internet. De fiecare data cind te conectezi la internet ti se da un IP address care e unic. Sint situatii extrem de rare in care doua computere pot avea acelasi IP Address atunci cind sint in spatele aceluiasi router sau al unui proxy server care e configurat in asa fel in care sa evite collission domain si toti 11 sa aveti acelasi MAC address ( alt tip de adresa IP la nivel de LAN)-configuratie extrem de dificila si care necesita o gramada switches ( alt echipament scump daca sint facute ptr trafic de distanta). Sansele ca tu sa fii conectata la acelasi router sau server cu o persoana ( si prietena!!) din Cisnadie sau Costanta sint zero. Asta ptr ca orice provider de internet are grija sa aiba o conectie mai mica de sa zicem in Romania 50 KM. Singurul caz in care ce spui tu ar fi posibil ar fi cind tu si prietenii tai ar avea fiecare cite o linie privata si dedicata numai voua care sa mearga in spatele aceluiasi router situat undeva la jumatatea distantei sa zicem Intorsura Buzaului. O astfel de topologie de Network ar costa providerul tau de internet ( probabil SC Pro Net Communications SRL) in jur de vreo 350,000$ asta numai ca sa poata vota prietenii tai de pe aceeasi adresa de IP ca tu sa poti cistiga o camera digitala de citeva sute de dolari.
Mai poti incerca alte variante de explicatii (poate extraterestrii), dar eu zic ca e mai usor sa incepi direct cu scuzele.
A
PS mai exista o varianta in care tu ai putea sa sniff trafficul celor din Cisnadie, Constanta...etc si sa le hack accountul ca sa poti vota, dar iarasi nici asta nu e onorabila.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
b.nica spune:
Dragi administratori, la cata energie s-a si se consuma pe forum cu concursul vostru, eu, detasata complet,va recomand sa va linistiti si sa va ganditi la o modalitate de a canaliza acest aflux internaut(era sa dau cu tastatura de pamant ca nu puteam sa intru pe forum!)spre idei si propuneri noi in avantajul membrilor DC.
Faceti concursuri, dar la asa patima, (),faceti ceva sa se lase si cu compensatii nu numai pt. impatimiti!
Stabiliti niste reguli care sa evite frauda si puneti si niste reclame pt. ca,desi "patimasii", nu de recompensa s-au luat la lupta fara reguli, ci din orgolii personale, avantajele sa justifice neplacerile create de disputele legate de concurs si care sa fie directionate spre scopuri folositoare copiilor cu probleme.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
b.nica , nici ca puteai zice mai bine!
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR:5 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
dodo spune:
quote:
Originally posted by nushulica
[
(
faceti concursuri doar pentru diasporasfatul meu
Mey, la noi nu au succes astfel de concursuri si-ti spun si de ce: in principal lipsa de timp. Fiecare are timpul planificat si nu-si pierde vremea cu "copilarii" de-astea(adik sa-si creeze conturi noi de pe care sa se voteze, sa sune liota de prieteni si neamuri in acelasi scop, oameni care la rindul lor sint si ei ocupati, au familii etc), pur si simplu se duc la magazin si si-o cumpara pe credit sau in rate, daca nu au bani pe loc, asta daca e asa performanta si nu pot trai fara ea, ca sint perioade de reduceri masive si le iei la mai putin din pretul initial sau pur si simplu le scade pretul de la sine in citeva luni, e ca si cu computerele sau TV, intotdeauna apare ceva care surclaseaza, so, nu se merita strofocarea
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
dragilor,
din cite stiu eu la un joc nu se pot modfica regulile in timpul jocului. nu e corect.
so ... desi imi displace profund felul in care a evoluat acest "concurs" cred ca ar trebui sa-l lasati asa ... cum a picat.
pentru ca nu cred ca poti repara o greseala printr-o alta greseala. chiar daca a doua are o intentie buna.
as zice ca e momentul de tras invataminte si mers mai departe
pt. toti
nah, imi zic si eu parerea, desi decizia e luata
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Andrada, crezi cumva ca aveam nevoie de o lectie de IT? ...ca nu se stie ce inseamna un IP, cei care poseda un computer si o conexiune la internet, de mai mult sau mai putin timp? ... ehh..nu prea cred
...Si nu vad nici un rost la toata lectia aia de IT, routere si conexiuni, ca doar aici vorbeam de un concurs de poze,
nu de stiinte in IT, nu a cerut nimeni explicatii de genul... precum spunea admin pe prima pagina la acest topic, nu au rost lamentari si explicatii de doi lei bucata
... scuzele sunt cele mai cautata la ora asta.
... lool... pai vad ca multe fete si-au cerut scuze, nu numai Karligutza, de nu stiu cate ori si tot i se scoate pe ochi, cele 11 sau nu stiu cate ip uri
.... Zau asa, e ca pe vremea lu` raposatu`, dinainte de `89, nu ai drept la replica , doar atat trebuie sa faci cum vin ordinele de sus ... ti se baga pumnul in gura si nu ti se mai lasa drept la replica si sa iti dovedesti nevinovatia,
cum ar fi normal in anul 2008... tre` sa dai cu subsemnatul si sa faci ceea ce ti se cere , chiar de nu ai nici o vina....
Dar ma intreb si eu , ce mai e normal la ora actuala??? ... Normal cred ca ar fi fost sa se faca publice regulile concursului inca de cand s-a dat startul la inscrieri si atunci cine voia se inscria , cine nu nu, avand in vedere regulile jocului si bineinteles miza, dar si sanctiunile daca nu sunt respectate!.. Asta asa ca tot batem moneda pe fair play de numa` numa` de s-au inverzit cablurile conexiunilor la internet, fie el Dc, messenger sau email uri
Cum spunea anda undeva pe la pagina 2 , ca cine are si cine nu de castigat sau pierdut daca un membru pleaca sau isi retrage pozele din concurs, pai ma gandesc ca daca i se blocheaza accesul pe DC unui membru, ghici cine are de pierdut ? ... si de castigat sigur o mamica are , mai mult timp pentru sot, copii , prieteni si hobby-uri... Ahh.. btw, daca chiar vrea sa se reinscrie in Dc ,( dar am oarece retineri sa cred ca se va mai intoarce undeva unde nu este tratat cel putin cu respect, nu se merita strofocarea, dupa cum spunea dodo mai sus), poate foarte usor sa o faca , sub un alt IP si user name , of course si alt computer name, ca si ala e vazut de serverele Dc ului... cere un alt Ip de la internet provider, face schimabarile de care spuneam, cu conexiunea jos of course, ca suntem destepti
, apoi reconectam
...si here we go baby ... we are back again ... , ca tot se vorbea de lectii de IT pe aici
Mai voiam sa spun ceva si cu asta promit solemn pe cravata mea de pioner ca inchei pe azi , ... ca ma deranjeaza aroganta si privitul ala de sus, de la moderatori si nu numai , si de mai sus , precum astia micii, adica userii de rand , care isi dedica ceva timp pe acest site zilnic , sau aproape zilnic, acesti mici useri care fac si donatii din suflet si portofel , care isi rapesc din timpul lor si al copiilor lor, sunt luati peste picior
... acesti useri dragii mei moderatori si admini au cladit si cladesc situl, traficul si comunitatea si bineinteles $$$, care stim noi unde merg ... de ce ne tratati asa?
Mirela spunea ca respectul e ca o strada cu 2 sensuri, se da si se asteapta sa se primeasca ... ma intreb, cumva sunteti pe strada cu sens unic? ...Aveti grija , ca nu se stie de unde sare iepurasul (domnul politist ala fiind) si va fura carnetul si va da si cateva puncte penalizare pentru incalcarea regulamentului!
(sper ca a fost luata ca si gluma , sa mai destindem atmosfera si sa nu mai stam asa incrancenati si inversunati )
O zi buna va doresc! A mea deja a inceput si inca foarte bine!
Cu respect,
I`m a good, good girl... but even better when i`m bad!!!
Mirrella spune:
Eu revin pe subiesct doar ca sa multumesc din suflet celor care inca mi-au votat pozele,chiar si dupa ce ele au fost scoase din concurs
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanaiub/ioanaiub.jpg)
ioanaiub spune:
avea dreptate cine a spus anterior ca poza "cercul vietii" are o gramada de voturi de la useri cu 0 mesaje, si multi useri facuti pe 1 aprilie ... sa fie o pacaleala? voturile lor au ramas?
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)