Concursul CLipe 2007 : date noi, sanctiuni, rezult

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

karliguta = ai 11 nikuri de la aceasi IP. E dezamagitor! Ai luat premiul 1 la concursul precedent. De ce ai incalcat regulile DC? In conditiile astea = imi faci teoria corectitudinii pe PM? incredibil.

cu amaraciune,
Mirela

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Frate, cata inversunare!
N-o sa-mi cer retragerea dar nici nu mai particip pe viitor. Mi-a ramas un gust amar, mai ceva ca la concursul cu gravidute. Nu cred ca se va schimba mare lucru pana nu se va face ceva ca sa nu se mai voteze persoana si nu poza.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

pentru verificarea spuselor mele voi ruga pe toti cei pe care i-am rugat sa voteze in decembrie 2007 si care au votat si acum sa va trimita email... sa puteti verifica acum ca fiecare email va fi trimis de pe IP-ul unde a fost creat... ca membrii nu sunt falsi, doar ca nu sunt activi... si daca am votat eu pt.unii dintre ei pt.ca ei nu s-au priceput, asta nu inseamna ca eu am 11 nickuri; poate ca asa nu voi mai pica ca "cea mai nerusinata persoana".... imi pare f.rau ca lucrurile astea nu se pot verifica cap coada in baza de date. O sa recurg la asta pentru ca sunt suparata ca spunand adevarul am iesit ca sunt o mare nesimtita, ceea ce nu sunt.

karligutza
sunt mamica Adelutei

si inca ceva... nu era in neregula ca la concursul precedent sa ne rugam prietenii sa vina si sa se inscrie pe DC doar ca sa voteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Super ideea cu 5 voturi / utilizator

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

karli - tu chiar crezi ca vorbesc prostii? tu crezi ca nu putem verifica? ai 11 nikuri. de la aceasi IP.
prietenii aia veneau de la alte IPuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

karli - tu chiar crezi ca vorbesc prostii? tu crezi ca nu putem verifica? ai 11 nikuri. de la aceasi IP.
prietenii aia veneau de la alte IPuri.

nu am 11 nikuri...
care sunt alea? vreau si eu sa stiu... si atunci voi scrie aici cine, cand, de unde l-a creat - localitate, si ce ip... o sa cer si eu ip-ul fiecarui prieten pt.confirmare....

eu nu am 11 nikuri...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by karligutza

pentru verificarea spuselor mele voi ruga pe toti cei pe care i-am rugat sa voteze in decembrie 2007 si care au votat si acum sa va trimita email... sa puteti verifica acum ca fiecare email va fi trimis de pe IP-ul unde a fost creat... ca membrii nu sunt falsi, doar ca nu sunt activi... si daca am votat eu pt.unii dintre ei pt.ca ei nu s-au priceput, asta nu inseamna ca eu am 11 nickuri; poate ca asa nu voi mai pica ca "cea mai nerusinata persoana".... imi pare f.rau ca lucrurile astea nu se pot verifica cap coada in baza de date. O sa recurg la asta pentru ca sunt suparata ca spunand adevarul am iesit ca sunt o mare nesimtita, ceea ce nu sunt.

karligutza
sunt mamica Adelutei

si inca ceva... nu era in neregula ca la concursul precedent sa ne rugam prietenii sa vina si sa se inscrie pe DC doar ca sa voteze.

Draga karliguta de la IPul tau avem urmatoarele nickuri:

03031982- 0 mesaje
prima vizita 16/12/2007 ultima vizita 16/12/2007
annoke- 0 mesaje
16/12/2007-31/03/2008
arbaleta- 0 mesaje
16/12/2007-16/12/2007
AxelM prima si ultima vizita 16/2/2007 0 mesaje
claudio1978 prima si ultima vizita 17/12/2007 0 mesaje
jmkrech prima vizita 17/12/2007 ultima 31/03/2008 0 mesaje
karligutza 1413 mesaje prima vizita 26/12/2006 ultima vizita 07/04/2008
lenya prima vizita 17/12/2007 ultima vizita 31/03/2008 0 mesaje
marian07miku prima si ultima vizita 16/12/2007 0 mesaje
rrodiquee nickul despre care ai spus ca e al tau ultima intrare 31/03/2008
Siminac 16/12/2007 si 31/03/2008

la concursul precedent s-a votat pana pe 17 decembrie.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

lenya- nick complet lenya007
de la TOATE cele 11 nickuri de mai sus ai primit cinci stele la concursul precedent.
toate de la IP unic. Ipul tau.
:(

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Va rog, spuneti-mi si mie ce se da la concursul asta de se intampla asa ceva.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am si eu o intrebare, nu s-ar putea ca pe viitor, in regulamentul concursurilor, sa fie specificata si interzicerea comentariilor rautacioase ?! Cum poate o persoana sa jigneasca alti membri ai forumului, cu un "topic personal" in care apar poze de la "polul opus" cu individul asta alaturi..., nu se poate sa se joace cu cuvintele, la adresa pozelor unor membri, pe care sigur nu-i cunoaste.
Mie mi s-a spus ca m-a votat lumea pentru ca stie cine-i Danelutza de pe forum, eu nu stiam ca sint atit de "renumita" iar ca poza are voturi "nejustificat de multe" (citire tot din topicul personal al persoanei respective) pentru ca apare nick-ul la poza, desi pe aceasta pagina, unde apare si poza fetitei mele sint sase poze care au scris si nick-ul.
Cine este aceasta persoana sa judece poza mea, e cumva fotograf si face parte din juriu ?
Multumesc anticipat pentru ca ati citit acest mesaj

quote:
Originally posted by Luna75

[quote]

Originally posted by Danelutza

Aaa, totusi iti multumesc ca ti-a trezit interesul poza mea si i-ai dat un vot , decit nimic, mai bine o steluta [quote]

mai putin nu ii puteam da...am votat mai toate pozele desi credeam pana nu demult ca am terminat
primeai cu siguranta 5 de la mine daca fetita ta ar fi fost surprinsa intr-adevar intr-o ipostaza demna de o "clipa de viata" sau luai 4 daca pe langa poza ta slaba aparea o descriere gen:Isabelle-clipa mea de fericire vesnica (fara user la vedere) cu user numai 2-3 dupa chef - caci cu obiectivitatea mai greu

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput