Concursul CLipe 2007 : date noi, sanctiuni, rezult
Raspunsuri - Pagina 5
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
Va rog, spuneti-mi si mie ce se da la concursul asta de se intampla asa ceva.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
O noapte fierbinte cu Brad Pitt!!!!!
Fetelor...relax!!!! E doar un concurs!!!!
Invatati copiii ca important este sa participi nu sa castigi!!!! Giizz!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Amethyst spune:
Hahaha, cred ca daca se oferea asa ceva nu mai era asa bataie, sau ma insel? Nu de alta, dar venea Angelina din urma si poate se prefacea ca e in Mr&Mrs Smith si sarea vreo bomba...
Eu chiar vroiam sa stiu care e potu' sa-nteleg de ce atata omor.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Qamar spune:
fff offtopic:Sanzi, ce frumosi sunteti!!!e prima data cand va vad
Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
Aralia spune:
quote:
Originally posted by sinzi_anaquote:
O noapte fierbinte cu Brad Pitt!!!!!
Fetelor...relax!!!! E doar un concurs!!!!
Invatati copiii ca important este sa participi nu sa castigi!!!! Giizz!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati[red]D-ale lui David
Daca e vb de Brad Pitt, fac si eu SPAM!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
qsar spune:
quote:Se da arama pe fata. Si se da la gioale... Se da o noua dimensiune cuvantului ridicol. Se da cu oistea-n gard. ectzetera, ectzetera... (sic!)
roxanaz spune:
Luna75 si Danelutza am sa va rog sa terminati aceasta disputa, disputele intre doi useri se discuta/rezolva pe privat.
multumesc pentru intelegere.
Roxana
gabitzam spune:
Nick-ul de pe DC s-a cerut in momentul cand s-a cerut sa fie trimise poze pentru concurs. Nu credeam ca va apare alaturi de descrierea pozei, impresia mea era ca va fi pastrat pentru final, la anuntarea castigatorilor. Nu stiu de ce apare doar la unele din poze si nickname-ul alaturi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Aralia spune:
Se da o camera video, nu Brad Pitt...
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Mirrella spune:
Citesc cu amaraciune si vad ca si poza mea a fost descalificata...
Am trimis pm-uri,deci am facut SPAM,nici multe,dar nici putine,si imi cer sincer scuze celor pe care i-am deranjat cu ele.In schimb as vrea sa spun ca nu am facut nici o frauda,doar mi-am facut pozele cunoscute,am trimis mesaje politicoase,nu am cersit voturi,cui i-au placut pozele au votat,si nu au fost putini.
Nu am mai trimis nici un mesaj publicitar dupa ce au inceput subiecte pe forum in care am vazut ca acest lucru deranjeaza,si s-a introdus butonul de spam.
Poate acele mamici ce mi-au votat pozele vor citi aici si vor interveni ,sa spuna daca am bagat cuiva pe gat pozele pentru a le vota,ori au facut-o din placere.
Am primit 2 mesaje mai "altfel":unul in care persoana a crezut ca e nepotrivit sa voteze o poza cu "publicitate"in pm,si unul in care mi s-a spus ca am facut o defavoare fetitei mele,publicandu-i o poza care nu o avantajeaza deloc.
Oare e corect ca pozele mele sa fie complet scoase din concurs pentru spam,iar altele sa fie doar depunctate?..
edit: Si oare faptul ca mi-am facut reclama prin intermediul pm-ului(fapt care nu demult nu era de condamnat de catre admini),este echivalent cu a-ti creea useri noi?
Oricum,eu multumesc din suflet celor ce mi-au votat pozele,cu pm sau fara!
petaluda spune:
Nu am participat la acest concurs cu poze, insa am votat pozele care mi-au placut. Cateva poze sunt chiar exceptionale. Am votat doar poza in sine, nu copilasul din imagine sau nick-ul, desi am recunoscut cateva poze ale unor persoane pe care le apreciez.
Imi pare rau ca s-a ales praful de acest concurs, de munca administratorilor...
Putem sa incercam sa vedem partea buna a lucrurilor si sa fie o experienta folositoare pentru organizarea altor concursuri pe viitor. Oricum eu sper sa nu fie ultimul concurs de acest gen.
In fine, ce voiam eu defapt sa spun e ca mi se pare o idee buna ca fiecare mebru sa nu poata acorda decat o data 5 stele, 4...si tot asa. Si eventual membrii noi sa nu poata vota pentru concursurile in plina desfasurare la momentul inscrierii lor pe DC.
Toate cele bune!