Copilasi din 2002 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Da, am inceput cumparaturile, ca tot intreba katty, dar pentru noi, nu de Paste. Luna viitoare mergem la Buzias si daca acum e asa cald, aici, cred ca va fi vara la Buzias, luna viitoare.
katty, ma bucur mult pentru Andrei si ceilalti copilasi, ca le-a venit inapoi, educatoarea mult iubita.
Conteaza mult doamna educatoare, iar mai tarziu, doamna invatatoare !
Gabi_K, la noi a cantarit si faptul ca va fi invatatoarea nepotelei mai mari, la Cristina, la toamna, in cl. I. Este exact asa cum mi-am dorit-o pt. Cristina, care e o fire mai timida si mai retinuta.
Oricum, tu stii cel mai bine daca e pregatita de scoala, Lili sau nu !
Alina, poti sa deschizi tu, subiectul despre viitorii bobocei de cl. I, ca stii mai bine, despre ce vrei sa se discute in subiect !
Nicoleta, sa ne anunti cand pleci la spital, sa-ti facem galerie ! Asa cum ii faceam Elenei, acum 1 an.
Cristina22, la noi e un soare si o caldura....19 grade C, cand inca avem zapada pe munti. Iti trimit si tie cu mare drag, o raza de soare si chiar mai multe !
Lucia, chiar, ca tot a amintit Cristina_C, tot masini deseneaza, Liviu ? Cum e la scoala ? Cu limba s-a adaptat ?
Sinzi, bravo ! Ai scapat usor la dentist ! Si ce zile faine ai petrecut !
Ruxij, ce face Bogdan ? Ce faceti in weekend ?
Fetele mele, de cand cu vremea asta frumoasa, tot pe afara sunt. Se mai aduna cativa colegi de-ai nepotelelor si au cu cine incinge joaca.
crig, vrem exponante de-ale Mariucai !
Ati gasit sandalute cu "cioc" ?
Cristinuca numai adidasi vrea, sa poata alerga in voie.
Normal, fiecare cu pasiunea ei, nu ?
Un weekend cat mai fain, tuturor !
Diseara mai dau pe aici, ca tot sunt cu ochii la "Dansez pentru tine" si la comentariile de la subiectul cu pricina.
katty, comentariile sunt bine venite si dupa emisiune(luni), cand se mai linistesc spiritele !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
crig72 spune:
Nicoleta pupici multi!!te asteptam cu vesti
Cristina , Mariuca acum e la grupa pregatitoare si o va repetasper sa nu-mi spuna ca a ramas repetentaCa metode , cand o sa am putin timp liber o sa-ti arat cam ce se face.
Gabi bine ai revenit!
La noi inscrierile s-au cam terminat ...din toamna trebuie sa evaluez si eu cateva scoli pe care le am in vizor si ce invatatoare vor lua clasa I.Sincer am emotii pentru ca stiu ca nu totul e atat de roz.
Sinzi aici e "snapsul" de la mine? hihi..il bei cu pipeta?
O dupa amiaza placuta!
sinzi_ana spune:
Nicoleta, ba eu cred ca o sa ai timp de relaxare!!!! Stefan e marisor si te va putea ajuta distrand bebelusul, ii va putea canta, spune poezii!!!!
Vad ca bebe Matei chiar vrea sa se nasca la termen!!! haha...Nu da inca semne ca e pregatit sa se nasca??
Cristina22, nu ne mai pui poze??? Macar cu decoratiile de Pasti!!! haha!!!! Pe mine ma apuca groaza cand ma gandesc la curatenie...uf...am gasit o femeie, sa vedem acum daca vrea sa bata drumul pana aici unde stam!!!
Incearca un ponei pt fetita de 5 ani, sau bilutze de facut bijuterii!!!
Katty, ce carti ti-ai cumparat??? Eu m-am apucat de "Slam" de Hornby...imi place tare mult autorul asta!!!! Am citit "Are men necessary?" o carte ff misto despre feminism si pozitia femeii de-a lungul anilor...
Gabi, bine ai revenit!!!! Ideea este sa tina pasul cu copiii de clasa 1, sa nu se simta frustrata daca lectiile nu sunt peste puterea ei de intelegere!!! Dar de ce psiholog pt vorbire?? Nu e mai bun un logoped??? David se balbaia intr-o vreme si am fost cateva sedinte la logopedul gradinitei si l-a ajutat foarte mult!!!! (Si pe mine)
Alina, si noi intram in anul pregatitor din toamna (kindergarden) care este in cadrul scolii, dar nu este clasa 1!!!
Dar sistemul montessori e asa diferit, incat daca nu au o programa pt o anumita varsta...e greu de urmarit...
In sensul ca fiecare copil progreseaza in ritmul lui (mai avansat sau mai putin avansat, in functie de ce ii place si il intereseaza).
David face inot in cadrul unui liceu, iar incalzirea o fac pe terenul de acolo, unde uneori se mai antreneaza si liceeni (cred ca sunt, ca par atat de inalti!!!). Iar ieri cand alergau, David a tras o mare tranta, la care unul din elevi (un negru de vreo 2 metrii) s-a repezit la el (inaintea mea), l-a luat pe sus, i-a spus cateva vorbe de incurajare si cand l-a pus iar jos, i-a dat o palmutza la fund (asa ca sa prinda viteza iar) de am ramas masca...Nu l-a batut, palmutza a fost de incurajare, si David a luat-o ca atare...dar eu am ramas cam socata...
Oricum, ieri a fost o zi tare aiurita...
Am iesit la o cafea cu fetele, si era o familie de canadieni (scuze fetelor in quebec) cu un baietel de 1 an maruntzel...Amandoi parinti niste tampiti (scuze de exprimare)...copilul tot fugea in strada, iar ei nici nu se sinchiseau...il strigau alene si isi vedeau de cafeaua lor (aveau optiunea sa il puna in scaun de bebe ca sa nu poata fugi in strada)...
Pana cand a fugit in strada intr-o masina!!!!! Toata terasa a inceput sa tizpe, sa fuga spre copil...
Din fericire, soferul mergea incet, si doar l-a atins un pic (dar dupa ce oprise tremura ingrozitor) si un barbat apucase sa il prinda inainte sa intre sub rotile din spate ale masinii...
Ce au facut parintii??? Maica-sa i-a tras doua palme la fund ca de ce nu sta locului!!!!!!! Copilul nu avea mai mult de 1 an....
Am ramas cu un gust amar... au plecat imediat de acolo...ca altfel cred ca sunam la protectia copilului!!!!!!
Si apoi cand conduceam spre gradinita lui David, mi-a sarit o iguana verde in fata masinii ca am intrat nitel in decor!!!!! Bine ca nu am calcat iguana si nici masina nu a avut nimic!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
sinzi_ana spune:
Nina, ce va invidiez ca poti sa lasi fetele sa se joace in fata blocului!!! Poate gasim si noi un cartier aici cand ne-om lua casa sa il lasam pe David sa se joace pe strada cu vecini!!!
Din pacate aici avem vecini de peste 80 de ani...asa ca...nici o sansa!!! hahaa!!!
Crig, da aia e!!! Am mai avut si butoiase de rezerva!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
hermelina spune:
Buna.Imi face placere sa va vb despre fetita mea, care bineinteles pt mine si tati este copilul perfect.Maria este f nazadravana, se duce la gradinita de la 3 ani. Stie sa citeasca pe litere mari, ii place f tare sa mearga cu rolele si bicicleta, acum la 5 ani si 9 luni Zana maseluta ia "furat" 2 dintisori de jos. Este inebunita dupa tati care este "cel mai frumos tatic"- am citat si isi doreste f tare o surioara sau un fratior. Inca de cand a inceput sa inteleaga anumite lucruri si sa vb, a fost dornica sa aiba un fratior, o surioara. Dar mami si tati se hotarasc f greu, iar acum ni se pare ca dif de varsta ar fi cam mare.
Va pup si mai vb.
"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"
Hermelina
katty spune:
Sinzi, am comandat patru carti de Sophie Kinsiella, de www.polirom.ro/catalog/autori/kinsella-sophie/" target="_blank">aici
Cele cu cumparaturi, am cumparat intai una din Cora ("Ma dau in vant dupa cumparaturi"), si fiindca m-am trezit razand cand o citeam si m-a relaxat asa tare, mi le-am comandat si pe celelalte 4. Nu sunt cine stie ce, dar pentru relaxare sunt ok!
Pup in rest toate fetele, va urez weekend placut si ne revedem luni!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
miraklucker spune:
Katy iti doresc o nastere usoara si rapida si un bebe sanatos. Ce repede trece timpul!
Alina poti sa-l treci si pe David pe lista. Aici nici sa vreau nu-l pot da la scoala. eu inca nici nu-l vad pe el de scoala
Gabi daca crezi ca Lili se descurca si-i place de pe acum poti sa o dai. In definitiv si noi tot la 6 ani am mers la scoala.
Fetita surorii mele nascuta in iulie va merge probabil anul acesta la scoala. Pentru moment sunt in Franta si acolo a avut de curand o evaluare (acolo ar fi inceput oricum scoala la toamna) Educatoarea i-a recomandat sora-mi sa nu mai stea pe ganduri ca ea e mai avansata si pentru cei din grupa cu ea.............
Sanzi sa-ti fie de bine rasfatul!!
...........David a avut 2 saptamani de vacanta. Ce putem face pe vremea aceasta. Am stat mai mult prin casa a fost mai tot timpul frig, acum o saptamana chiar a si nins. In mai venim acasa pentru doua doua saptamani. Nu stiu copii, dar eu una abia astept.
Va doresc un weekend minunat.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
katty spune:
quote:
Originally posted by miraklucker
Katy iti doresc o nastere usoara si rapida si un bebe sanatos. Ce repede trece timpul!
Mira, ce draguta esti, m-ai amuzat, te , dar Nicoleta sta sa nasca! Eu mi-am scos ideea asta din minte de ceva vreme!!! pe tine si pe piticii tai!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
miraklucker spune:
hi, hi...........normal ca ma gandeam la Nicoleta dar probabil ca pe tine ce-am citit la sfarsit si am ramas cu numele tau in cap.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi