Copilasi din 2002 (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Fetelor...nu a fost usor...dar m-a ajutat enorm sedarea!!!! Nu as fi putut fara...si de acum incolo asa am sa merg la dentist plus mai iau un valium ...sunt alt om toata saptamana!!!! haha!!! (glumesc!!!) Cristina, am mai si rasuflat intre timp!!! Dr. mai facea si pauze scurte...(si io atipeam...cred ca am atipit si cand imi freza dintii!!!)

Zilele astea am avut liber...si e atat de bine sa fii liber...sa stai acasa si sa nu faci nimic...(nu am avut deloc chef sa fac curat cum imi propusesem, cred ca imi iau o femeie)..pur si simplu am stat, am citit...m-am uitat la tv!!!! M-am rasfatat!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Francisca, multumesc pentru urari. Imi doresc sa fie bebe sanatos, sa se nasca repejor si sa fiu si eu la inaltime.

Katty, Stefan ma intreaba in fiecare dimineata daca azi nasc... Nu simte presiunea as de mult, nici nu il stresam... eu insa am stari care mai de care...

Sinzi, cand ma voi intalni si eu iar cu astfel de vremuri?? :D Ma tot amagesc si eu ca voi fi mami de 2 baieti cucuieti... sper sa ma descurc.

Azi am mers pe jos destul de mult, si nimic pana acum. Stau totusi cumintica pana sambata... apoi urc pana la 7 (noi locuim la et 7) pe scari.

O seara frumoasa.

Nicoleta 38+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR 9 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nico-te apuci de eforturi??

Katty- la decoratiuni de Pasti m-am gandit si eu, desi ar trebui sa spal geamurile. Nu conteaza, am sa spal pe langa picturi!

Sanzi-nota 10 pentru rasfat!

Mergem la petrecerea unei fetite de 5 ani si-mi storc creerii ce sa-i cumpar. Andrei zice ca ar trebui o MASINA, nu papusa!

O zi buna si trimeti, va rooog, o raza de soare si la Oradea, ca-i tare noros!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, si noi am mers ieri la o aniversare, la o prietena a lui Stefan. I.am luat un set de vase de bucatarie si o papusa Barbie. Sper sa ii fi placut. Si da, incepe marea aventura... adica sper sa inceapa dupa cate planuii eu... si o baie fierbinte, mai putin trebaluit prin casa...

Luni sper sa va dau o veste buna (oricare ar fi ea, eu sper sa fie despre bebe ca s-a nascut).

Am si o semnatura noua (nu am mai avut rabdare pana maine).

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR 8 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nicoleta, adica sunt deja semne?
Iti tin pumnii si-ti doresc o nastere cat mai usoara!

Salut toate mamicile!

Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna.

Nicoleta, sa punem sampania la rece???
Sinzi, felicitari ptr. rasfat!!! Si eu ma rasfat citind cat pot! Mi-au venit ieri prin posta niste carti si am dat iama in ele!
Cristina, ca idee de cadou poti sa-i iei niste jocuri logice (ptr. 5 ani) si un DVD sau o carte cu povesti!
Pupici!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nicoleta tin pumnii!!!! Am cam chiulit de la subiect, dar acum mi-am dat seama ce repede trece timpul, cand am vazut ce putin mai ai pana la nastere:)
Noi suntem bine, stam cu semnul intrebarii, ce ne facem la anul: scoala sau ramanem la gradi?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Gabi, bine ai revenit, noi ramanem inca un an la gradinita, dar Andrei nu prea are rabdare sa stea locului, iar educatoarea lui si doctorita ne-au recomandat sa nu-l dam inca. Acum daca Lili e cumintica si are rabdare sa stea locului atata vreme si e interesata de lectii si scoala, poti sa te gandesti la scoala deja! Pupici!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Lili e tare cumintica, sta la lectii, singura problema e ca nu vorbeste prea bine si prea corect. Va trebui sa vorbesc cu un psiholog sa-i faca cateva teste, sa vedem... Tare mult isi doreste sa mearga la scoala, Robert termina clasa a 4-a si m-am gandit la invatatoarea lui, e o femeie superdraguta si priceputa. La scoala lui Robert sunt copii putini, si asta ar fi un avantaj imens. Nu-i totuna ca-s 12 in clasa sau 28. Lili a mai fost aici la scoala inainte de Craciun, cand doamna invatatoare i-a chemat intr-o zi pe fratiorii mai mici sa vada cum e scoala, si a fost taaare incantata:) De atunci ma bate la cap ca vrea la scoala.
Noaptea tot mai avem accidente in pampersi, singurul lucru e scoala cu care o mai pot santaja. (adca cine are pampers uscat dimineata, poate sa mearga la scoala...)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Dragi mamici,

Multumim din suflet pt urari,va dorim tot binele din lume,sa ne creasca copilasii mari si sanatosi!

Noi suntem relativ bine,am supravietuit mutatului dar avem o viata cam dura in noua casa ,inca mai sunt citeva chestii de facut,,nu avem telefon,tv si nici net deocamdata,apoi urmeaza despachetatul mobilelor,montajul,aranjatul,offff...multa treaba mai e!
Partea buna e ca ne place totul si avem foarte mult spatiu.

Marie a inceput de ieri gradinita noua si cred ca "merge"treaba .
Ieri dimineata a fost putin mai timida cu doamnele dar cu colegii nu prea,cind am iesit din cabinetul directoarei,era deja cu o fetita de mina iar aseara mi-a aratat un desen pe care i-l facuse cadou un baietel ...deci nu-i chiar asa greu inceputul,cum m-am asteptat Ura!

In alta ordine de idei,miercuri avem inscrierea la scoala si sper sa ne descurcam.
Gabi .ca virsta,Lili mi se pare foarte ok pt scoala.Acum,asa cum zice katty,intreaba si tu educatoarea ce parere are.Acum cu vorbitul,intr-adevar poate fi o problema dar daca ai un logoped bun si nu exista probleme majore,zic eu ca in 6 luni se poate corecta vorbirea.

Nicoleta nastere usoara!

Eu o sa deschid in curind un capitol cu prescolarii sau poate sa-l deschida oricine doreste,sunt curioasa cum decurge anul pregatitor pe alte meleaguri,ce si cum invata,iar de la mamicile din Ro astept o sursa mare de inspiratie,am de gind ca dupa-amiaza sa fac cu fiica-mea lectii "romanesti"mai ales ca isi doreste asta .

Deci din 2002 avem pina acum "prescolarii"siguri:

-Cristinuca Ninei
-fiica-mea,Marie
-Bogdan al Liei

...

Weekend frumos tuturor!

Alina

Mergi la inceput