Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 8
Happiness_4_us spune:
Yaia, sunt aici, deci fara absente, da? S-a-nteles? Asa. Bun.
Carpatina, Sabina, din pacate papucei eleganti care sa mearga la asa ceva, nu am in casa. Nu de alta, dar aici e mai mult frig, vant, zapada si alte fenomene urate, incat as fi chiar dusa sa-mi cumpar in tara asta asa ceva, ptr ca nu as avea niciodata ocazia sa le port, iar cand se face si aici vremea mai buna, iulie audust, noi suntem in fiecare an in concediu in Ro. Decat in caz de urgenta, ca acum, si chiar nu merita. Asa ca ramane sa vad ce fac. Multumesc din suflet ptr sfat.
Noi azi am fost creanga dis de dimineata.
Am fost cu fluturashul mic la zoo, dupa care am ajuns acasa, i-am dat s apape si am plecat la niste prieteni, care locuiesc la 40km d enoi, unde ne-am simtit excelent iar fluturasul a fost tare in verva.
De maine incepe iar o saptamana plina, cu luni, miercuri si vineri la gym, marti la neurolog, joi la dentist si cununie si tot asa. Deci avem o groaza de treaba asa ca va trece si saptamana asta pe nevazute.
Despre lasatul la cresa, day-care sau dag-mama ca aici, nu vreau sa ma gandesc deocamdata. Ar fi trebuit si noi sa il dam pe fluturas de la 1 sept iar eu s aincep serviciul, dar cum am dreptul la inca 3 luni, din cauza ca el a fost bolnavior, sigur o sa ma duc de la 1 ianuarie la servici iar pe el o sa il dam de atunci la dag-mama. Aici se practica dag-mama, adica mama de zi, unde duci copilul cu schimburi si mancarica, la unele, ca altele au ele incluse asta in pret, si il lasi fie 4 ore fie 8 ore. Speram sa gasim ceva bun ptr Andrei si pana atunci sa scapam si de tratament. Neuroloaga a zis ca vrea sa pastreze tratamentul pe care il mai are acum, pana la varsta de 1 an si pe urma sa incepem sa il scoatem definitiv, dar incet si treptat. Asta ar insemna ca atunci nu ar mai avea nici un tratament si ca ar fi mult mai usor si ptr noi si ptr cea care va avea grija de el. Doamne ajuta!
Ma intreba la un moment dat Carpatina, si nu am mai ajuns sa iti raspund asa ca scuza-ma, daca nu poate veni cineva sa ne ajute. Singura care poate veni este soacra mea, dar nu poate veni decat ptr 3 luni, ptr ca nu are voie legal sa stea mai mult de 3 luni ca turist, si sincer nu as vrea sa o chinui avand in vedere ca este in varsta, plus ca nu m-ar ajuta cu mai nimic ptr ca in cele din urma tot la dag-mama ar ajunge Andrei, Asa ca prefer s ail duc de la inceput si gata. Mama mea nu poate veni ptr ca tatal meu a facut in urma cu 3 ani un AVC si de atunci are nevoie de cineva care sa fie cu el si sa-i faca mancare de regim, sa-i pregateasca zilnic medicamentele, sa il ajute la baie, etc. Iar mama inca lucreaza.
Asa ca, multumesc lui Dumnezeu ca ce a fost mai greu a trecut, ne-am descurcat cu bine, a avut el grija sa ne dea puterea necesara, si sper sa facem fata si de acum inainte. Pana acum, fluturasul s-a dovedit a fi un copil foarte bun, care doarme noaptea, nu plange ziua din nimicuri sau din rasfat, la mancare avem ceva probleme, dar sper sa le rezolvam curand.
Pana atunci, rabdare si utun, cum zicea Marunzika.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Hai ca m-am intins ca o placinta in mesajul anterior. Iertare!
Vad ca eu centrez eu dau cu capul, drept ptr care ma bag la somn.
Semnat condica la schimbul 3, strigat catalogul si avem asa:
Devyla! Absent!
Maria! Absent!
Marunzika! Absent! Apropo: ai o fotografie tare frumoasa la concurs. Bafta multa in continuare si felicitari ptr momentul superb surprins atat d ebine!
Sabinule, de tine nu mai spun ca stii ca imi plac la nebunie amandoua. Bafta multa si tie, ca am vazut ca esti cu amandoua sus in top. si pupici dulci minunatiilor de copilasi pe care-i ai,
Somn usor si pe maine!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
gabitz78 spune:
buna dimineatza.
nana - fluturasului.
ramonaiani - tiza mica si tu nu-ti mai face ganduri rele.sa vezi ca nr2 va fi mai usor!
yaia - felicitari pentru teza!
danielle - unde ai disparut?????
noi suntem bine, ziua nu prea doarme, dar macar doarme noaptea. asa ca nu ma plang. supica ii place, o papa toata, cu piureul de legume e mai greu, dar usor-usor o dau eu pe brazda!
in rest, toate bune si frumoase. stef se pregateste e serbarea de paste...m-a capiat cu cantecelele, iar pe mine ma deprima vremea asta!
va pup dulce pe toate.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Papanash, sper ca e mai bine papanasul tau. E foarte frumos in Gradina Botanica, noi am fost sambata si era relativ putina lume, probabil pentru ca e cu intrare 5 ron. Era asa liniste si placut, la noi in parc e un taraboi in weekend. A dormit si dulceata si tati la mami in poala.Mi-am adus aminte de vremeruile cand ma pupaceam cu tati pe acolo. Erau lalele, zambile, vroiam sa vizitam si serele, dar sunt deschise numai dimineata.
Andreea11, sigur e de la dinti.Si Antonia nu mai mananca fructele, decat vreo cateva linguritele, ma rog niciodata nu am fost preferatele ei. Pranzul intr-o zi mananca tot, in alta mai putin.
Devylla, multumim pentru pozele cu ciresi, sunt dsuperbe! Si voi sunteti doua frumoase!
Nana, si nepoti mei din Franta au crescut la nourisa-dag mama, de la 6 luni. Si sora mea a fost foarte multumita de ea, a avut grija foarte bine de ei. La inceput le ducea mancarica la borcanele, si apoi le pregatea nourisa mancare gatita la pranz. II lua de la gradinita si ii aducea la ea.Cred ca e o alternativa foarte buna, mai ales ca ele au un atestat de ingrijire al copilului din cate stiu.
Dupa cum scriam acum doua zile i-am introdus Antonieie galbenus de ou. Vad ca ii place.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Gabitz, succes lui Stef pentru serbare, tinem pumnii sa iasa totul bine!
Teodora, multa sanatate si refacere rapida! Prajituri fara cioco de la Alice, iti recomand merengue, cremsnit si rulou cu vanilie, miam miam.
Poze
rodicamaries spune:
Buna dimineata fetele,
Betty, felicitari pentru n eastamparatul Mario, abia astept si eu sa mearga in 4 labe, dar nu-si ridica fundul, poate o fi prea mare
Sabinuto, super copii tai, super poza, BRAVO
Teodoran, felicitari mamico, asta da veste, sa fiti sanatosi, si sa ai o sarcina usoara.
Sabina Y, o scumpa mogaldeata cu ochi migdalati, dar si o mami, care arata super-super
Papanash, bravo pentru datele de la revizie. Poti sa-mi zici Rodi linistita, defapt asa imi zic aproape toti. Nici al meu n-a adormit "neajutat" niciodata, si le invidiam pe mamicile care ziceau ca si-au lasat odrasla in camera, si in cateva minute adormea, eu n-am avut parte de asta. Sanatosi sa fie, nu sunt toti la fel.
Yaia, numai in moldova te duci si la baia mare nu? ai fost vara trecuta si n-am pus de-o intalneala?, pai asta-i treaba? Auzi la ea, pleaca la moldova sa manance sanatos, pai ce? la maramu` crezi ca nu se mananca sanatos? ia hai sa-ti demonstrez cu o tocana cu branza de oaie, piroshte in frunza de vie, supa de urzici si alte cele...
Teo, multa sanatate, imi pare rau ca treci prin atatea. sa treaca. Bine ca Mihnutu e bine, si cumintel pe de-asupra, si are si un tati harnicut.
multumesc tuturor pentru sfaturi, o fi fost doar toane, ieri a fost ok, chiar foarte dispus sa doarma cand era obosit, poate si pentru ca am iesit afara(saptamana trecuta nu prea am iesit pt ca a plouat)poate si asta o fi motivul, oricum am observat ca adoarme mai bine daca merge televizorul sau ceva muzica, sa nu fie liniste.
cu toata oboseala de sambata, ieri mi-a facut Darius o surpriza foarte mare, mami tot ii prindea manutele si-i facea doua-doua (asa-i zice pe-aici la bataia din palme)i-am zis sa-l lase in pace ca nu vrea sa faca, si eu tot ii purtam palmele sa faca asa si nu a vrut, si dupa ce ii lasa mami manutele, numai ce-l vedem pe Darius ca bate din palme, nu tinea palmele intinse, mai mult batea pumnii unul de altul, dar m-am bucurat asa tare ca a invatat un lucru nou, azi dimineata la fel, dadea din palmute din nou...imi vine sa-l mamnanc
pozici avem si noi pe flickr in Contact list(sper ca nu primesc bataita ca am pus pozele acolo)
.....................................................
Rodica mamica de Darius (19 sept 2007)
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Rodica felicitari micului Darius.Asa ne jucam si noi doua-doua de cand era mic, ii faceam lui cu manutele, mai faceam noi si el radea, acum face singur, cel mai haios este noaptea cand se trezeste si bate din palme....asa ca ai putina rabdare o sa deschida si palmuta, si atunci sa te ti.
Noi am inceput sa intindem manutele sa fim luati in brate, asta dupa ce ma striga me-me
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
mandarinutza spune:
Rodica, ma bucur ca adorme Darius mai usor. Pana la 2 luni, Antonia adormea numaila san, apoi pana pe la 4 luni numai in brate plimbata prin casa si leganata. Dupa care am reusit sa o fac sa adoarma singura la ea in pat cu suzeta si un ursulet, cand i-au aparut primii dinti, iar a recidivat si vroia numai in brate.Acum adorme singura la ea in pat, si daca se chitaie, o mangai pe cap si o tin de manuta pana adorme. Si eu o scot zilnic afara, chiar de 2 ori.
I-am pregatit Antoniei mar copt mai devreme, a mancat aproape tot din 2 merwe coapte. II mai facusem si acum o luna si se strambase rau de tot.Vad ca si-a schimbat preferintele.
Roxana, asteptam impresii, cum a fost la Lisabona?
Poze
rodicamaries spune:
Bravo mai Cecilico, avansat Cristutzu tau, al meu mai lenes un pic, dar va ajungem noi
.....................................................
Rodica mamica de Darius (19 sept 2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Duamnna de Belgique,cind ai ajuns tu la concluzia ca mi-am pierdut simtul umorului si nu mai tin la glume?Huh?Mai am rabufniri pe aici,dar doar cind se depasesc anumite limite.....
Duamna draga, nu am facut deloc referire la evenimente trecute. Parol! Am vrut doar sa te inveselec putin.. insa mi-am pus centura de siguranta si-am explicat ca e o gluma ... ca nu cumva sa ma urecheze cineva cu "tara arde si baba se piaptana"! Sa te faci bine cat mai curand!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)