Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 20
claudia1178 spune:
Salutare si de la noi,
Vreau sa va multumesc inca o data pentru incurajarile voastre.......cum spunea si sora mea...asta e abia inceputul...
Acum ma simt mai bine, ieri am fost despresata rau !
Teodora acum doarme...i-am dat calciu si vitaminele...si somnic. Astept sa se trezeasca sa pape orez cu carnita si dovlecel.
Nana - eu am luat atatea kg ptr am acumulat multa apa, mai bine de 10 s-au dus dupa nastere si cam 11 dupa Craciun cu dieta. Dar cum a fost...ma apucase o cirza de problema mov si nu aveam chef sa mananc nimic..sis asa vrand nevrand am slabit..acum daca mai dau 5 sunt multumita, sa ajung la 45 gk, cat am avut inainte de sarcina la 1,53 cm. Acum am 50 kg, deci mai avem treaba.
E frumos si la noi, pacat ca nu o pot scoate pe Teo afara.
Ah da....L-am vazut pe Vlaadut de Slippers...of, of v-a frange multe inimi. Tare scumpel!
Acum vreau sa va intreb ceva pentru mamicile care dau bebeilor fier si calciu..dati in acelasi timp si una si cealalta?!
Teodora Victoria
Darul lui Dumnezeu
http://community.webshots.com/user/claudia117829
papanash spune:
hello mamici !
Eu sunt cu gatul in pioneze, ma doare din ce in ce mai tare, deja fac eforturi sa inghit orice.
Andrei e bine, e doar putin fornait la nasuc, ii mai dau azi panadol si sper sa fie ok.
La cate viroze sunt, nu cred ca mai mergem la baby expo, cu parere de rau.
am citit azi-noapte dar sunt prea confuza acum sa mai scriu, totusi:
Maruntzica- superba printesa, costumul verde cu toca m-a dat pe spate, felicitari si pentru poza din concurs, vezi ca a iesit tam-tam la votare si am impresia ca se reincepe de la 0, cu alt regulament.
Cum a racit printesa asa tare, in poze am vazut ca n-a bagat-o in cazan, sau n-am inteles eu bine ? Multa sanatate !
Claudia, capul sus, te asteptam zilnic pe la noi, bucura-te de minunea vietii tale si nu uita ca numai de tine are ea nevoie, suntem in perioada cand dam iubire si nu trebuie sa ne dam batute .
Roxana, invidia crestea in mine cu fiecare rand citit ! Da' e de bine cu invidia, nu o lua in sens negativ. Spune drept, de cate ori pe zi ai sunat sa vezi ce fac puiutii ?
Gabitz, si la Andrei am vazut ca degetelul 2 e putin mai sus decat 1 si 3, dar nu m-am alarmat si n-am intrebat nimic la dr. oricum eu le pup si le rontai de multe ori pe zi, poate ca asa se rezolva
cecilia, ce baiat frumos si serios ai, sa-ti traiasca !
melania, la un album foto m-am gandit si eu, cu fotografii vechi si noi, alea vechi sunt alb-negru, sa vad ce iese, tort nu pot sa fac fiindca-i distanta cam mare pana la ei.Fotografii in cristal n-am auzit, cum arata ?
Mandarinutza, din pacate la excursie zic 'pas', nu-s asa plimbareti ca mine, e si varsta la care nu prea se mai desprind de casa....
Afibebe, pupam micutul bolnavior, poate trece mai repede !
s-a trezit iubitul, ma duc sa blenduiesc.
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
papanash spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Ia uitati-va ce www.flickr.com/photos/16792873@N07/2397514771/" target="_blank">am crescut si noi
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Pupici multi, sa-ti traiasca minunatul Vladut !
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
Marunzika spune:
papanash nu a bagat-o in cazan, insa la restaurant a plans si s-a incalzit, iar copii au tot deschis usa, s-a facut curent si probabil asa a luat-o raceala. Azi noapte insa a dormit mai bine, dar tot haraie si are muci.
La concurs am vazut ca sunt noi reguli si se incepe de la zero....se pare ca se cam trisase....
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
devylla spune:
Pentru tine Rita
www.flickr.com/photos/54445410@N00/2397592071/sizes/o/" target="_blank"> o adiere de primavara
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
slippers76 spune:
Multumim de aprecieri.
Fac capitol nou.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts