Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 19
melaniatud spune:
Ce oftici Roxana...e dreptul tau mamica!!!Cine nu intelege e limitat rau!!
Si la mine la serv e cam show daca incep sa lucrez si prestez doar 6 ore...asa ca nu ma mai duc deloc...si sa vezi ce imi simt lipsa!!!Dar ii las sa munceasca...sunt in deficit de personal...si cand mai trec pe acolo le spun...pai nu m-am decis cand ma intorc si loe pica fata si ii tin asa din luna in luna.Tati nu ma lasa mai devreme de 2 ani...ii e tare teama de bone si a zis ca daca ne descurcam cu banii nu are rost.
rodicamaries spune:
Melania, Tudor cumintel .
.....................................................
Rodica mamica de Darius (19 sept 2007)
cecilia L spune:
Rodica, am vazut poze cu Darius si Daria, m-ai terminat....dragoste mare.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
slippers76 spune:
Rita multumim frumos. Este superb montajul.
Rodica, multumim. Decoratiunile acelea sunt de-a dreptul formidabile.
Prisi, ma bucur ca ai reusit si tu sa te odihnesti azi noapte. Sa o tineti tot asa
Afibebe, macar acum stii ce a avut. A avut roseola si a trecut.
Rox, chiar voiam sa te intreb cu ce ati zburat la Lisabona, ca eu n-am gasit decat curse cu escale care mai de care mai labartzate, de ore intregi, asa incat pierdeai cel putin o zi prin sali de asteptare. Asta m-a dezumflat si am renuntat la Lisabona ca plan de escapada. Eu am o fobie legata de cursele low cost. Cred ca e o problema la bibilica mea, dar mereu caut curse de linie.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Ia uitati-va ce www.flickr.com/photos/16792873@N07/2397514771/" target="_blank">am crescut si noi
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
cecilia L spune:
Afibebe sanatate multa lui Cristi.
yupiiiiiiiiiiiiiiiii mai avem un dintisor. Cristi este posessorul atrei dintisori jos si doi sus, curand mai ieses unul sus se vede foarte bine........a crescut baiatul meu....... a papat azi singurel dintr-o banana, i-am dat sa ''linga'' si el musca cate un pic si mesteca....e bine sa-l lasa sa pape singurel din banana?????? daca a muscat mai mult a scuipat afara.
poze noi
Marunzika spune:
Rita
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
cecilia L spune:
Ana ce frumos sta el acolo in poponet.
poze noi
Marunzika spune:
Multumim tuturor pt laudele la adresa Yannisei. A avut trei rochite, caci una a adus-o nasa, una mama si una eu :)
Nana eu am reusit sa slabesc dupa ce nu am mai alaptat si am tinut cura, asa s-au dus cca 12kg. Acum au mai ramas si la mine 6kg care ma iubesc rau, dar si cu 52kg cate am acum ma simt binisor ( la 172cm) si cred ca sub 50kg nu mai vreau (aveam 46kg inainte de sarcina). Deja m-am tras rau la fata :( dar burta nu s-a tras de tot.
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
cecilia felicitari pt dintisor!
rodica frumos cadou!
Ana oau ce bine sta in poponeata papanashul tau dulce!
Yannisa Milena
24.08.2007