Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 18
afibebe spune:
Cecilia tare scump Cristi.Sa va traiasca.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
rodicamaries spune:
Rita a facut ceva foarte frumos, mi-a trimis si mie niste poze, mie imi plac foarte mult, i-am cerut permisiunnea de a vi le arata, asa ca uitati-va www.flickr.com/photos/25323244@N05/2397369537/" target="_blank">aici si www.flickr.com/photos/25323244@N05/2397369255/in/photostream/" target="_blank"> aici
clik daca vreti sa vedeti(nu sa primiti ) un www.flickr.com/photos/25323244@N05/2389379320/" target="_blank"> cadou
.....................................................
Rodica mamica de Darius (19 sept 2007)
melaniatud spune:
Mandarinutza ce m-am mai distrat!!!!Dar nu as chinui copilul doar sa vad ce mutrita face!!!!
melaniatud spune:
Sa va povestesc ce cuminte a fost Tudor de ziua lu buni…adica sambata.Ne-am incumetat si am fost cu el prima data la restaurant s-o serbam pe buni si a fost asa cuminte si vesel si vorbaret.Cand am ajuns acolo a inspectat putin cu privirea locul…I se parea cunoscut pt ca acolo facusem botezul…dupa care a adormit.Si a dormit pana a venit felul 2…dupa care a stat linistit pana i-a oferit mami un bibe si apoi s-a jucat.Mai mergem daca e asa cuminte.
Cand am timp o sa pun niste poze…
Roxana_G spune:
Buna dimineata. Musiu pare mai linistit azi, eu ma duc pe la serviciu sa le zic ca ma duc 6 ore. Sigur iese circ dar asta este!
Andrei scoate un fornait pe nas, nu pare de raceala, pare ca face intentionat ca il distreaza. Se balangane la greu, mai nou duce si genunchii in fata dar pica in bot ca nu stie sa miste si mainile. Nu sta in fund.
Prisi, nici noi nu am gasit cursa directa decat pe BlueAir dar era cu summitul si ei plecau de pe Baneasa. Era foarte bine planificata dimineata. Cascais este la 25 km de Lisabona, deci aeroport nu poate fi decat cel din Lisabona. Noi am mers cu Lufthansa cu escala la Frankfurt la dus si Munchen la intors.
Melania, pai asa ramai fara jaluzele si ghivece. Eu il mai fraieresc in tarc, dar nu imi merge totdeauna. Al meu e disperat dupa laptop si telecomenzi.
Afibebe, mare belea cu roseola asta, cica este epidemie. Multa sanatate!
Rita, foarte foarte frumos. Ma bucur ca ne-ai aratat ingerasul Maya, Dzeu sa o aiba in paza si sa va dea voua toata puterea din lume. Desi oameni mai puternici ca voi chiar nu am mai intalnit.
Rodica, multumim frumos. pentru "cadou".
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
gabitz78 spune:
rodica - wow, ce cadou frumos!sa-l "stapaniti" sanatosi si sa va bucurati de el!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Roxana_G spune:
Mandarinutza, tare haiosi! Si eu ii dau lui Andrei vit C si e tare sclifosit.
Melania, bravo lui Tudor cel cuminte. Cred ca ii plac chefurile.
Va pup. Ma duc la serviciu...offf!...sa imi tineti pumnii sa nu iasa cu oftici pentru programul de 6 ore.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze