Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 10

Roxana_G spune:
Salutare, bine v-am regasit si sarbatoritilor de azi si de zilele acestea
Va scriu pe fuga ca moare fata mea de foame cica, e tot acasa plina de muci, cred ca nu o duc nici saptamana asta, desi am multe de rezolvat. De luni incep munca, trebuia sa discut si pe la birou.
Andrei e bine deocamdata, a fost irascibil in weekend si ca atare azi am descoperit dintisorul de jos iesit, deci acum are si el 2 dinti. Cred ca vor iesi si cei de sus, unul se vede bine dar nu a crapat inca gingia. Baiatul se rasuceste, bate din mana, a inceput sa puna si el picioarele jos si sa topaie. Mai nou bate cu palma in orice, spunem noi ca asa exerseaza sa isi comande o bere. Si roade tot.
Cam atat, sper ca sunteti bine. va pup si revin.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze

Yaia spune:
Salut!
Am venit de la revizie:
- greutate 7,590kg, a luat luna asta 485g, super bine pentru mine
- lungime 66,7cm - eu aici sunt cam nelamurita, si ea era la fel, ca acasa l-am masurat si avea intre 68 si 70, dar acolo ei ii da altceva si cica in ultima luna a crescut doar 7mm - oricum nu il dau la baschet, dar cred ca ceva e in neregula cu masuratul ei, ca deja bodyurile de 68 nu prea ii mai vin
- "capatana" 45cm
De acum ne mai ducem abia in iunie, la 8 luni, si atunci ne vede si pediatra.
Cu diversificarea m-a lamurit. Cica am unda verde sa-i bag carnita si sa-i dau cereale, eventual cu fructe. Noroc ca am schema mea. Oricum, avea o studenta si tocmai ii zicea aleaia ca eu stiu totul dinainte. , dar nu era zis cu rautate, ci ca lauda, ca ea a zis cuvantul in finlandeza si eu i l-am zis in engleza (nu ca intelegeam finlandeza, dar am intuit ce vrea sa spuna
)
Asa incat Alinamuller, daca vrei sa aflii schema mea de diversificare, spune-mi si ti-o zic, dar sa stii ca e rodul informarii mele si nu bazata pe spusele asistentei.
Citesc si revin.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

gabitz78 spune:
rox - sa va fie de bine cu plimbarea!pupici alexandrei si multa sanatate!
claudia - dar i-au facut analize inainte sa-i dea antibiotic, ca daca e viroza...degeaba il ia!asa a inceput si eliza cand a avut bronsiolita. a scapat cu aerosoli si cu dexa intravenos!pupici si sanatate multa!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Marunzika spune:
'neata!
Mi-a fost dor de voi!
Avem puppi botezata! A fost frumos, dar Yannisa a fost foarte agitata si-a plans ca niciodata in ziua botezului, probabil nu e obisnuita cu agitatia, zgomotul si cu multa lume. Nu am gasit fotograf :((
Si, a racit rau dupa botez si acum e cu muci multi pe care nu stie sa-i inghita si se sperie ca nu mai poate respira si plange/tipa, asa ca suntem zombi. Am fost cu ea si ieri la urgenta si are de luat un siropel care nu-i place deloc si pe care ma chinui sa-l strecor in mancare. Mananca si mai putin, lapticul nu-l prea vrea, dar borcanelele sunt inca ok.
La biserica a dormit si s-a trezit doar cand a udat-o popa pe cap.
La multi ani pt toti/toate sarbatoritele din acest timp in care noi am lipsit. Multumim si noi pt urari, inca nu am apucat sa citesc din urma si nu stiu cand o sa reusesc. Sper ca toti bbii sunt bine sanatosi si mamicile lor la fel.
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Yaia spune:
Nana, nu am trecut absenta, dar faceam prezenta. ai raspuns la apel, deci nu ai absenta, dar Maria are!
Gabitz, mersi! Si nu te mai plange de vremea de la voi, se poate si mai rau, nu, Nana?
Rodica, am merge si la Baia Mare, dar nu ne e in drum si desi nu sunt asa multi km intre Onesti si Baia Mare, pe drumurile din Romania faci o vesnicie! Plus ca sotul nu mai are decat prieteni acolo, nu mai are rude in Baia Mare. Vara trecuta am fost acolo 2 zile, dar nu eram asa de activa pe forum, inca nu te stiam si de asta nu ne-am intalnit. De, pe atunci munceam, nu aveam asa mult timp de 'vorbe'. Dar data viitoare cand mai mergem, desi nu cred sa fie prea curand, cu cea mai mare placerea o punem de-o-ntalneala. La Maramu' s-o manca sanatos, dar nu are cine sa gateasca, cum am zis, parintii sotului nu mai stau acolo, desi mai au inca apartament in Baia Mare! La Moldova mergem la sora-mea, deci iau pauza la gatit si ma pun pe modul 'a fi rasfatata'.
Claudia, multa sanatate bebelinei si un de la noi sa treaca boala si sa iesi si tu din starea proasta in care esti!
Roxana, impresii de calatorie nu de dai? Cand il descrii pe Andrei, parca ai vorbi de Tudor! Bate tot ce prinde, se roteste spate burta si apoi pune capul jos si ridica fundul de omida, dar inainteaza doar putin, ca nu ridica si bratele.
Maruntzika, sa-ti traiasca puppi crestina! Tot ai tu ceva poze facute de voi la botez, nu? Nu ne arati si noua? Sa stii ca am fost cuminti si meritam sa ne arati poza cu tortul! (Ca in bancul cu Bula cand ii zice tata-su: Bula, daca esti cuminte, maine te duc la cofetarie si te las sa te uiti la vitrina cu prajituri!)
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Marunzika spune:
Multumim pentru voturile acordate pozelor noastre ( "Afectiune" si "Ingeras in roz" )!
Sabina ce ma bucur ca ale tale poze sunt amandoua in top 10.
Ingerasul meu in roz a ramas totusi in top 20 :) si inca pe prima pag ( carpatina aveai dreptate ca mi-au crescut 2 inimioare ).
Nana ne-am rugat in continuare pt fluturas. Au venit raspunsurile analizelor? mananca mai bine?
Of, sunt cu puppi in brate si tuseste in somn de la mucisori, iar la batista bebelusului nu sta :((
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Marunzika spune:
quote:
Originally posted by Yaia
[br
Maruntzika, sa-ti traiasca puppi crestina! Tot ai tu ceva poze facute de voi la botez, nu? Nu ne arati si noua? Sa stii ca am fost cuminti si meritam sa ne arati poza cu tortul! (Ca in bancul cu Bula cand ii zice tata-su: Bula, daca esti cuminte, maine te duc la cofetarie si te las sa te uiti la vitrina cu prajituri!)
Multumim frumos!

Yannisa Milena
24.08.2007

alinamuller spune:
salut, fetelor!
am avut un week end foarte incarcat, iar, pentru ca nu imi ajungea ce am de facut, am mai luat un virus de pe net de mi se deschideau ferestre intr-o disperare si nu mai voia sa faca nimic din ce-i ceream asa ca nu am avut PC doua zile!!! pana mi-am luat inima in dinti si m-am apucat de curatenie virtuala..acum pare in regula
Alina si Sara (03.10.2007)
http://www.picturetrail.com/alinamuller
http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunard20071003_-8_Sara.png

alinamuller spune:
Yaia, ma intereseaza metoda ta de diversificare, avand in vedera ca acum sunt la faza de strans informatii. deja am accesat site-ul ministerului sanatatii de aici si am descarcat brosura lor cu sfaturi(pare mai mult decat in regula), dar stii si tu ca nu strica niciodata sa ai mai multe optiuni. felicitari pentru "revizia" papanashului tau! noi suntem programate joi si de abia astept, insa stiu ca nu o sa ajungem la "masurile" pe care le tot citesc aici. sara avea 2.530kg cand s-a nascut si acum cred ca suntem pe la 6.500kg, dar dr mi-a spus intodeauna ca se dezvolta perfect...asa ca nu ma ingrijorez ca e mititica. de fapt nici nu are cu cine sa semena mare, daca stau bine si ma gandesc
Alina si Sara (03.10.2007)
http://www.picturetrail.com/alinamuller
http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunard20071003_-8_Sara.png

Roxana_G spune:
Sigur o sa va si povestesc din calatorie, nu las asa un mister, dar nu prea am timp acusica.
Yaia, da, asa merge si Andrei ca racul, si tot asa mai inainteaza cu picioarele dar nu misca si mainile si pica in bot.
Maruntzika, felicitari micutei crestine si multa sanatate. Imi pare rau ca a racit, eu chiar ma gandeam ca nu am auzit pe nimeni pana acum sa raceasca la botez dar uite ca se mai intampla si ghinioane.
Vai ce de copilasi bolnaviori gasesc! Multa multa sanatate tuturor, insanatosire rapida pentru Teo de Claudia si Andrei de Papanash! Felicitari lui Andrei pentru "tata".
Nana, varianta asta cu mama de zi este pentru un singur bebe sau ia mai multi copii?
Rodica, felicitari lui Darius pentru aplauze.
Carpatina, sa nu uit, sunt bine cu problema mea de dinainte de plecare. Uneori nimic, alteori foarte putin, deci ma panicasem degeaba.
Ramona, lasa depresia, de multe ori povestirile astea sunt numai ca sa impresioneze audienta. Cum mai sunteti cu picioarele? Acum am si eu un cui bagat si cred ca il duc joi sa il vada un ortoped sa ma linistesc, desi nu cred sa fie ceva.
Teodora, ce sa mai zic...ma lasasi fara grai cu asa probleme. Multa multa sanatate si fa-te bine mai repede ca ne asteapta cluburile alea (eu tocmai mi-am facut antrenamentul).
Andreea11, e normal sa manance mai putin daca il dor dintii, nu cred ca scade apetitul insa il deranjeaza si cred ca se teme sa mestece sau nu vrea sa atinga lingurita sau bibe. Insa trebuie sa fii sigura ca scaderea apetitului este de la dinti si nu are alta cauza.
Fratica dar ati avut limbarita si in weekend. Vad ca v-a ars de forum, canci numarat bani. De facut copii astept sa imi spuneti peste o luna.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze