Mamici norocoase de sept-oct 2008(36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Vdrag, La multi ani!

La testul cu culoarea ochiilor la Inisa iesea 70 % caprui si 10 % albastri. Daca vedeti pozele ea le are albastri. Eu le am caprui tati kakanii. Dar a luat de la tatal meu ochi albastri parul saten deschis si cretulin. Nu seamana deloc nici cu mine nici cu tati

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Vdrag La Multi Ani!!!!!!Multa sanatate,nastere usoara si un bebe sanatos!

Bafta celor care mergeti la eco!!!!!!!!!

Miercuri merg si eu si am mari emotii pt ca nici eu nu-l simt inca pe bebe desi am 17s......

Anis sa stii ca si eu am simtit ca bebe e baiat si asa este deci daca tu simti ca e fetita s-ar putea chiar sa fie.stiu ca ai vrea si un baiat dar lasa 3 printese,ce frumos!!!!!!!

Kid pe unde esti?

Nushulica ce burtca draguta ai!

care ziceati de dureri,am citit ca sunt normale la varsta asta a sarcinii,se intind ligamentele.

Claudina,Anca voi pana sa-l simtiti pe bebe asa zdravan ce ati simtit la inceput?si ati simtit zilnic de la bun inceput sau cum?vreau si eu sa-l simt pe bebe......

Anca sanatate si sa scapi de contractii!

Va pup pe toate!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Laureta oricum fetita ta e superba,imi vine sa o mananc!!!
Poate se ia si la mine la fel ca si tata are ochii albastrii,deci mai am sperante....

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by laureta

Vdrag, La multi ani!

La testul cu culoarea ochiilor la Inisa iesea 70 % caprui si 10 % albastri. Daca vedeti pozele ea le are albastri. Eu le am caprui tati kakanii. Dar a luat de la tatal meu ochi albastri parul saten deschis si cretulin. Nu seamana deloc nici cu mine nici cu tati

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Pai acolo se da o probabilitate matematica. Faptul ca a nimerit in aia 10%, bafta voastra! Si eu sper sa nimeresc la fel ca tine.

gata, eu am plecat. fac putin cumparaturi si apoi eco. deci vorbim spre seara.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

[ Vdrag Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un bebe minunat!!

Andy_galro Bafta la proiect!!

Bitza, Alinushca, astept diseara vesti bune, ne gasim cu toate pe forum sa impartasim impresii!!

elyia, ai un baiat ff dulce iar tu esti o printzesa in poza!!

Freshanana, am citit eu bine? 12kg? Ca Andreea Marin, care luase 20 kg pana in luna a 6a... Dar, de fapt, bebe sa fie sanatos, asta e tot ce conteaza, dupa sarcina cred ca ne exploateaza bebelinii si ajungem fotomodele toate.

Anca81, bine ca esti mai bine!!! Ce simpatic e bebele tau!!! Lasa, ca si al meu va misca maine-poimaine!!

Nocom, nici eu la 14 saptamani nu aveam paranoia, mai ales ca eu nu am avut niciodata simptome de sarcina. Dar acum ma asteptam sa il simt pe bebe, mi-e dor sa il vad si azi e ziua cea mare, ma rog s-au adunat mai multe, asa ca ...gol in stomac.

Si eu am simtit de la inceput ca e fetita, desi inainte sa fiu imi doream baietel. E greu de spus cum am simtit ca e fetita. Apoi mi s-a confirmat la prima eco. Azi mi se confirma cu mai mare certitudine, vom vedea daca ma insel sau nu!!!

Va pup pe toate si va urez o zi buna!

17+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

vdrag LA MULTI ANI !!! sa fii santoasa si tu si bebe !!!!
Eva ai citit f bine
nu am mai luat de 3 zile vitaminele si tot foame imi este
dar inseamna ca asa e si bebe : fomist (sper) si mancacios
20 kg pana in luna 6 ? wow. sper sa nu o depasesc pe andreea marin
stiu ca imp e ca bb sa fie santos dar ma tem sa nu rup patul al un mom dat ca nu am bani de dat pe mobila noua acum

18+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

hei,

am schimbat semnatura si am pus si primele poze cu burtika.

Nu ziceti nimic de sunculite, ca si asa sunt stresata....
deci, ultimele 5 poze sunt facute week-endul asta (5-6 aprilie)

GATA, am intrat si eu in randul lumii, cu pozele cu burtoiu!!

15+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

nocom super pozele
dar nu am vazut shunculitzele despre care vbesti
si baietelul tau e frumos, sa-ti traiasca si sa fie sanatos! si burtik 2 sa creasca mare si bb sa fie sanatos

18+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Hi girls ! Ce harnicute ati fost la sfarsit de saptamana. Nu am reusit sa va scriu ca am intrat pe fuga dar am citit tot ce ati scris.

Multumesc celor care au apreciat pozele noastre. Noi suntem mari amatori de poze si ne pozam sau pozam peste tot unde avem ocazia.

Sambata l-am dus pe bebe la Opera (Nabucco de Verdi) iar duminica au venit socrii + rude de-a sotului la noi si am gatit pentru ei. Asa ca am fost ocupati. Apropo de Opera, e vorba de Opera Nationala din Bucuresti care vine aici in fiecare an in aprilie. E prima data cand ii vad jucand intr-o piesa si am fost impresionata pana la lacrimi. La sfarsit aproape ca am plans, habar nu am de ce. Abia astept sa-i vad din nou daca se va putea anul viitor.

Am vazut ca ati discutat vineri despre limbi. Sotul meu e flamand si vorbeste 5-6 limbi. Vorbeste si romaneste, a invatat de unul singur la inceput utilizand un ghid de conversatie, apoi a facut un curs, eu nu l-am ajutat prea mult ca nu am rabdare in general (bine, l-am invatat unele cuvinte de baza ). Copilului ii vom vorbi in doua limbi acasa : eu romaneste, el flamanda. Va merge la cresa de la serviciu unde personalul e bilingv adica franceza – flamanda iar copiii sunt ori pui de flamanzi ori pui de francofoni. Mi-e frica ca va fi putin bulversat la inceput . Si eu si sotul ne dorim sa vorbeasca si putin romaneste. In final cand va fi mai marut va invata si engleza asa ca va vorbi sigur 4 limbi. Insa aici franceza, flamanda si engleza sunt baza, adica daca nu le stii ai putine sanse.
Eu cu sotul vorbesc franceza pentru ca la inceput cand l-am cunoscut nu stiam flamanda si asa a ramas. Vorbim din cand in cand si in romaneste iar cand mergem la socri vorbim flamanda.

Legat de nastere, aici nu se accepta cezariana decat in caz de urgenta. Deci nu am alta solutie decat nasterea naturala cu epidurala sau fara. Deocamdata nu m-am gandit asa departe. Abia am primit raspuns de la maternitate cum ca cererea pentru camera mi-a fost acceptata.

Am vazut ca sunt unele fete care au probleme de digestie. Eu am avut ani in sir probleme foarte mari, adica pierdut sange cand mergeam la toaleta, hemoroizi etc. Mi-a fost frica sa folosesc Dulcolax prea des sa nu devin dependenta, am cautat alte solutii naturiste. Acum am un ritual dimineata, adica mananc o pruna uscata pe stomacul gol, apoi beau un pahar de apa, uneori beau si un pahar de suc de portocale pe care le storc eu, mananc un bol mic de cereale complete care contin aproape 50% fibre. La ora 10 mananc un iaurt activia, simplu, cu fibre sau cu kiwi. Incerc sa nu mananc niciodata fructe direct dupa masa , cica ingreuneaza digestia, asa ca le mananc la o ora dupa masa sau in jur de ora 15 cand iau o pauza. Fructele cele mai indicate sunt prunele, perele, si am fost foarte curioasa sa aflu ca si strugurii sunt foarte buni. Din cand in cand beau si lapte batut si nu mananc niciodata paine alba, doar completa cu multe fibre sau cereale. Mananc in fiecare zi legume, ce-i drept nu prea multe, ca nu prea ma dau in vant dupa legumele verzi, de exemplu. Carnea usor digerabila e puiul si curcanul (de care m-am cam saturat acum).
Alimenatatia e foarte importanta, de acolo incepe totul, eu am fost constipata in timpul sarcinii doar o saptamana insa a fost din cauza mea pentru ca nu am fost atenta la ce mananc (era in jurul Pastelui si mi-am facut putin de cap). Fibrele nu trebuie sa lipseasca deloc si miscarea e si ea importanta. In sarcina o jumatate de ora pe zi de mers pe jos face foarte bine (abia astept sa se incalzeasca in Belgica sa ma pot plimba macar un pic). Nu stiu daca va ajuta sfaturile mele ca fiecare organism e altfel dar puteti incerca.

Va urez o saptamana frumoasa la toate si sa veniti numai cu vesti bune.

15+

http://picasaweb.google.com/gdcubber

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Vdrag La Multi Ani si multa sanatate si tie si lui bebe!!!

Succes la toate burticile care merg azi la ecograf, sa primeasca numai vesti bune.

Si la restul va doresc o saptamana excelenta si plina de bucurii.

toate burticile

12+

Piersicutza

Mergi la inceput