Mamici norocoase de sept-oct 2008(36)
Raspunsuri - Pagina 10
laureta spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Laureta oricum fetita ta e superba,imi vine sa o mananc!!!
Poate se ia si la mine la fel ca si tata are ochii albastrii,deci mai am sperante....
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!16+
Musette din proprie experienta ai toate sansele. Nici in visurile mele nu m am gandit ca fetitza mea va fi cu ochii albastri, tot asteptam sa i se schimbe
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
anca81 spune:
MusettePink, EvaF 
Referitor la miscarile lui
, exact in prima zi din saptamana 17 am simtit un "poc" in partea stanga, ca o bula de aer care iese la suprafata apei. Pana atunci nu am avut fluturasi sau altele, stiu ca atunci cand l-am simtit prima data stateam intinsa pe spate si citeam o carte despre sarcina
. Incepand de atunci l-am simtit in fiecare zi, uneori mai mult alteori mai putin, cert e ca dupa fiecare masa are multa energie si atunci face mai multe tumbe prin burtica. Aa, si bineinteles noaptea e lumea lui, cand mamica lui incearca sa doarma. Oricum, ma bucur de fiecare data cand il simt, fie zi fie noapte, e o placere sa stiu ca e bine. Numai la tati nu vrea sa-i dea nici un semn, cand pune el mana, fuge. Ce-mi place sa-l necajesc cu chestia asta! ![]()
Nocom, baietelul tau este un dulce, va "frange" multe inimioare mai incolo. Iar burtica ta, super sexy.
Danucu, pozele voastre sunt superbe, parca sunteti doi actori intr-un love story. Foarte frumos.
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
18+
danucu spune:
Fetele care merg azi la eco: Eva, alinuska, bitza 2008 si aly_c20, va tin pumnii si sa veniti cu vesti bune. 
Si eu merg maine la doctor si m-a apucat putin paranoia zilele astea (se pare ca asa sunt tot timpul inainte de a merge la doctor).
Apropo de ce zicea Eva, luni aveam 61 de kg iar ieri m-am cantarit din nou si aveam 60 si imi faceam griji. Parca nici sanii nu mi se mai pareau asa mari. Dar azi vad ca mi-a trecut paranoia, sunt doar putin emotionata si nerabdatoare pentru maine.
15+
http://picasaweb.google.com/gdcubber
bitza2008 spune:
Salutare fetelor! O saptamana minunata sa avem toate plina de vesti bune, fara greturi, constipatii!!
AMR 6 ore; am niste emotii!!!
Vdrag, LA MULTI ANI! Sa fii iubita sanatoasa, fericita!!
anca81, ma bucur ca tratamentul da rezultate si te lasa contractiile. Banuiesc ca miscarile bebelushului te fac sa uiti de toate pb!
denisa.g felicitari pt 17 sapt!! La mai mare!!
elyia, David e o frumusete, ce pufos e!!Sa fie sanatos! Si tu esti ca o printesa in poza!! Noi plecam sambata 12apr in Romanica; dak eram aici mi-ar fi placut sa ne vedem la o cioco!!
freshanna, noi 2 ne "luptam" pt titlul de grasa odiseii!!!
Eu tin cura si parca simt ca n-am mai pus, dar...vad eu miercuri!Poate te intrec!
Musette stiu ca e frustrant sa nu simti bb, dar ai rabdare...il vei simti cand nici nu te astepti!
danucu, multa bafta maine la eco!Te asteptam cu vesti bune!!
Fetelor, vreau sa va multumesc tuturor pt urari si incurajari; m-ati emotionat!!

A, sa nu uit! Am vazut si baietzel de Nocom- o frumuete!!Si mama la fel!Eu n-am vazut nici o sunca! Dupa ce am vazut atatea burtici sexy si mamimci care mai de care mai frumoase, nu am nici un curaj sa pun poze cu sunculitele mele!!!!
18+
sanziana27 spune:
Vdrag la multi ani o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!
Va tin pumnii tuturor celor care mergeti la eco azi, sa veniti numai cu vesti bune!
Am admirat tot wkendul burtici una mai frumoasa decat alta! Va invidiez ca se vede deja!
Am schimbat si eu semnatura si parca azi a inceput sa se vada si la mine putin burtica!Asa ca poze cu burtica mea mai asteptam.
12+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
danucu spune:
Vdrag, La Multi Ani 

Am citit ca te plangeai de doctorul tau. Mie doctorita imi face de fiecare data eco si cand nu eram insarcinata si mergeam la control de rutina tot imi facea. Cred ca depinde de la medic la medic. Stiu ca daca alegeam sistemul cu moasa faceam doar 3 ecografii pe toata perioada sarcinii si sincer nu as fi rezistat mai ales daca ma gandesc la perioada de inceput cand aveam sangerari.
Nocom, ti-am admirat burtica si baietelul care e un scump si jumate. 
Am sa fac si eu in weekend poze si am sa va arat burtica mea. Bine, am facut cateva poze aseara dar eram dezbracata si nu pot sa le pun pe Internet.
Mi s-a parut ca in poze burtica mea parea mai mare si sotul era de aceeasi parere. Imbracata nu se observa inca.
Anca81, bitza, multumesc.
15+
freshanana spune:
bitza m-ai facut sa rad. dar cred ca voi castiga competitia pt ca am renuntat la regim ( am tinut 4 zile regim si am luat 2 kg )
azi de ex am mancat de la q's inn supa de pui cu taietei (fara taietei ca nu i-am gasit) si 2 cartofi mari umpluti cu br si cascaval
plus un mic dejun copios
poate seara o sa pap mai putin
tu ce fel de regim tii ?
18+ 
puiutz
pui
andy.p spune:
hey fetelor!!abia am asteptat sa ajung acasa sa va citesc.
Vdrag 
La multi ani!!!
Nocom ce burticutza frumoasa!!
Anca 81 ma bucur ca esti mai bine si felicitari pentru miscarile bbelului
Danucu asteptam pozili.
Va tin pumnii celor care mergeti la eco si astepam vesti.
laureta,freshanana,piersicutza
sanziana felicitari pentru schimbarea semnaturii
Si noi schimbam azi semnatura suntem mai mari
toate burticile.
17+
laura si andy (07.04.2002)
monica_dicut spune:
Hello si de la mine.
Vdrag, La multi ani , sanatate multa si un bebe sanatos si la termen 
Io sunt plina de nervi si de spume incepand pe traficul din Buc (am facut o ora si ceva din Titan pana in Vitan, drum de 15 minute max) In fine, am stat inca vreo ora si ceva pe la spital pt un amarat de concediu medical, am iscat un scandal intre doctorii din Caritas ,pt ca vroia muschiu meu program redus la 6 ore
, program la care "cica" n-am dreptu' pana in saptaman 20, ca parca daca ma apuca iminenta de avort pana atunci nu-mi da nimeni program redus. In fine. AM tras vreo doua partide de plans dupa ce am ajuns acasa si am vazut medicalu (asta dupa ce am facut tot o ora si ceva retur din Vitan in Titan).
Of, acum tre sa sun doctoru, sa-i spun ca mi s-a gresit medicalu si sa ma duc din nou la spital sa-mi iau altul 
.
In conditiile date cred ca voi ajunge sa fiu internata pe bune din cauza de stres si nervi.
Bafta fetele care mergeti la eco azi.
Si mie imi era teama ca voi ajunge la 100 de kg, dar culmea nu am luat decat 2-3 kg pana acum, ceea ce ma uimeste.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
danucu spune:
Ce liniste e!!!
Au fugit fetele la doctor.
Va asteptam cu vesti. 
15+