Mamici norocoase de sept-oct 2008(36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

Vdrag.LA MULTI ANI!!!
Va multumesc fetelor pentru aprecieri!Am vazut burticile voastre foarte dragute si mamicutele frumusele foc(Anca,Eva,Juli,Monica,Danucu Laureta,Nocom)sper sa nu fi uitat pe cineva,precum si scumpica lui Laureta si frumuselul lui Nocom.
Alinush,pe bebe al meu nu il cheama Hikaru ci David Kaname.Hikaru e nume de fata in japoneza(s-ar traduce in romaneste Luminita)
Am intrat sa vad daca a aparut cineva de la eco si daca au reaparut fetele cu probleme.Anca ,ai grija de tine si stai in pat linistita,totul pentru bebe

mama de bebe pufos DAVID(24 iulie 2006) SI 11+
http://community.webshots.com/user/hikaru2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

Fetelor,de vreo doua saptamani pulsul meu nu scade sub 95.A patit cineva asa ceva?Oare il influentzeaza pe bebe cumva?

mama de bebe pufos DAVID(24 iulie 2006) SI 11+
http://community.webshots.com/user/hikaru2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Eu am fost sambata la la doftorita si mia facut si un echo.
Bebelica e in grafic. Problema la mine ar fi placenta care e anteriora si sa nu se insereze la cicatricea de la prima cezariana. Vedem mai incolo oricum.

Monica miine merg la Emil Irza sa imi ia sangept TT, ziceai ca se sta nu?
Apropo de program de 6 ore, nu scrie nicaieri ca tb de la 20 de sapt. Legea scrie clar daca recomanda medicul de familie se da reducerea si gata.

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

laureta, s-ar putea sa fi avut eu ghinion. Erau numai doua tipe inaintea mea si cu toate astea am stat cam o ora jumate pe acolo. Tin pumnii sa scapi mai repede. Vezi ca au intre 8 jumate si 10 jumate program de luat sange.

Si vedeti fetelor ca TT se pare ca ar trebui dat gratuit la toata lumea. Tipa care mi-a inregistrat datele mi-a zis ca defapt medicul ginecolog ar trebui sa faca hartiile si sa ia sange. Dar nu au ei chef sa faca hartogaraie. Asa ca mai bine intrebati.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

laureta, ai dreptate cu leagea, mi-a parut rau ca nu o aveam la mine sa-i dau cu ea in cap la cati nervi mi-a facut. Si plus ca nu ii ceruse nimeni parerea acelui doctoras care s-a bagat ca musca-n lapte. Doc al meu era in cabinet cu cineva si lasase asistenta sa-mi completeze toate cele. Ce sa mai, asta-i tara romaneasca.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bau!
am venit de la scirbici, am citi tot, am vazut buticutze si copilashi frumosi. felicitari fetelor!
Vdrag, La Multi Ani!
azi am pierdut startul cu alexa la somn:( din cauza ca am venit mai tirziu de la munca
asteptam vesti bune de la fetele care merg la dr azi.
toate.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

salutare fetelor!!!!abia am reusit sa intru...si sa citesc din urma...bafta celor care merg azi la eco si felicitari simonette pt ..caruciorul roz....fetelor nu mai lucreaza nimeni la listuta ...sa mai puna carucioare???/sa ma simt si eu bine....nu de alta...

ce stiti despre carucioarele Hauck???de Chicco stiu ca-s ok dar au si preturi ...vad ca cele de la Hauck ar avea preturi bunicele...ce alta marci mai recomandati????mai ales gravidutele care mai aveti bebei.....???

17+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

m-am intors si eu din vacanta si de atita fericire ca am putut sa va citesc in sfirsit, e drept, cam pe sarite, am scris la capitolul trecut... o sa copiez mesajele de acolo... sper sa nu fie cu suparare.

16+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

pana intra fetele de la eco, va rog ceva off-topic.
Este cineva din Brasov? Am inteles ca exista o clinica privata care a achizitionat un aparat laser ce rezolva problema sforaitului. Asta este una dintre cele mai mari probleme cu care ma confrunt, sforai ingrozitor din primul minut din care adorm si pana ma trezesc. De multe ori ma trezesc si imi aud sforaitul, ca sa nu mai spun ca ma trezesc din cauza zgomotului pe care il produc. Mi-e jena de sot, il gasesc chinuit pe canapea, inainte ma mai trezea, acum nu-i mai vine si prefera sa plece in alta camera. In plus, ce m-a pus serios pe ganduri, nepotica de 6 luni dormea in patut si parintii in patul mare, in aceeasi camera.Au remarcat ca se trezeste noaptea cand tatal sforaie. Rezultatul: acum copilul doarme fara intreruperi si taticul a fost exilat in sufragerie!
Oare ce voi face eu? Voi lasa copilul cu tatal in dormitor si ma voi duce sa dorm linistita in alta camera? Nu am probleme de sanatate: polipi, sinusuri sau rinite.Am consultat acum 4 ani un ORL-ist care mi-a spus ca nu exista tratament si ca este din cauza stresului(nu exista nimic pe vremea aceea care sa atenueze, doar un spray care nu a avut efect) si ma sfatuia sa mai incerc babeste (minge de tenis cusuta in pijama, sa dorm pe burta etc.) Am citit articole pe internet despre clinica asta, nimeni nu-i da numele probabil sa nu se considere reclama, asa ca daca stie cineva mai multe, sa-mi spuna si mie.

11+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

primul mesaj postat aiurea la cap trecut:
pupici cu lipici la toate burticoasele.

ce ma bucur ca pot sa va citesc din nou. eu m-am intors din Tunisia inca de saptamina trecuta, miercuri am fost deja la scirbici, insa nu am avut absolut deloc timp sa va citesc/ scriu pina astazi.

a fost super bine, ne-am odihnit, ne-am plimbat pe malul marii, sper ca bubulina / bubulinul sa se fi simtit super bine, am fost si la masaj, un pic de hammam si tot felul de alte minunatii pentru ingrijirea corpului - gomaje, alge si alte chestii de genul asta. toata lumea stia ca sint gravida, asa ca ma tratau superrrrr bine.

am citit din urma mai pe sarite, scuze, dar altfel nu as fi ajuns nici azi sa va scriu citeva rinduri.

am fost trista cind am vazut ca doua fete ne-au parasit, nici nu pot sa-mi imaginez durerea pe care o pot simti. sincer, mi-a parut extrem de rau pentru ele.
m-am bucurat sa citesc ca july morning este fericita in urma la amnio - felicitari, tere mult ma bucur pt tine.
de asemenea, m-am bucurat sa vad ca avem noi burticutze, ca cele existente sint ca niste albinutze, ca majoritatea o duc super bine, ca simt fluturasi, pestisori si bule de aer.
eu, de citeva zile, simt niste gidilici prin burtica si un mic pestisor care se plimba din cind in cind. este o senzatie super agreabila.

va mai scriu. ma duc sa mai citesc din urma ca mai am mult de recuperat.

al doilea mesaj

felicic, mare adevar ai grait!!!! sint intru totul de acord cu tine. noi ar trebui sa facem un club al mamelor impotriva telefoanelor mobile pentru copilasii lor, vioara, inot, balet si alte alea in acelasi timp....

eva, ma bucur ca ai avut o vacanta frumoasa in franta. vad ca-ti creste burticutza! super.

si noi am decis la fel, sotul o sa vorbeasca cu bebelusul in franceza, iar eu o sa vorbesc cu el in romaneste. voi ce limba vorbiti acasa? eu vorbesc romaneste cu sotul meu!!! e supre simpatic cind ne uitam la filme in franceza si comentam in romaneste.
eu vorbesc franceza cu el numai cind sintem in franta sau sintem intr-un grup de francezi, in rest sa traiasca dulcele grai romanesc.

ma duc sa mai citesc si va mai scriu... iar o sa intru in priza acum, ca doar v-am prins!!!

al trilea mesaj
bitza, ce dragutza esti. merci ca te-ai gindit la mine. chiar ieri vorbeam de tine cu o prietena de-a mea din Olanda. imi spunea cum a nascut ea acum un an jumate si cum e cu moasele si alte alea. i-am spus ca stiam, asa pe un ton de mare cunoscatoare, de parca as fi stiut toate sistemele medicale posibile,asa ca a fost foarte surprinsa... dupa care i-am spus ca am o prietena virtuala din Olanda care mi-a povestit de sistemul olandez.

citind din urma, am vazut ca si Eva si Kristin au intrebat pe unde sint. dragelor, pai imi sinteti din ce in ce mai dragi. merci si pupici.

16+

minunea

Mergi la inceput