Mamici norocoase de sept-oct 2008(36)
Raspunsuri - Pagina 7

teomaria spune:
'neataaa si de la mine!!!
Bafta celor care merg azi la eco...sa speram ca mai apar vreo doua carucioare!!
V-am admirat si eu pozicile(burticile) , celor care ati pus poze!!
Noi nu avem noutati..poate maine mergem la un control (pe masa , doar).Am vazut ca s-a dezbatut intens subiectul nasteri.Din propria mea experienta...am nascut natural pe amandoi(fara epidurala), travaliu intens dupa ce s-a rupt apa 1-2 ore, apoi dupa 15 min. de la dat jos de pe masa am trecut la alaptat (pana la 10 luni).Am nascut noaptea (pe amandoi), iar dimineata am coborat in sala de asteptare bine merci sa-mi intampin sotul (nu era voie sus).Sper sa fie la fel de bine si de data asta.Pe mine ma sperie gandul c-ar trebui sa fac cezariana...prefer 100% natural.
Pupici dulci la toate burticile, fara exceptie
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">16+ cu
Ana(deocamdata)
uite cum crestemfilmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

elyia spune:
Alinush,pai eu si bebica suntem nedespartiti.E a treia oara cand merge la bunici.Problema e ca stam doua luni si o sa ne fie dor de tati...
Cat despre subiectul nastere,am nascut "foarte natural".Travaliul a durat 27 de ore(asa spun ei,de cand am venit la spital.nu se mai pune ca doua zile m-am chinuit acasa ca nu aveau paturi).Sotul meu a stat cu mine mereu,ceea ce mi-a mai dat un pic de putere.
Oricum nu sunt deloc incantata de sisitemul lor medical
mama de bebe pufos DAVID(24 iulie 2006) SI 11+

andy_galro spune:
Neata fetele! Intru asa pe fuga sa fac si eu galerie pentru cele care merg azi la eco. Sa veniti cu vesti bune!!!!!!
Acum trebuie sa fug la facultate ca am un proiect de prezentat si mi-e tare groaza (sa-mi tineti pumnii, pleeeeeease)...... dar trece si asta. O sa mai intru de la servici sa va citesc.
pe toata lumea!!!!!
Andreea15+
(BEBE al nostru)
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Andreea&year=2008&month=9&day=25&babycount=1
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

laureta spune:
'Neata, eu incerc sa ma trezesc si nu prea imi iese
Bafta fetelor care merg la echo
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa
(10 iunie 2004)

anca81 spune:
Buna dimineata burtici! In primul rand bafta Eva, Alinushca, Aly_c20 si Bitza azi la eco, va asteptam cu vesti bune . Si putina galerie, evident:
Eu sunt putin mai bine acum, vineri am avut iarasi contractii dese si dureroase asa ca pe la 7 seara mi-am sunat doctorul. Verdictul: Gynipral. Mi-a spus ca se recomanda mai mult dupa saptamana 24 dar e cam singurul lucru pe care pot sa-l mai fac. Asa ca am luat, 4 jumatati/zi si acum e putin mai bine - contractiile s-au rarit si nu mai dor atat de tare. Am tras iarasi o spaima, cand vine weekend-ul parca ma apuca toate. Imi da putine palpitatii si imi creste pulsul la 120, dar bine macar ca functioneaza cat de cat si imi tine in frau uterul asta nebunatic. Sunt tot acasa saptamana aceasta, pe 14 merg la eco si daca totul e bine (sper sa fie) ma intorc la birou de saptamana viitoare. M-am saturat sa stau in pat
Asta micu' al meu e intr-o veselie continua acolo jos, il simt zilnic de vreo 10-20 de ori cum face ture dintr-o parte in alta a burticii. E tare dulce si ma bucur mult ca acum pot sa-l simt si stiu ca e bine. Apropos, am schimbat si semnatura!
Nu stiti nimic de Delphinas?
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic 18+

freshanana spune:
buna dim burticutze
am intrat sa urez bafta fetelor care merg azi la eco si sper sa ne aduca vesti buen si carucioare colorate
o zi buna 18+
puiutz
pui

denisa.g spune:
Buna dimineata fetele!!
Succes fetelor ce merg la eco!!
Andy_garlo, succes la facultate! Sa vii cu vesti bune!
Anca81, felicitari pentru bebe miscaret !! Multa sanatate si sa te refaci curand de tot!!
La noi e agitatie azi la munca si vestea buna: am schimbat semnatura!!
O zi buna tuturor
viitoare mamica de septembrie 2008
17 +

anca81 spune:
Denisa
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic 18+

elyia spune:
Am pus si noi poze.Burtica ,pe viitor
mama de bebe pufos DAVID(24 iulie 2006) SI 11+
http://community.webshots.com/user/hikaru2007

alinushca spune:
Denisaq
freshanana pai la mine mai e pan' la carucior (nu ca nu mi-ar palcea sa se vada chiar de acuma iar Eva stie deja. Poate BITZA sa vina cu vesti colorate
anca81 pai m-am uitat si eu in prospect si zice acolo ca in majoritatea cazurilor medicamentul e suficient de bun incat sa duci sarciina pana la termen fara probleme. cred ca destul de multe femei incep cam pe acum sa aiba contractii mai mult sau mai putin urate... poate asta inseamna ca ai sa nasti foarte usor ca uterul se pregateste din timp! felicitari pentru bebe care te incanta asa taota ziulica!http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1 11+