Mamici norocoase de sept-oct 2008(36)
Raspunsuri - Pagina 6

andy.p spune:
alinusha nu esti mica ,nici nu stii cum trece timpul.
Apropo de ecograf,am crezut ca sunt singura care nu intelege nimic cand ii arata tanti doctora16+
laura si andy (07.04.2002)

Muuh spune:
Eu la prima sarcina stateam cu mama in casa iar la parter ea avea un cabinet medical dotat cu???.....da ati ghicit ecograf, destul de bun. Si acum surpriza....am facut acolo o singura ecografie pentru confirmarea sarcinii ca sa pot face o endoscopie apoi. Va zic eu ca nu esti tentat sa stai toata ziua buna ziua cu transductorul pe burta.
Boo un curs de ecografie tine 3 luni, asta ca sa stii esentialul fara sa ai insa si drept de practica. Stii bine ca stiu ce spun.
Deci daca te decizi pana la sfarsitul sarcinii vei stii basics of ultrasound.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

bitza2008 spune:
Claudinna, inca n-am aflat ce carutz voi plimba la toamna, sper maine; dak nu peste o sapt mergem in tara si m-am programat la ginecoloaga mea la care merg de ani de zile, aflu eu!!
andy.p
Eva, nu ma supar, am zis doar ca sunt Piggy. mi se pare tare ciudat ca eu ani de zile am avut 56kg, desi mancam orice, oricat, oricand si nu se vedea nik, dar acum... Cand vin din tara imi aduc eu cantarul meu, sa vad eu cum stau cu shuncile.
aly c20, bafta maine la dr, poate vezi si bb!!18+

alexa si mami spune:
am aparut.
petrecerea a fost asa si asa, pregatiri subtiri, exact cum ma asteptam, eu una m-am luptat cu niste gratare bune.
simone, felicitari pt micutza alexandra!
eva, deci miine tinem pumnii strinsi. la ora aia cu siguranta o sa dorm, dar facem galerie
alinush, te-nteleg perfect:( io mai ma dreg cu niste compoturi. bafta miine! chiar nik nu functioneaza?!
bitza, bafta si tie miine la eco!
aly, bafta la control miine. chiar vrei sa-i cada?
aveti grija miine cite pagini scrieti, ca iar recuperez intr-o saptamina toate, fug la nani.
noapte buna, somnic pufs!alexa si
mami

anis spune:
Ce de fetite..felicitari celor care au aflat ce e bebe!
Am facut si noi 12 saptamani! ma simt ok, nu am pobleme deocamdata si sper ca nici in continuare.
Am fost ocupata cu organizarea turtei celei mici de aia am disparut un pic...
Sa nu ziceti ca sunt nebuna..dar acum simt ca eu am fetita..aproape ca sunt sigura, nu stiu de unde..si vreau si eu o putzicaaaaaaaaaaaaaaa!!! sa fie sanatos asta e..vad eu
*** AniS ** 12+ ***

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

elyia spune:
Bine v-am regasit burticutze!Cate un pupic mare fiecareia si burticii aferente
Felicitari pentru achizitia de carucioare,celor care au aflat ce ascund!
Alinush,Bitza,Eva,mult noroc la eco,tinem pumnii.
Alinush am vazut ca ai intrebat de noi,multumim.Pupici si sa stii ca ma bucur mult ca iti merge bine.
Bitza, cand vii in tara?Noi voi fi pe 17 in Amsterdam si vom sta o noapte la hotel,ca dupa 12 ore de zbor sigur atat eu cat si David vom fi rupti de oboseala.Pe 18 dimineata avem zbor spre Romania.Asa ca ,daca vor si fetele poate ne vom intalni.Keep in touch!
Acum despre noi...Voi merge la control abia saptamana viitoare pe 15 si nu mai rezist pana atunci.Sper sa fie totul in regula pentru ca eu nu am nici o pofta,nu prea pot bea apa si mai ales ca in ultimul timp a fost agitatie cam multa.Ne-am mutat,David a facut o enterocolita destul de urata cu febra peste 40 si tot restul si nici acum nu si-a revenit complet.Asa ca sunt cam zombie.
Sper sa reusesc sa fiu mai activa pe forum cand voi ajunge in tara.
Va pup inca o data pe toate si va mai vizitez!
mama de bebe pufos DAVID(24 iulie 2006) SI burtica 8+

elyia spune:
Am uitat sa schimb semnatura;am crescut...
mama de bebe pufos DAVID(24 iulie 2006) SI 11+

alinushca spune:
quote:
Originally posted by elyia
Am uitat sa schimb semnatura;am crescut...
mama de bebe pufos DAVID(24 iulie 2006) SI11+
Nici nu imi imaginam ca ai ramas in urma mea

Anis, io, hommo spaiens sapiens sapiens nu inteleg nimic din chestia asta cu "simt ca e...". Sau poate mi-o fi prea frica sa nu fiu dezamagita si atunci ma fac ca nu simt?.. Nu, ca m-am impacat deja cu ambele variante.. abia simt ca sunt insarcinata dupa simptome dar sa simt ce anume e bebe? Cum se face chestia asta? Bine ai venit inapoi. Ma tot intrebam pe unde esti. Felicitari pentru cea mica in cazul asta! Sa-ti traiasca, sa se faca mare si frumoasa (si desteapta).

alexa si mami, pai dupa orgia de aseara cu lapte batut, compot de prune, lapte rece, grepfruit, am avansat fix vreo 4 cm in directia buna... si nu simt nimic special nici in dimineata asta

andy.p E adevarat ca mi se pare si mie ca a trecut repede timpul. Pana in saptamana 6 trecea foarte greu apoi s-a accelerat. Nu stiu cand am intrat in saptamana 12... dar sa trecem cu bine de hop-ul de azi si poate n-o sa mai zic ca suntem mici.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

felicic76 spune:
neata burticute!
hai sa bagam agitatele pentru fetele care fac eco(alinushca, eva si, nu stiu sigur, nushulica[
ma dus sa pun de cafea si asteptam vesti de la anca, delphinas si andreaa!
10+
aluna
foto

zambetmic spune:
'neata burtici, am zis sa particip si eu la galerie
sa veniti cu vesti bune si cu carucioare colorate
eu de ieri tot am un junghi in stanga jos, m-a sacait toata noapte si inca nu-mi da pace ... a mai patit cineva asa?
abia astept sa vina ziua de 17 sa vad si eu guguloiu'
o sa am cam 15s 2z, ar trebui sa vada dr Iosup ce e, nuuuuu ?
ma termina vremea din Bucuresti
va pup si va doresc saptamana usoara tuturor! guguloi 13+