***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (60)
Raspunsuri - Pagina 22
lbelciug spune:
tamaraspt, sincera sa fiu nu stiu ce inseamna exact antihistaminic, dar am citit ca zyrtec-ul se recomanda la rinite. I-am dat numai vreo 3 zile. Cu perna: Cand B se scoala in fund noaptea si plange, il asez din nou la orizontala pe pernuta si il mangai putin ca sa se linisteasca. Uneori adoarme imediat, alta data se scoala si re-iau operatiunea (fara sa-l iau deci deloc in brate). Azi noapte a dormit pana la 6 fara intrerupere, ceea ce ma bucura f mult. De curiozitate, in ce "directie" vrei sa-ti schimb specializarea profesionala?
Apropo de hainute, am fost ieri la Carrefour si am vazut produsele Tex, recomandate mai demult de Ella. Sincera sa fiu m-au incantat - au preturi decente si sunt de calitate buna. In plus, cred ca e singurul brand din Carrefour care isi epuizeaza stocurile prin solduri masive. Ieri am cumparat de ex sosete pt B cu 1 ron! Chiar si produsele cu preturi intregi mi s-au parut f convenabile si asemanatoare cu cele de pe LR. Mi-a placut de ex pt Matei pantalonii de vara.
chris27, minunata veste, multumim ca ne-ai impartasit-o! Mie incepe sa-mi para rau ca in curand nu vom mai avea un bebe in familie, ci tot un baietel, ca Matei.
Elteka, imi pare si mie rau sa aud ca Elias a avut febra. Eu sper sa fi fost doar de la dinti, nu si alte probleme.
Ella, ai scris minunat! Ma bucur ca vezi asa viata. As adauga faptul ca aceste minuni ne invata sa fim mai putin egoisti, sa ne gandim in primul rand la ei si abia pe urma la noi. Partea grea si urata se uita in timp, dar cea frumoasa dainuie forever!
Didi, ce facusi in Köln? Am citit ce ai scris apropo de trairi. Ei bine, eu nu as mai vrea sa-l las pe Matei la socri, caci mi-l intoarce la 90 grade. A stat sapt trecuta la ei noaptea si vreo 2 zile cat a fost bolnav el si sotul, iar acum in w-e, am simtit ca innebunesc cu el. Nu asculta, urla sa faci ca el, cere intr-un bobo, vrea sa-i tai bucatele mancarea si sa i le dau apoi in gura, chestii din astea "luate" de la bunici. Imi aduc mereu aminte ce scria SuperNanny Irina Petre ca decat sa-i duci la bunici, mai bine ii duci la gradi si ii dau insutit dreptate. Sapt viit sotul pleaca in delegatie si as vrea sa reusesc ce-mi propun: sa nu apelez deloc la ajutorul socrilor, mai exact sa reusesc sa tin ambii copiii acasa, seara si noaptea. In paralel, mi-am propus sa scapam de pampersul de noapte a lui M. Da Doamne sa reusesc! E bine ca ai asa un sot. Al meu ma streseaza, nu ma apreciaza pt ceea ce fac si in plus ma mai si bombane. Ca cica mai bine il duc pe M la socri ca nu cumva sa "stresez" copilul noaptea cu pusul pe olita. Nu mai zic ca m-am spetit sa fac curat in acest w-e, iar el a dormit o data cu M, cateva ore. Imi vine sa-l bat uneori, pe bune. Na, ca m-am racorit.
miniuta, ne luam de mana, apropo de soacra. A mea imi zice mereu ca e obosita. Sotului i-a "strecurat" ceva de genul "noi suntem mai odihniti ca ea".
betty, mamicile alea super-aranjate cu 2 copii mici, cred ca au ajutoare acasa. Eu, asa cum zicea Androix mai demult nici sa ma spal pe cap n-am timp cateodata. Am timp cand dorm cei mici si atunci nu pot face galagie...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
chris27 spune:
Am editat pt ca mi-am dat seama ca te referi la micutul Gabriel,bebelasul de mai-iunie 2008.Am crezut ca m-ai confundat cu o graviduta .Of Doamne sunt tare zapacita!Sper sa nu raman asa....
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
andradap spune:
Kid, Doxinu, bettyR, Mica0307, tudorcatalin, Didialex pt. urari!!!
Elteka, acum am vazut ca Elias are rujeola. Intr-adevar asta e "desfasuratorul" de simptome al bolii: 3-4 zile febra inalta, apoi febra dispare si ii ia locul puzderia de bubite, care apar intai dupa urechi si pe cap, apoi pe burtica si membre.. si in aceeasi ordine vor si disparea. Sanatate multa, de-acum o sa fie un somnolent...
Mica, felicitari PRINTESEI pt. premiul obtinut!!! Si sper ca NU ma urasti si pe mine ca o am pe mama in Bucuresti ba chiar 2 etaje mai jos . Cum va place scaunelul? Antonio e inebunit... Nu credeam sa stea asa cuminte la semafoare (cand sta masina pe loc...) Chiar nu ma gandeam! Dar se pare ca-i place scaunelul.
ali24 spune:
ELTEKA multumim si noi ptr informatia legata de scaunelul de masina.si la rafi abia s au vazut petele...cred ca daca nu imi spunea doctorita eu nici nu le as fi observat(poate),ca abia dupa ce mi le a aratat ea le am vazut si eu
poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
doxinu spune:
Tudorcatalin multumim mult pentru urari, ai fost singura care ti-ai amintit de noi
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by doxinu
Mica acesta este pretul ca esti bucuresteanca acum,
nu vreau sa par ca vorbesc neintrebata si te rog sa nu te superi ca intervin, dar fiindca si eu sunt in situatia Micai, da-mi voie sa-ti spun, ca fie si in gluma, afirmatia ta e putin lipsita de tact.
Crezi ca noi, fetele fara parinti in Bucuresti, am ales sa ne crestem copii fara ajutor doar ca sa avem statul de "bucurestence"? ;
are iz regal acest statut si eu nu stiu?
din punctul meu de vedere e un subiect sensibil pentru multe dintre noi si in asemenea cazuri e de preferat sa nu glumim, chiar nevinovat, asa cum ai facut-o tu.
doxinu spune:
Pentru ca am implinit 10 lunici am facut si album nou.Doar am stat mai mult prin parc in astea 2 zile
Avem AICI ALBUMUL DE 10 LUNICI pentru cine vrea sa ne vada si ii face placere
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
ella_74 spune:
Betty,
da, sun stresata ca trebuie sa-l intep si de asta am intrebat dr, sa ma asigur ca nu pot face altfel, adica sa-i iau sange din deget si nu din vena.
urla nu numai la doctor ci in orice situatie in care un necunoscut isi face de treaba cu el; azi am facut imprudenta sa mergem cu el la baby expo si acolo a fost timorat de cand am intrat, lume multa, agitatie, dar la un moment dat ne-am intalnit cu niste vecini care au o bebita de-o seama cu ; si fiindca nu i-a recunoscut in context, ca el e obisnuit sa-i vada in fata blocului, s-a pus pe urlat si a trebuit sa iesim afara ca sa-l potolim.
Pacat, incercam sa-l probez cu niste sandalute si am ramas fara in aceste conditii.
A ramas sotul cu afara si eu am targuit de una singura.
Liviana,
ai dreptate cu Tex, chiar acum venim de la carrefour si i-am luat lui lucruri tare dragute, salopeta de vara si un set de 2 body cu picior/ salopeta nu stiu cum sa le numesc.
am intrat si la Okaidi si i-am luat sapcuta/palariuta de soare cu 2 fete fiindca n-am gasit nicaieri.
Apropos de soare, constat cu surprindere ca e rumenit pe manute si pe fata; de fapt n-ar trebui sa ma surprinsa ca nici la piele nu seamana cu mine, ca eu sunt albinoasa; pana la urma copilul asta nu seamana la nimic cu mine, in afara de temperament
elteka, bine ca Elias nu mai are febra; eu stiu ca nu trebuie scos din casa pana i se vindeca bubitele, ca in perioada asta au o sensibilitate deosebita.
Si eu ii fac entertainment lui in masina, nici nu stiu ce sa mai inventez, fac teatru de papusi pe dupa scaunul din fata, plimb toate maimutele de jucarii dar se plictiseste repede si isi aduce aminte ca vrea sa mearga.
Ali24,daca afli vreun remediu sa nu mai urle copilul in scaun, te rog sa-mi spui si mie ; plecam de Paste cu la drum lung pentru prima oara si nici nu vreau sa ma gandesc ce "distractie" va fi.
doxinu spune:
[/quote]
nu vreau sa par ca vorbesc neintrebata si te rog sa nu te superi ca intervin, dar fiindca si eu sunt in situatia Micai, da-mi voie sa-ti spun, ca fie si in gluma, afirmatia ta e putin lipsita de tact.
Crezi ca noi, fetele fara parinti in Bucuresti, am ales sa ne crestem copii fara ajutor doar ca sa avem statul de "bucurestence"? ;
are iz regal acest statut si eu nu stiu?
din punctul meu de vedere e un subiect sensibil pentru multe dintre noi si in asemenea cazuri e de preferat sa nu glumim, chiar nevinovat, asa cum ai facut-o tu.
Ella, mamica de David (24.04.2007)
[/quote]
Imi pare rau ca te-ai simtit jignita caci nu asta a fost intentia.A fost pur si simplu o gluma pe care mi-am permis sa o fac cu ea.Daca ea se va supara imi voi cere scuze,deoarece remarca pe care am facut-o era pentru ea!
Nu mi se pare deloc ca esti in situatia Micai din moment ce te ajuta soacra si nu il cresti singura.Nu stai non-stop cu el deci....te-ai simtit ofensata degeaba!
Si inca ceva si ai mei tot in provincie sunt deci mi-am permis sa fac aceasta gluma cu Mica,fiind in aceiasi situatie.Stiu ca este greu sa nu te ajute nimeni cu puiutul mai ales cand esti mama care nu te-ai desparit de el de la nastere nici 1 zi!O simt pe pielea mea.Tu poti spune asta?
minunea noastra Stefan
cristinamaria spune:
Chris27 am stat special sa treaca de 12 sa-ti urez din suflet LA MULTI ANI!!! pt micuta Alama Daphne!!! Sa va traiasca sa creasca mare si sanatoasa!!! Mama ce emotii traiam acum un an alaturi de sotul tau....
Doxinu pupam micutul zulufat !
cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia